Τουρκία: Έφτασε το πολεμικό πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία – Πανικός στους Τούρκους

Κοινοποίηση:
Sao_Paulo_at_sea

Έφτασε το πολεμικό πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην χώρα να έχουν πάρει… φωτιά.

Μεγάλη απήχηση σε τουρκικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πάρει η υπόθεση διάλυσης αεροπλανοφόρου στην Τουρκία, το οποίο σύμφωνα με το Haberler.com «φέρεται να περιέχει 600 τόνους αμιάντου».

Το παλαιό αεροπλανοφόρο θα γίνει παλιοσίδερα στην Αλιάγα της Σμύρνης, με τους ειδικούς να προειδοποιούν πως «εάν αυτή η διάλυση δεν γίνει σύμφωνα με τη νομοθεσία, ολόκληρη η Τουρκία μπορεί να δηλητηριαστεί».

Το πολεμικό πλοίο NAe São Paulo του βραζιλιάνικου πολεμικού ναυτικού υποστηρίζεται ότι περιέχει περίπου 600 τόνους αμίαντου.

«Μόνο αυτό το πλοίο έχει 140 τοις εκατό περισσότερο αμίαντο από τα 741 πλοία που διαλύθηκαν στην Aliağa τα τελευταία 5 χρόνια», σημειώνεται.

Αν το πλοίο δεν γίνει σκραπ σύμφωνα με τη νομοθεσία «μπορεί να δηλητηριαστεί ολόκληρη η Τουρκία», είπε ο Καφέρ Φιντάν, πρόεδρος της Ένωσης Αμιάντου και Επικίνδυνων Αποβλήτων της Τουρκίας.

Ο Τούρκος υπουργός Περιβάλλοντος, Μουράτ Κουρούμ ανέφερε με την σειρά του ότι υπάρχουν 9 εννιά τόνοι αμιάντου στο πλοίο που έρχεται και όχι 900.

«Μόνο δύο χώρες στον κόσμο μπορούν να διαλύσουν ένα τέτοιο πλοίο. Ινδία και Τουρκία», σημείωσε.

Πηγή: geostratigika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και το κερασάκι τα τζάμπα σχέδια του αεροπλανοφόρου, να είστε σίγουροι, οι Τούρκοι πρώτα θα το αποτυπώσουν όλο και μετα θα λύσουν την πρώτη βίδα.

  2. Αντε μπρε και καλες…..ψαριες με αμιαντο στο……Turkagean σας μεμετια!
    Ρε τα χουνε δηλητηριασει ολα αρχης γενομενης απο την Αδριατικη με τις “υγιεινες”
    μπομπες του “αμυντικου” οργανισμου NATO στη Γιουγκοσλαβια μεχρι τις θερμοβαρικες μπομπες των Ρωσων σημερα και τα μυστηρια φορτια στυλ Καβαλας!
    Δουλευτε το wifi καλυτερα για να τρελαινετε ανθρωπινους εγκεφαλους κατα την αμερικλανικη μεθοδο!

Comments are closed.