«Τους έχω ζήσει αυτούς τους ρατσιστές – τέρατα» – Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά για την δολοφονία Φλόιντ

Κοινοποίηση:
A protester holds a sign at the scene where George Floyd, an unarmed black man, was pinned down by a police officer kneeling on his neck before later dying in hospital in Minneapolis, Minnesota, U.S. May 26, 2020. REUTERS/Eric Miller

Ξεσπά πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, για την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεσότα. «Τους έχω ζήσει αυτούς τους ρατσιστές – τέρατα…», αναφέρει σε ανάρτηση της στην σελίδα της στο Fecebook, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μαντώ, και παραθέτει μια δική της εμπειρία, από την εποχή που επισκεπτόταν την Αμερική.


Την οργή της τραγουδίστριας προκάλεσε το ντροπιαστικό βίντεο, που κάνει από την Δευτέρα τον γύρο του πλανήτη και το οποίο δείχνει τον 46χρονο Τζορτζ Φλόιντ με το πρόσωπο κολλημένο στο έδαφος, δεμένο με χειροπέδες, να φωνάζει “δεν μπορώ να αναπνεύσω” την ώρα που ένας λευκός αστυνομικός έχει το γόνατό του πάνω στον λαιμό του.

Με αφορμή αυτό η Μαντώ αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στους διαδικτυακούς της φίλους μια δικής της εμπειρία για την οποία όπως λέει χαρακτηριστικά…αηδίασε.

«Τους έχω ζήσει αυτούς τους ρατσιστές-τέρατα…Η Αμερική γεμάτη από δαύτους. Μια φορά σε ένα μεγαλόπρεπο κτίριο του Manhattan, περιμέναμε να μπούμε στο πολυτελές ασανσέρ ένας λευκός άνδρας κι εγώ. Ανοίγοντας η πόρτα, εγώ μπήκα, ο άλλος άνδρας όχι! Βλέπετε, υπήρχε ένας κύριος σκουρότερου δέρματος μέσα.. Αηδίασα.. Κι αυτό είναι το λιγότερο..Έχω δει πολλά χειρότερα…Ώρες ώρες αναπολώ την…γκιλοτίνα».

Δείτε την ανάρτηση

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για τράβα λίγο κοπελιά Λος Άντζελες να ζήσεις και τις συμμορίες των νέγρων και μετά έλα να μας τσαμπουνάτε για Ρατσισμό όλα τα παρτάλια

  2. ΑΜΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ‘Η ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΙΕΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ) ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΚΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ (ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ “ΡΑΤΣΙΣΤΗ”. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΓΚΑΝΣΤΑ”.

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ” ΚΑΙ “ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ” ΜΑΝΤΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Comments are closed.