Τους ”έτσουξε” ο αποκλεισμός από τον ΑΠΟΕΛ: Αλβανοί Κοσόβου καίνε την ελληνική σημαία

Κοινοποίηση:
alvanoi-simaia

Παρά την ήττα τους από τον ΑΠΟΕΛ της Λευκωσίας, οι οπαδοί της ομάδας του Κοσσυφοπεδίου, Γκιλάνι,  δεν ματαίωσαν το σχέδιό τους, να κάψουν δηλαδή την ελληνική σημαία μετά τον αγώνα στην Πρίστινα.

Οι οπαδοί της Γκιλάνι που τους αποκαλούν «γεράκια», φωνάζοντας μετά τον αγώνα ότι «Το Κοσσυφοπέδιο είναι η καρδιά της Αλβανίας», ξεδίπλωσαν την ελληνική σημαία και την έκαψαν τραβώντας βίντεο που το ανάρτησαν στο Facebook, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα IndeksOnline.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θα “φανε καλα” απο την Εθνικη τον αλλο μηνα.

  2. οι πρωτοι που θα
    α ειναι εναντιον μας σε πολεμο με τη τουρκια και εμεις τους δινουμε λεφτα δουλεια ταυτοτητα στα φιδια κουφαλες πολιτικοι ανθελληνες

  3. Είναι το ευχαριστώ των τηγανοκέφαλων. Τι τους ποτίσανε πάλι μετά τον αγώνα. Ρε παλιομαλάκες που κουβαλήσατε εδώ όλες τις κουράδες του πλανήτη το τι κακό έχετε κάνει στην πατρίδα σας θα το καταλάβετε όταν μπουκάρει ο κωλόπουστας από απέναντι. Μπουφέδες του κερατά.

  4. Μην ξεχνατε οτι ο κουλης ειχε στειλει και βοηθεια στα αλβανα τοτε με τον σεισμο… ανεκαθεν ομως οι τηγανοκεφαλοι ειχαν μισος για την ελλαδα και εμεις ακομη και τωρα τους δινουμε δουλειες, τι θα γινει ωρε κουλη θα πεις τιποτα γ’αυτο το περιστατικο η θα το παξεις παλι κοτα οπως με την τουρκιά? εεεεε κουλαρε!!!!

Comments are closed.