Τουρίστες που ΘΑ έρχονταν στην Ελλάδα – Χαμός στις παραλίες της Βρετανίας

Κοινοποίηση:
britain

Απείθαρχοι είναι οι Βρετανοί που ξεχύθηκαν χθες στις παραλίες για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Όχι απλά δεν τήρησαν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Λονδίνου -εν μέσω πανδημίας του νέου κορωνοϊού– αλλά το παράκαναν κιόλας.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από διάφορες παραλίες της Γηραιάς Αλβιώνας θυμίζουν Σαββατοκύριακα με καύσωνα, με τους λουόμενους να γράφουν στα… παλαιότερα των υποδημάτων τους τις οδηγίες της κυβέρνησης για τον περιορισμό της νόσου.

britain2

Δίχως να ανησυχούν για την υγεία τους, οι λουόμενοι ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, όπως άλλωστε δείχνουν οι εικόνες από την παραλία του Μπόρνμουθ αλλά και του Μπράιτον.

Οι Βρετανοί δείχνουν να μην φοβούνται την νόσο Covid-19, γυρνώντας την πλάτη στα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη δεν έχουν χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα στη χώρα.

britain3

Από την 4η Ιουλίου, η πρόβλεψη για τήρηση απόστασης δύο μέτρων θα μειωθεί σε τήρηση απόστασης μεγαλύτερης του ενός μέτρου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα 24ωρα η κυβέρνηση Τζόνσον.

Επίσης, από τις 4 Ιουλίου δύο νοικοκυριά θα μπορούν να συναντώνται και να διαμένουν σε ένα σπίτι, ενώ θα επαναλειτουργήσουν εστιατόρια και παμπ, τα κομμωτήρια, οι χώροι λατρείας, όπου θα μπορούν να γίνονται οι λειτουργίες και οι γάμοι, με συγκέντρωση μέχρι 30 ατόμων, τηρουμένων των απαιτούμενων αποστάσεων.

britain4

Τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ θα μπορούν να δέχονται επισκέπτες, όπως επίσης τα μουσεία, οι γκαλερί και οι κινηματογράφοι.

Κλειστά θα παραμείνουν προς το παρόν τα γυμναστήρια και οι κλειστοί χώροι ψυχαγωγίας και ομορφιάς, ενώ τα θέατρα, οι χορωδίες και οι ορχήστρες θα λειτουργούν – αλλά όχι για παραστάσεις.

britain

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τι π@π@ριες και φιλοσοφίες του κώλου θα
    αναρωτηθούν κάποιοι.Πες μας για κανα
    γ@μησι τι είναι αυτές οι ξαφνικές μπούρδες.
    Το ασυνείδητο δικό τους download σε όλες τις σχέσεις της ζωή τους συνεχίζεται όπως
    και σε όλους μας.

  2. Eυτυχώς, οι βρωμιαραίοι μπακαλοτουρίστες (…μιά σαλάτα στα έξι και καμιά μπυρίτσα γιά τη μπέκρα…), ΔΕΝ θα έρθουν εδώ να μας μολύνουν με τον κωλοϊό!
    ΣAΣ APEΣEI, ΔEN ΣAΣ APEΣEI, O KOPΩNOΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!

  3. Eυτυχώς, οι βρωμιαραίοι μπακαλοτουρίστες (…μιά σαλάτα στα έξι και καμιά μπυρίτσα γιά τη μπέκρα…), ΔΕΝ θα έρθουν εδώ να μας μολύνουν με τον κωλοϊό!
    ΣAΣ APEΣEI, ΔEN ΣAΣ APEΣEI, O KOPΩNOΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!!

    1. Σε πήρε τηλέφωνο ο κοροναιος οτι είναι εδώ ή στο είπε ο χαρδαλιας με τον τσιορδα;

      1. Το έμαθα μέσω του 5G αδελφέ! Mας το στέλνουν τώρα, καλύψου!!!

  4. Δηλαδη για να καταλαβω, τι θελετε να πειτε μερικοι εξυπνακιδες με την εκφραση κοροιδοιος;;;;;; Οτι δεν υπαρχει ιος και ολοι αυτοι οι χιλιαδες ανθρωποι που πεθαναν σ’ ολο τον κοσμο, πεθαναν απο την μολυνση του…….περιβαλλοντος;;;;;;;;; Δεν αφηνετε τις εξυπναδες και τις ψευτομαγκιες ορισμενοι!!!!!!! Αντε και το ξευτιλισατε, σοβαρευτητε!!!!!!!!!!

      1. Για αυτό πήγαινε ρίξε λίγο νεράκι στο πρόσωπο σου!

  5. μπράβο τους πολύ καλά κάνουν με τον τάχα κοροιδοιο

Comments are closed.