Τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας – ΜΜΕ του Ερντογάν: ”Μετανάστες & αριστεροί έκαναν πορεία κατά της Κυβέρνησης”

Κοινοποίηση:
2020_Haziran_protest

Κάλυψαν την πορεία της ΚΕΕΡΦΑ του Κωνσταντίνου!
Tελικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Όταν ο επίσημος μηχανισμός προπαγάνδας του Ερντογάν, το τουρκικό πρακτορείο ”Anadolu”, καλύπτει την συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Μιλάμε για την χώρα η οποία έχει ”φορτώσει” το Ελληνικό Έθνος με χιλιάδες μετανάστες εδώ και χρόνια. Η Άγκυρα έχει σχέδιο, καθώς σκοπός και στόχος είναι να δημιουργήσει εσωτερική αποσταθεροποίηση.

Τι αναφέρει το ”Anadolu”
”Διαδήλωση στήριξης των μεταναστών στην Ελλάδα”

”Στην Αθήνα πρωτεύουσα της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε από αριστερές οργανώσεις πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική απόφαση για εξώσεις περίπου έντεκα χιλιάδων ατόμων από σπίτια και στρατόπεδα.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν απογευματινές ώρες μπροστά στο κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος και φώναξαν συνθήματα “Ανοίξτε τα σύνορα”, “Όχι στις εξώσεις” και “Να μην επιτρέψουμε να μείνουν οι πρόσφυγες στο δρόμο”, αναφέρει η μετάφραση από τα tourkikanea.gr

Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό που έγραφε “Πρόσφυγες καλώς ήρθατε”, αργότερα έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης. Στην ειρηνική πορεία μετείχαν διάφορες αριστερές ομάδες όπως και ομάδες μεταναστών που ζουν στην Αθήνα.”

Η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ χθες:

”Σήμερα στις 19:00 πολλές συλλογικότητες καλούν σε κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, οι οποίοι βυθίζονται στο κοινωνικό περιθώριο λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας. Καθημερινά βλέπουμε κατατρεγμένους ανθρώπους να εκδιώχνονται από τις δομές και να περιθωριοποιούνται στις πλατείες, δίχως καμία κρατική μέριμνα και πρόνοια.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας, όπου οι πρόσφυγες είναι εγκαταλελειμμένοι από την κυβέρνηση.

Στηρίζουμε το κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και καλούμε όλους και όλες στις 19:00 στο Σύνταγμα να διαδηλώσουμε κατά των λογικών του ρατσισμού και της εγκατάλειψης.

Να σταθούμε δίπλα στους πρόσφυγες, διεκδικώντας ανθρώπινες ζωές διαβίωσης”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η Νεκροτομεία και εντατικές για τις λαθρολάγνες αδελφές λέει:

    Αριστερές κουφάλες, έρχονται κρεμάλες.

  2. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ Κ Ο ΧΙΟΣ Κ ΟΣΟΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ Κ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ …

  3. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……. ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ , ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ….

  4. Εγκατέλειψαν αντί να πολεμήσουν για την πατρίδα τους
    Έρχονται παράνομα κατά πολλά κύματα καθημερινά σε ξένη χριστιανική χώρα και απαιτούν κιόλας να τους βγάλουνε και χαρτιά απ’ την στιγμή που ο ντόπιος πληθυσμός πεινάει και ζει στα όρια της εθνικής εξαθλείωσης.
    Χαρτιά για ποιο λόγο για να γίνουν Έλληνες , ποιοι μωρέ οι μουσουλμάνοι οι παράνομοι οι αλήτες του ισλάμ που βιάζουν κλέβουν και ανατινάζονται σε Καλαμπάκα της Ευρώπης Αυτοί που βάζουν τα παιδιά πάνω απ’ τις φωτιές για να κλαίνε και να τα παρουσιάζουν ύστερα στην κάμερα ως θύματα πολέμου , αυτοί που σκηνοθετούν πνιγμούς για τα μάτια των μπουφάν και των προβάτων επί σφαγή !
    Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ αλήτες
    Εδώ πεθαίνει ο Έλληνας σιγά σιγά για να έρθει ο μουσλήμης στην θέση του . Δηλαδή εν ολίγης αντικατάσταση πληθυσμού. Ενός πληθυσμού μιας σταλιάς χώρας με εκατομμύρια ανέργους , και πολλούς άστεγους και να αγωνίζονται κάθε μέρα το μεγαλύτερο μέρος για ένα ένα 15ρω. Ρε που έχουν γίνει ξανά αυτά. Ο ντόπιος να ΨΟΦΑΕΙ και ο παράνομος και ισλαμιστής να απαιτεί και μάλιστα να μπολιάσει κανονικά
    Αυτό είναι Ρατσισμός κατά Ελλήνων και δεν έχουν κανένα δικαίωμα , όχι μονάχα μακροχρόνιας παραμονής αλλά και ιθαγένειας η ελληνικής υπηκοότητας. Πέρα απ’ την θρησκεία μας που μας χωρίζουν πολλά ποτάμια αίματος μεταξύ ισλάμ και ορθοδοξίας δεν είναι λογικό σ αυτήν την χώρα επειδή κάποιοι πούστιδες βρωμο ανθελληνικά σκουλήκια που τους τάζουνε λαγούς με πετραχείλια να φτάσουμε σε τέτοια αντιεθνικά παράνομα σχέδια. Άκου εκεί .. ο Έλληνας πεθαίνει και πεινάμε και τους νοιάζει μόνο το ισλάμ

  5. Ποιοι προσφυγες ρε κοπροσκυλα Ανθελληνικα;;;;;;; Προσφυγες ειναι ολα αυτα τα αποβρασματα που μπηκαν παρανομα στην χωρα με τις ευλογιες του ΛαθροΣυριζα και των Κουληδων και Μυταρακηδων;;;;;;; Εξω απο την χωρα παλιοαδελφες Συριζαιες μαζι με τους λαθροεποικους και τους αλητες της Ανταρσυα και καθε αλλο Ανθελληνικο σκουπιδι!!!!!! Δρομο στο Πακισταν παλιοπ@υσταρια να φυγει η βρομα σας απο την χωρα!!!!!!!

  6. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ
    ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΟΑΡΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑ Σ
    ΕΣΩ ΟΕΙΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΑΑΝΕΣ

Comments are closed.