Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον παιδικό σταθμό μετά από υποψίες – Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε θα μείνετε

Κοινοποίηση:
camera_krifi

Όταν ένα ζευγάρι αποκτά παιδί ενώ και οι δύο γονείς δουλεύουν, σύντομα αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τη φροντίδα του. Σε ποιον θα το εμπιστευτούν; Η Ντεσίρ εμπιστεύτηκε τις συστάσεις ενός οικογενειακού φίλου, ο οποίος της πρότεινε τη Χριστίνα, μία 28χρονη η οποία είχε παιδικό σταθμό στο σπίτι της.

Αυτό αποδείχτηκε όμως ένα πολύ μεγάλο λάθος. Η Ντεσίρ εκείνη την εποχή εργαζόταν σαν ερευνήτρια στο Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και ήταν πολύ καλά εκπαιδευμένη να εντοπίζει την κακοποίηση. Ένιωθε σίγουρη πως θα το καταλάβαινε αν κάτι δεν πήγαινε καλά.

Στην αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά. Η Χριστίνα φαινόταν καλή στη δουλειά της και εξυπηρετική και ο χώρος της ήταν πάντα καθαρός και ασφαλής. Μία μέρα όμως, την πήρε ο επόπτης τηλέφωνο και της είπε να πάει να πάρει αμέσως την κόρη της, χωρίς να πει κάτι στη Χριστίνα. Τον άκουσε, χωρίς να ξέρει ποιο ήταν το πρόβλημα.

Σύντομα αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο άντρας της είχε βάλει κρυφές κάμερες στο σπίτι της, αφού ένα μεγαλύτερο παιδί είχε πει κάποια ύποπτα πράγματα. Μόλις είδε τι είχαν καταγράψει, πήγε αμέσως στην αστυνομία. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει ενοχλητικές εικόνες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: