Τους ισοπέδωσε ο Λαγός στην Ευρωβουλή! Οι άλλοι σας σκύβουν το κεφάλι… Ξεχάστε τα αυτά από εμάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lagos-elasyn-ellada

Ομιλία πραγματοποίησε χθες ο μη εγγεγραμμένος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός στα πλαίσια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο σχετικά με την κατάσταση στη Λιβύη.

Ο Γιάννης Λαγός καταδίκασε το γεγονός ότι ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας Ζοζεπ Μπορελ, παραδέχτηκε ότι Ρωσία και Τουρκία κάνουν κουμάντο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Παράλληλα επεσήμανε ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος δολοφόνος το οποίο συνεργάζεται με τον Σαρατζ, ενώ ταυτόχρονα, ο Ερντογάν στέλνει τζιχαντιστες και όπλα στη Λιβύη, μεταφέροντας το πρόβλημα ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια στιγμή, η Ευρώπη, ως υποτακτικη στον Ερντογάν αναγνωρίζει τον Σαρατζ! Στη συνεχεια, τόνισε ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός στη συνδιάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη να έχει κληθεί το Κονγκό αλλά όχι η Ελλάδα, ενώ κατηγόρησε την ΕΕ για προνομιακή μεταχείριση της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας. Κλείνοντας, σε υψηλούς τόνους δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα για υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων και ότι δεν πρόκειται να σκύψει το κεφάλι.

«Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Πολυ μπροστα ειναι ρε παιδι μου το ατομο τοσο μπροστα που σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει σε καμια βουλη.

  2. Χαχα τον επιδοκιμάζετε κοροιδα ε; όχι δεν λεω καλα κανετε ,ετσι κανατε και για τον Καρατζαφυρερ καποτε, ετσι κανατε και για τον Μπαρμπα Νικο καποτε και δεν σηκωνατε κουβεντα…μετα τους βριζατε εεεε; …λοιπον είχαμε ΛΑΟΣ μετα ΧΑ και τωρα ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΕΣΥ!!! χαχαχαχα αυριο μεθαύριο θα τον βριζετε και αυτόν ρεντικολααααααααα!!!!!!!!!!!!

  3. ΝΑ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ , ΤΟΝ ΛΑΓΟ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ Κ@ΛΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΣ . Π Α Λ Ι Ο Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ .

  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ Ο ΠΡΑΣΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

  5. Τον γεωργουλη γιατί τον βγάλανε ευρωβουλευτη; για να παίζει στα ριαλιτοπαιχνιδα; μαλακες ψηφοφοροι

  6. Είς αλλά λέων καίτοι λαγώνυμος.
    Μάλλον ότι εμπρός του γίνονται οι ανθέλληνες λαγοί εκβέβηκε και το όνομα.
    Και εις ανώτερα

  7. Μεγάλος μάγκας και με 100 κιλά @ρχιδ@….
    Μπράβο…

  8. Οι άλλοι εκλεκτοί μας τι είπαν; Από περιέργεια θέλω να μάθω

  9. Στηριζω τον Λαγο αλλα ενας λαγος ειναι αδυναμος να φερει τα πανω κατω σε αυτη τη μπουρδελοχωρα.
    Ισως αν ειχαμε καμμια δεκαρια μμμμ λεω ισως.

  10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΉΛΩΣΗ. ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΦΥΣΙΚΆ.

  11. ΜΈΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΟ Ο ΙΩΆΝΝΗΣ ΛΑΓΌΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΉ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΈΧΟΥΝ! ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ! ΕΠΊΣΗΣ Η ΕΘΝΙΚΉ ΛΑΪΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΈΧΕΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΛΈΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΌ ΆΞΟΝΑ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΈΝΗ, ΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ! ΕΛΑΣΥΝ ΠΑΝΤΟΎ!

  12. Χιλια μπραβο στον κυριο Λαγο ….οι αλλοι ευρωβουλευτες των αλλων κομματων τι κανουνε ? γιατι δεν λενε κουβεντα ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ …

  13. Μαζί μας έλα κι Εσύ…. ΕΛΑΣΥΝ και η ΕΛΛΑΣ στο ΣΥΝ.

  14. Επιτέλους ένας που μιλάει για Ελλάδα κ πατρίδα μπραβο γιαννη

  15. Ο τίτλος έπρεπε να είναι: ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ !!! Γιατί άλλος δεν υπάρχει. Μπράβο Γιάννη !!! Δώσε πόνο στους χαρτογιακάδες.

  16. ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.) ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ

Comments are closed.