Τους… δουλεύει κανονικά! Με “χαμόγελο και καλή διάθεση” δεν ταΐζεις οικογένεια κ. Γεωργιάδη!

Κοινοποίηση:
adonis-georgiadis-omilia

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μίλησε στο Mega για το άνοιγμα του λιανεμπορίου και συνέστησε στους εμπόρους να μην γκρινιάζουν και να είναι χαμογελαστοί.

«Το αίτημα πολλών επιχειρηματιών να ανοίξει το λιανεμπόριο και να λειτουργήσει με ραντεβού απορρίφθηκε από την επιτροπή των λοιμωξιουλόγων ακριβώς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουν οι δρόμοι και να σημειωθούν φαινόμενα συνωστισμού» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «στο εμπόριο αν ξεκινάς με γκρίνια και αρνητισμό θα πουλήσεις λιγότερο».

Ο ίδιος, ανέφερε ότι δοκίμασε το σύστημα του click away προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργία του κι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Υποστήριξε ότι τα παράπονα που γίνονται από τους επιχειρηματίες δεν είναι γιατί δεν δουλεύει το σύστημα, αλλά γιατί δεν ανοίγουν τα καταστήματά τους.

«Έχουμε πετύχει να έχουμε έναν κάποιο τζίρο, αλλά είναι καλύτερος του μηδενός», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Χρειάζεται χαμόγελο και καλή διάθεση».

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή και τα χρέη που δημιουργούνται εν καιρώ πανδημίας και καραντίνας, υποστήριξε πως όλα αυτά θα συζητηθούν με τον τελικό λογαριασμό και όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

«Δε θα τους αφήσουμε να καταστραφούν», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. με παραπονο…ναααααααα….τοσο τηs τον εκανε ο παππουs τηs βγαινιωs την ξεκωλιασε…

  2. Nα έχετε υπόψη σας, ότι το click way, δεν λειτουργεί σωστά και στις εμπορικές αλυσίδες, γιατί όταν επιλέξεις αγορά με click way , η αλυσίδα δεν μεταφέρει το προιόν στο κατάστημα επιλογής σου, δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις που για να κάνεις click , πρέπει να φύγεις π.χ. από την Δυτική Αττική και να κάνεις 25 χιλιόμετρα με τον κύριο των προστίμων, να πας φερ ειπείν στην Νότια Αττική. Σας ρωτώ σε τι εξυπηρετεί εμένα ως καταναλωτή, όλη αυτή η διαδικασία????

  3. Και ποτε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα? Τού αγίου πούτσου!! Ο ψευτοθοδωρας,μας δουλευει αγριως.

  4. Έχω μια απορία όταν αυτοί όλοι οι αστείοι τύποι που κάνουν την κίνηση των χεριών αλά Μέρκελ όταν πάνε για κατούρημα ξεμπλεκουν τα δάκτυλα;

    1. Δεν είναι αλά Μερκελ…..αλα νέα τάξη πραγμάτων ειναι…απλα το κάνει και η Μερκελ.

    2. Όλοι αυτοί οι τύποι που λες, σχηματίζουν με τα χέρια τους τη μ@σονική πυραμίδα ώστε να τους βλέπουν τα αφεντικά τους ότι είναι καλά παιδιά και πως ότι λένε είναι ότι τους είπαν να πουν. Έχει επίσης μεταφυσική σημασία όταν μιλάνε να έχουν έτσι τα χέρια τους, ώστε ότι λένε να έχει τη “φώτιση” του έξω από εδώ. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλό ψήσιμο στα καζάνια της κολάσεως μαζί με το αφεντικό τους.

Comments are closed.