Τον διέγραψαν και τώρα τους γλεντάει! Γιώργος Κύρτσος: «Ο Κ.Μητσοτάκης τελειώνει από τη ΝΔ μετά τις εκλογές – Ο Α.Γεωργιάδης θα πουλάει μαντζούνια»

Κοινοποίηση:
Κύρτσος

Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, συνέχισε τις «ρουκέτες» και αυτή τη φορά υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκη θα φύγει από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας πριν τελειώσει η ευρωβουλευτική του θητεία.

Η ΝΔ σύμφωνα με τον Γ.Κύρτσο, «δεν είναι ιδιοκτησία Μητσοτάκη. Θα έχει φύγει από την ηγεσία πριν από τη λήξη της ευρωβουλευτικής μου θητείας. Ο Άδωνις θα έχει το δικό του κόμμα, θα πουλάει μαντζούνια. Ο επόμενος ηγέτης, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκομαι θα με ευχαριστήσει γιατί ξεκίνησα την κάθαρση. Γεια σου, Μητσοτάκη σούπερ manager. Κατάφερες να πας το επιτόκιο του δεκαετούς και τα spreads πάνω από εκεί που σου τα παρέδωσε ο Τσίπρας. Γιατί; Βάλε τον Δημητριάδη και τον Σκέρτσο να το εξηγήσουν. Οι νοικοκυραίοι, οι μη προνομιούχοι και οι φτωχοί κρέμονται από τα χείλη τους».

Από εκεί και πέρα ο Γ.Κύρτσος αφού πρώτα σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις μετά τη διαγραφή του φρόντισε εμφατικά να αποκαλύψει ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός του τηλεφωνούσε και σε έντονο ύφος του ζητούσε να σταματήσει την κριτική, συνέχισε με πολύ σκληρά λόγια:
«Σε σύγχυση ο Μητσοτάκης. Με καταγγέλλει για υποτιθέμενη δυσφήμιση της χώρας επειδή αναφέρομαι, στο εσωτερικό, στα αίσχη του με τη Novartis. Ταυτόχρονα πήγε ο ίδιος στη Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας στο Μόναχο για να… καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόβαλε καθαρά εσωτερικό θέμα. Τι να πω. Με τη διαγραφή μου η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία έκανε άλματα. Στην εκπομπή Αυτιά – ΣΚΑΪ βγήκε ο Μαρινάκης να πει μητσοτακικές ασυναρτησίες σε βάρος μου. Αποκλεισμένος από Αυτιά – ΣΚΑΪ δεν είχα δυνατότητα απάντησης. Έδειχναν φωτογραφία μου για να προβάλουν τον “στόχο”. Κράτος Δικαίου».

Και συνέχισε: «Ο Μητσοτάκης σάπισε τη δημοσιογραφία. Οι “συνεργαζόμενοι” έκαναν fake news και τη δολοφονία χαρακτήρα επιστήμη. Η “έγκυρη” “Καθημερινή” με έστειλε Βελόπουλο. Αυτιάς – ΣΚΑΪ με λάσπωσαν, με Μαρινάκη, χωρίς δικαίωμα απάντησης. Τα “Παραπολιτικά” με έβαλαν σε κόμμα Αντώναρου. Κράτος Δικαίου».
«Φρόντισε να τα νεκρώσει όλα»

Ο ευρωβουλευτής υποστήριξε, επιπλέον, ότι «οι επικοινωνιακές αθλιότητες και οι αποκλεισμοί σε βάρος μου έπρεπε να είχαν προκαλέσει την παρέμβαση Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και ΕΣΗΕΑ. Αυτή είναι η έννοια της θεσμικής λειτουργίας όταν υπάρχει πρόβλημα. Ο Μητσοτάκης φρόντισε να τα νεκρώσει όλα. Κράτος Δικαίου».

Σε σειρά, εξάλλου, συνεντεύξεών του ο Γιώργος Κύρτσος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «συνδυάζει την αδιαφορία με την άγνοια κινδύνου» στο θέμα της πανδημίας, ότι «δυσφημίζει διεθνώς τη χώρα» και ότι προσπαθεί να του χρεώσει «τον διασυρμό που φέρει την υπογραφή του», όσον αφορά την υπόθεση Novartis. Για την οικονομία υποστηρίζει ότι «νοικοκυριά και οικονομία έχουν μπει σε φάση ενεργειακού στραγγαλισμού, χωρίς να ξέρει η κυβέρνηση τι ακριβώς θα κάνει».

Νέα ανάρτηση με αιχμές 

Ο Γιώργος Κύρτσος έκανε μια ακόμη ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας και αναφέρθηκε σε μηνύματα που δέχθηκε από πολίτες για θέματα που τους απασχολούν.

«Τους πολίτες που ήλθαν σε επαφή μαζί μου μετά τη διαγραφή μου απασχολούν κυρίως:
Οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού.
Το κύμα ακρίβειας.
Η προοπτική της οικονομίας.
Η καθημερινότητα του πολίτη.
Η πανδημία.
Ο αυταρχισμός Μητσοτάκη, συστήματος εξουσίας.
Δυναμικά μαζί τους!»

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Ποιο ευρωπαϊστης απο τον κυρτσο πεθαινεις…υποστυρικτης των μνημονιων,ρε πατε καλα; τοσο ευκολα ξεχνατε τι γερμανοτσολιας ειναι ο τυπος,δηλαδη επιδη εχει κοντρα με τον κουλη θα ξεχασουμε το ποσο υποστυριζε τα μνημονια και ελεγε μονη λυση ειναι η ευρωπαϊκη ενωση; ρε ουστ προδοτη, θελετε ολοι κρεμασμα απο αυτα που εχετε κανει στην πατριδα μας μετα την μεταπολητευση καθικια.

  2. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΕΞΙ RAFALE ΠΕΤΑΞΑΝΕ…ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ
    ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΑΝΕ…Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !

  4. Ωραία τα λέει τώρα, ο συμπαθής κατ τα άλλα κύριος Γιώργος Κύρτσος που του πληρώνω την μιστάρα του, την αυτοκινητάρα του και όλα τα άλλα ΤΟΥ.
    Μόνο που και αυτός έγινε «Μετά Χριστό προφήτης»… και περίμενε να τα πει αφού τον διέγραψε ο Εξοχότατος.
    Ξέχασες αγαπητέ Γιώργο πόσους τόνους σάλιο ξόδεψες για να γλύφεις τον αυτοκράτορα για να σε βάλει στο ψηφοδέλτιο της κονόμας;
    Και τώρα κρατάς την έδρα που σου έδωσαν οι γαλάζιοι μηχανισμοί που τώρα κατηγορείς.
    Και τι πάει να πει πως τώρα είσαι ανεξάρτητος, ανεξάρτητος σε τι, μήπως εννοείς πως είσαι ανεξάρτητος στην φάμπρικα που σε έβαλαν οι γαλάζιοι ψήφοι;
    Φυσικά δεν σου λέω το αυτονόητο του ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, διότι για να το κάνει κάποιος αυτό, πρέπει πρώτα να έχει ευθιξία και μετά ΜΕΖΕΑ (κατά Ζουράρη) γιατί δεν είσαι κανένα κορόϊδο που θα αφήσει τα χιλιάρικα του ευρωκοινοβουλίου, αλλά ξέρεις πως κορόϊδα είναι αυτοί που σε ψήφισαν και όλοι εμείς που σε πληρώνουμε!
    β. τεζάρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών !

  5. Πείτε τα κ. Κύρτσο…βλέπεται πως ζουν οι άνθρωποι στο εξωτερικό κ πως ζούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα δηλ. πως μας κατάντησαν…,,,φτώχεια, μιζέρια, κατάθλιψη. Θέλουν να πάρουν κ εκατό ευρώ από τους συνταξιούχους τα ρεμάλια τι στιγμή που δεν φτάνουν από τις πετσοκομμένες συντάξεις τους για να ζήσουν…Κούλη έχει ο καιρός γυρίσματα αυτό ξέρω να πω κ σύντομα θα προσγειωθείς απότομα από τους άνω των 60 που σε ψηφίσαν για να τους κουνάς εσύ το δάχτυλο,θα γυρίσουν κ θα στο βάλουν το δάχτυλο στον πάτο σου αρχιμιζαδόρε.

  6. Κ.Κυρτσο προσεχε αυτα τα τετραποδα,αυτους τους μισελληνες αλητες,αυτους τους δοσιλογους,αυτα τα ερπετα της πολιτικης,μη τυχων και σου κολλησουν κανενα κορωνοϊο,και σε φανε γι αυτους τους αρουραιους,εκτος απο τον εαυτουλιτους,η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμια αξια,ακουνε για Ελληνα,και βγαζουν σπυρακια,για τους Πακιστανους αγαλιαζονται.,ας ειναι καλα αυτο το πολιτικο τσουτσεκι Μηταρακης. Λοιπον Κ. Κυρτσο προσεχε, η Μπεσα για αυτους τους κοπρους ειναι μια ξενη λεξη,οποιος τους τα χωνει εξαφανιζεται.ΤΡΑΓΚΑΣ,αυτο και μονο φτανει,θα ελθει και ο καιρος τους πολυ συντομα!!!!!

  7. ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΒΑΒΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

  8. Ο Μπουμπούκος είναι ο χειρότερος προκλητικός και χυδαίος πολιτικός. Κρίμα στο Λάος που τον έκανε πολιτικό…

    1. Μα και ο περιστεροχεσμενος του ΛΑΟΣ το ιδιο σκατο ειναι. Ποιοι πε3ρειμενες να πανε. Κατι τυχοδιωκτες και λαμογια.

  9. Ἀκούω Πολιτικοὺς νὰ διαπληκτίζονται καὶ σκέπτομαι: Λογομαχοῦν κουράδια, κόπρανα, σκατὰ καὶ ἀποπατήματα γιὰ θέματα καθαριότητος.

  10. Αυτη η ”πουτ@ν@” ο Αυτιας θελει τις περισσοτερες.. !!! Ολα τα ”ξεπλενει” η ”καργια”..!!! Ριξε… Γιωργαρε τον κιναιδο..και δεν με νοιαζει ”τι” πιστευεις…”που” πιστευεις…σε ”ποιον” πιστευεις και ”αν” πιστευεις..!!! Το μονο που ξερω και με νοιαζει ειναι οτι το ”Ονομα σου”..σε ”Τιμα”…-δεν εχει ”ακουστει” τοσα χρονια σε ”βρωμοδουλειες”..σε ”μιζες”..σε ”ρουφιανιες” και ”ιντριγκες” !!! Ριξε τους Κλεφτες..τους Ψευτες και τους Κιναιδους- !!! Ριχτους στ’ ”Αυτια” !!! Nα ξεβρωμισει η ”Χωρα” !!!

  11. ΚΥΡΤΣΟΣ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ. ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΘΑ ΨΟΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΥΑΝ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΚΑΙ….ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    1. Δουλευα στη γυναικα του που ηταν καθηγητρια στο ΕΚΠΑ πολλά χρόνια πριν. Φεροταν ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ σε προσωπικό, φοιτητες (όσοι ερχονταν στο μαθημα της απο πανεπιστήμια εξωτερικού ακόμα και αν είχαν παρει και καλό βαθμό στο μάθημα στο Πανεπιστήμιο που σπούδαζαν, τους περναγε με 5!! ) και συναδελφους.
      Τους προσεβαλε όλουςςςςς. Κανείς δεν της έφερνε αντίρρηση γτ την φοβόντουσαν.
      Λεφτα είχε παρει για το ΜΔΕ και από τις 2 κυβερνήσεις. Ειχε το ακριβοτερο γραφείο σε όλο το ΕΚΠΑ.
      Αν αρχίσω να μιλάω για το τι τραβαγαμε εκεί μέσα θα γραψω εγκυκλοπαίδεια
      Για να μην αναφερθω σε κυβερνησεις, μιζες, υπουργεια κλπ
      Μου πηρε 1 χρονο να συνελθω από αυτα που τραβαγα. Οι περισσότεροι γραμματείς παραιτούνταν.
      Δεν την χωνευε κανεις.

    2. Πληρώστε εσείς στη ν.δ. τα δάνεια σας μαζί με το πασόκ που είναι καμιά 200αριά εκατομμύρια ευρώ, κόμματα του εμβολίου που μόνο για αυτό νοιάζεστε! Θυμηθήκατε τα δάνεια του κύρτσου τώρα που σας ξεφτιλίζει. Τόσο καιρό κουβέντα δεν λέγατε για τα απλήρωτα δάνειά του, τον κάνατε και ευρωβουλευτή! Και μην λέτε για τον πρώην κνίτη κύρτσο γιατί εσείς είστε χειρότεροι! Γιατί ούτε οι κνίτες δεν πήγανε στο πακιστάν να φέρουν πακιστανούς που πήγε ο μηταράκης σας, της κυβέρνησής σας! Ρε ούτε ο υπουργός μετανάστευσης του πρώην κνίτη τσίπρα δεν πήγε στο πακιστάν!

    3. Να ξεπληρώσει πρώτα η ΝΔουλα σου τα εκατομμύρια που χρωστάει στο Κράτος και μετά τα υπόλοιπα, εντάξει;

  12. ΚΟΥλης το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

  13. 31.724 άτομα μέχρι τώρα θα καταθέσουμε μήνυση μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την Κατηγορία ως Εγκληματίες Πολέμου. Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ειδικά, δεν την γλιτώνει τη ΦΥΛΑΚΗ. έχει κάνει και κάνει πολλά αίσχη. NOVARTIS, λεφτά αδικαιολόγητα από τον ΣΚΑΪ κι άλλα πολλά.

  14. η ΝΔ κατεβαινει ολοταχως προς το 20%…..και το ξερουν παρα πολυ καλα!!!!
    ολα τα υπολοιπα ειναι για να ειχαμε να λεμε.

  15. Πρώην Κνιτης. Τον μάζεψε ο Κούλης που έχει μαζέψει ουκ ολιγους ΚΝΙΤΕΣ,αε μην αρχίσουμε να τους κατονομαζουμε γιατί δε θα τελειώσουμε ποτέ. Αν δεν ταιριαζανε δε θα συμπεθεριαζανε!!! Είπε: εγώ θα είμαι Ευρωβουλευτής όταν ο Κούλης μετά τις εκλογές δε θα υπάρχει πια. Μετά μπορεί να κάνει και μια μεταγραφή αλλού ως αντιστασιακός. Οι Κνιτες πάνε τρεις τρείς αλλά και στους τρεις.

    1. κνιτης ηταν στα νιατα του, νδ ειναι εδω και κατι δεκαετιες και μαλιστα φανατικος, μαθετε καποιοι πριν πειτε την μπαρουφα σας

    2. Ενώ το τσούρμο που έχει γύρω του ο κούλης είναι νεοδηοκράτες από τα γενοφασκια τους ε…. ρε είστε καλά ή με όλα αυτά που μας κάνουν έεχι γίνει το καύκαλο σας κιμάς για τα καλά; ήμαρτον

  16. Χαιρομαι που εστω εκ των υστερων σου καταλαβες το λαθος σου @ Ο κουλης τον εχει παρει το πουλον! Αξιοθαυμαστος πραγματικα εν πρωτοις ο σεβασμος του σε ΝΔ και τριτη ηλικια! Στο διαβολο ο κ@λομ@λ@κας λοατκι!
    Ενας νεοδημοκρατης!

  17. Πέστα κ. Κύρτσο, βγάλτα όλα στη φόρα. Ο Θεός να τους τιμωρήσει. Πολύ έπαρση και αδιαλλαξία δείχνουν και θα το πληρώσουν! Θέλουν να στερήσουν τα γερόντια και τα 100 ευρώ, με το πρόστιμο που επιβάλλουν για τους άνω των 60 ετών!
    Καταραμένοι να είναι. Ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται!

  18. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΑΒΟ.. ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΑΤΗΝΑΡΧΗΣ,,Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ

  19. Και βγήκαν κατευθείαν τα πληρωμένα τρόλλ και του την έπεσαν για να υπερασπιστούν το ζαβό της Ντόρας.

Comments are closed.