Τους ξεφτίλισε το απόλυτο πρόγραμμα – Πάτωσαν οι τελικοί “The Bachelor” και “Big Brother”!

Κοινοποίηση:
big_brother_bachelor_tiletheasi

Μεγάλη μάχη έδωσαν τα δύο show του ΣΚΑΙ και Alpha αντίστοιχα με ένα… τρίτο κορυφαίο πρόγραμμα να τους ξεφτιλίζει και να κλέβει την κορυφή της τηλεθέασης! Ο λόγος για την ταινία Ευτυχία που κυριολεκτικά σάρωσε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα η Ευτυχία έφτασε στην πρώτη θέση! σημειώνοντας μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό.

Το Bachelor βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μέσο όρο 22,1% στο γενικό και 24,2% στο δυναμικό, ενώ αντίστοιχα το Big Brother είχε 19% και 20,4%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η Αννα Μαρια απο το big brother εχει αυτισμο; Να μας πει ο ΣΚΑΙ και οι δημοσιογραφοι που οχι μονο μαγειρευουν και στηνουν ολες τις εκπομπες αλλα μαγειρευουν και τις δηλωσεις των υπουργειων.Οι δημοσιογραφοι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ αν εχουν αρχιδια και δεν χεζονται επανω τους μην τους παρω τα σωβρακα απο αυτα που κανουν ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ οταν μιλανε για πολιτες ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ! Και σχολια του τυπου :” αφου λυσσας οι δημοσιογραφοι τοσο θα το κανουμε ” ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ! Να μιλανε με ονοματα οι αλητες των καναλιων ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ! Που 8 χρονια η τηλεοραση εγινε ιδιωτικο και προσωπικο μου μπουλινγκ και δεν εχουν τα ρχιδια ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ να μιλανε με ονοματα! Αλητες με γραβατες και συνολα απο οικους μοδας ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΣΑΠΙΟΙ! Που τι βλεπεις τους υπουργους της ΝΔ τι βλεπεις τους δημοσιογραφους ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ! Να γραψουν οι δημοσιογραφοι ΤΟΥ ΣΚΑΙ ολες τις επισημες δηλωσεις γιατι μας κυβερναει Ο ΣΚΑΙ και οι δημοσιογραφοι τους! ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΧΩΝΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ! Και εμβολιο ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Comments are closed.