Τους γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια! Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στα μέτρα και το… δείχνει (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
estiasi

Ο κόσμος έχει κουραστεί από τα ψέμματα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό και γυρνάει την πλάτη του σε όλα τα μέτρα που επιβάλλονται.

Δείτε εικόνες από την Περαία Θεσσαλονίκης και πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την… κρίση της πανδημίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτή είναι ή κανονική καθημερινή ζωή,τήν οποία ή νέα τάξη πραγμάτων θέλει μέ καθε τρόπο,μέ κάθε μέσο νά μάς τήν απαγορεύσει μέ ψυχοπόλεμο,μέ τρομοκτατία από πουλημένους “ειδήμονες”είδος Παγώνα,Εξαδάκτυλο.Βασιλακόπουλο καί μέ τόν Σωτήρη μέ τό διάσημο αθλητικό φανελάκι.
    Ο Εβραίος Μπουρλά καί ό Τούρκος Σαχίν θέλουν τά ατέρμονα μπολιάσματα γιά τήν ατέρμονα κονόμα.
    Γιάννης Λάκων

  2. Ολοι αυτοί οι ταραμάδες θα είναι αύριο μέσα στα κρούσματα που ανακοινώνονται.
    Ενα μικρό ποσοστό θα είναι τυχεροί και θα την περάσουν μόνο με πυρετό 38-39, έντονες μυαλγίες, μεγάλη κόπωση και δε θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους για καμιά 10ριά μέρες.
    Ενα άλλο μεγάλο ποσοστό όμως θα αναγκαστεί να πάει σε νοσοκομείο, από τους οποίους πολλοί θα πάνε σε ΜΕΘ, θα διασωληνωθούν και θα μας χαιρετήσουν.
    Και όλα αυτά, για να φάνε χαλλλλαρά γαρίδες στην παραλία.
    Θεσσαλονικείς γαρ…

    1. το ιδιο αραγε θα πάθουν και τα πακιστανια που ήταν αγκαλιά κατά χιλιάδες στο σύνταγμα και βρίζανε τον αρχηγο σου? λες να γεμίσουν τα νοσοκομια με πακιστανια? αλλά ξέχασα δεν κολλάνε αυτοί έχουν ανοσια ..

  3. Ελπιζω κ εσυ να είσαι μια μικρή πλειοψηφία απο τους μ@λακες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας ..

  4. αυτό που εσεις πουλάτε με τον όρο “ο κόσμος” δεν είναι παρα μια μιλρή μειοψηφία ψεκασμένων – εν δυνάμει μελοθάνατων.

    1. Εσύ κάτσε για πάντα κλεισμένος μέσα στη γυάλα σου γίδι και παρακολούθα πως ζούνε οι υπόλοιπη από τις οθόνες της τηλεόρασης και του κινητού σου.

      1. Α να αγιασει το στομα σου αδερφε μου!
        Γιατι τοση κακια τα μπολιασμενα ρε φιλε! Μαλλον πηραν χαμπαρι οτι δεν εχουν καμια διαφορα απο τα προβατα και τους βγαινει σε κακια!

  5. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Η ΜΕ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤΣ………ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ……………………………….ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΝΓΧΟ….

Comments are closed.