Τουρκική προέλαση στη νεκρή ζώνη στην Κύπρο. Ο κατοχικός στρατός ανοίγει ορύγματα στη Δένεια.”….. κατέλαβαν την νεκρή ζώνη -3% του κυπριακού εδάφους….”

Κοινοποίηση:
pila1

Τουρκική προέλαση στη νεκρή ζώνη στην Κύπρο. Ο κατοχικός στρατός ανοίγει ορύγματα στη Δένεια.”….. κατέλαβαν την νεκρή ζώνη -3% του κυπριακού εδάφους….”

Σε νέες προκλήσεις προχωρούν από χθες Τούρκοι στρατιώτες στη Δένεια στη νεκρή ζώνη στην Κύπρο (σσ που αποδεικνύεται τελικά όχι και τόσο νεκρή ..αφού υπάρχει κινητικότητα).

Όπως ανέφερε ο Κοινοτάρχης Δένειας, Χριστάκης Παναγιώτου ο κατοχικός στρατός ανοίγει ορύγματα στη νεκρή ζώνη Δένειας.

Από χθες κάποιοι γεωργοί που εργάζονται κοντά στα τουρκικά φυλάκια παρατήρησαν ότι υπάρχουν εκσκαφείς και φτιάχνουν μία αντιαρματική τάφρο.

«Τα ορύγματα είναι ακριβώς πάνω στην πράσινη γραμμή. Έχουμε ενημερώσει και την Εθνική Φρουρά και τα Ηνωμένα Έθνη», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως, το Υπουργείο Άμυνας επισκέφθηκε από χθες το σημείο και ενημερώθηκε αλλά τα έργα συνεχίζονται.

Ερωτηθείς για το συμβάν ο νέος Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας είπε πως «δεν είναι άγνωστο για εμάς αυτό το περιστατικό αλλά και άλλα παρόμοια. Είμαι βέβαιος ότι ο Υπουργός και η Ε.Φ γνωρίζουν…».

Στη συζήτηση παρέμβηκε ο τέως ΥΠΑ Μιχάλης Γιωργάλλας ο οποίος είπε «να αφήσουμε τον Υπουργό να ενημερωθεί…».

Η κ. Ελένη Θεοχάρους ανθρωπίστρια μαχόμενη γιατρός και αρχηγός πολιτικού φορέα της Αλληλεγγύης στην Κύπρο τ. Ευρωβουλευτής και βουλευτής με παρέμβαση της καταγγέλει:

”Οι μεχμετζίκ κατέλαβαν την νεκρή ζώνη -3% του κυπριακού εδάφους. Η ΚΔ εφαρμόζει τα « μυστικά- μη ανακοινώσιμα της μέτρα». Μυξοκλαίει στον ΟΗΕ με επιστολές και ραβασάκια!”

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μα θανε μαλακας ο τουρκους με τεττοιες πουστοηγεσιες σε Λευκωσια Αθηνα να μην καβαντζοση για πλακα δυο τρεια νησια και θα τα παρει ολα ατουφεκιστος να μου το θυμηθηται με τεττοιους προδοτες που εχουμαι

  2. Καντε μια ερευνα για την παυση του υπουργου αμυνας της Κυπρου μεσα σε μια μερα απροειδοποιητα και αιφνιδιαστικα χωρις καμια εξηγηση.Ο οποιος ηταν πατριωτης και σε 10 μηνες εκανε οσα δεν εκαναν αλλοι υπουργοι σε 10 χρονια στον τομεα της αμυνας της Κυπρου.Ο οποιος επιζητουσε αμυντικο δογμα με την Ελλαδα και ενωση των αοζ Ελλαδας-Κυπρου και εξασφαλιση των κυριαρχικων δικαιωματων.Ψαξτε την εμπλοκη της ελληνικης κυβερνησης στην παυση του υπυργου επειδη χαλουσε την πιατσα τους με τους τουρκους τον εδιωξαν σε μια μερα

  3. Στήστε ένα 50άρι απέναντι και ότι κινείται μπάμ και κάτω, είναι η γλώσσα που καταλαβαίνουν οι απανταχού τούρκοι-τουρκογενείς και καθαρίζεις μια για πάντα.

  4. ΚΑΙ ΔΩ Η ΚΟΥΛΑ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ……………

Comments are closed.