” Αναξιόπιστα τα θύματα, «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλοι οι δήθεν μάρτυρες”. Tι λες, ρε παικταρά; Το σκεφτόσουν, μέρες;

Κοινοποίηση:
LIGNA

Την ώρα που η χώρα συγκλονίζεται από τα αποκαλυπτήρια των πράξεων που του καταλογίζουν τα θύματά του, ο και με την βούλα πλέον δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας περνάει στην αντεπίθεση.

Στην ανακοίνωση που απέστειλε χαρακτηρίζει αναξιόπιστες προσωπικότητες τα θύματα, «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους τους δήθεν μάρτυρες, ενώ απορεί πως με ένα τέτοιο υλικό ο πελάτης του συνελήφθη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Ρε, άντε μου στο διάολο κοντό τσουτσέκι, εσύ και όλο σου το σόϊ σίχαμα!!! Τα λες αυτά από ζήλεια, επειδή εσύ είσαι “ερασιτέχνης”;;;

  2. Για να το λες εσύ Αλεξία κάτι θα ξέρεις που είσαι πολύ παλιά στάρα στο κουρμπέτι. Πρόσεχε μόνο μην τρακάρει η κεφάλα σου με κανένα δωδεκάποντο γιατί σου αρέσουν κάτι τέτοια και τα κυνηγάς και με τρέλα! Και μια και μιλάμε για τρέλα ,κακές – έγκυρες πάντα πηγές, αναφαίρουν ότι στας Αμερικάς, συνελήφθη η τρελή, η Μέριλιν, η Μα(ν)σονοπούλα και το πουλάκι κελάηδησε και ότι έχει απομείνει εκεί στο Μπουρδελοχόλυγουντ. Βλέπω το σήριαλ να έχει και συνέχεια πολύ και εδώ και παντού.

    1. Έχεις και ένα παρελθόν με τα μπαθωμέτια από την εποχή με την πολύ πολύ μικρότερή σου, την Δήμητρα από τα Μεσόγεια. Για να θυμούνται οι πιο παλιοί και να ρωτήσουν να μάθουν οι νεότεροι.

  3. Έλεος ρε Κούγια.Ξερουμε ότι είσαι από τους τοπ νομικους στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται επιβεβαίωση για αυτο.Πες όχι σε τέτοιες υποθέσεις. Τι θες και πας και μπλέκεις με τα σκατα. Και τα συγκεκριμενα σκατα μυρίζουν πολύ και δεν σκεπάζεται εύκολα η βρωμα τους.

  4. Εγώ παραδέχομαι το Κουγια είναι πολύ μαγκας Χωρίς σπουδές και εκπεδευση στο εξωτερικό Βρετανία Γαλλία ΗΠΑ κάνει άνω κάτω όταν γουστάρει την ελληνική δικαιοσύνη Έχει αυτά τα κριτήρια και τις ιδέες που ανακατεύει τη τράπουλα και φέρνει τα πάνω κάτω Είναι από τα φαινόμενα διεθνώς με απλές σπουδές να είναι αναγκαστικά ο πρώτος by far

  5. Όλοι έχουν δικαίωμα στην υπεράσπιση. Μην λέτε ανοησίες. Ακόμα και οι ψυχανώμαλοι. Τα ίδια έλεγα και για τη Χ.Α. Αν είναι να δικάζουμε εμείς να το γυρίσουμε στα λαικά δικαστήρια. Σοβαρευτείτε επιτέλους. Απο κει και πέρα πρέπει να καθιερωθεί ο χημικός ευνουχισμός για τους παιδοβιαστές.

  6. Απαραδεχτος οΚουγιας υπερασπιζεται εναν που κατεστρεφε μικρα παιδια δηλαδη δεν υπαρχει τραγικοτερο και ποιο κακουργηκματικο Ωραια συνεισφερει στην βελτιωση της κοινωνιας μας καιστο παραδειγμα στην Νεολαια μας αντι να υψωσει την φωνη του εναντιον της ηθικης βρωμιας την υπερασπιζεται Κριμα….Το δε γραμμα του γυιου του ηταν καταπτιστο γεματο απρεπεια φοβο και κακομοιρια γελοιο Και παλι κριμα Για το χρημα ολα

  7. Ρε λεβεντομαλάκα Κούγια , εδώ έφαγες τα μούτρα σου με τον Κορωνέα , ποια δίκη να κερδίσεις με τον Δράκο που φτύνει όλη η Ελλάδα ?

  8. ο κουγιας δεν ειναι χαζος να αναλαβει υποθεση βιαστη οταν αυτη ειναι χαμενη, ξερει πολυ καλα οτι τιποτα απο αυτα ποου καταγγελονται δεν μπορει να αποδειχτει 12 και 14 χρονια μετα, και ας μην εχει παραγραφει το εγκλημα. αν λαβουμε υποψιν τις επαφες του λιγναδη με πολιτικα προσωπα, στην δικη ειναι σιγουρο οτι θα αθωωθει λογω αμφιβολιων. και το σταυρωμα που γινεται αυτες τις μερες απο τα διεφθαρμενα ΜΜΕ θα δυναμωσουν την “καθαρη και ασπιλη” προσωπικοτητα του λιγναδη οταν αθωωθει και θα προσθεσουν πολυ κυρος και στον κουγια. ο μονος τροπος για να την πατησει ο λιγναδης ειναι με υπαρξη video που θα δειχνει καποιο βιασμο, αλλα μαλλον κατι τετοιο δεν υπαρχει. τελικα ολο το συστημα θα την βγαλει καθαρη και δεν θα τιμωρηθει κανεις, ισως το μονο θετικο που 8α βγει απο την υποθεση ειναι οτι οι γινεις 8α το σκεφτουν 5 κ 10 φορες πριν στειλουν τα παιδια τους να ασχοληθουν με τη show bizz

  9. Εδώ ο Κούγιας μας είπε ότι παρενοχλήθηκε ηλεκτρονικά ο γυιός του…… Γιατί σκέπτομαι ότι και αυτό είναι τέχνασμα του Κούγια; Δηλαδή ακόμα και η θεατρική θυματοποίηση του Κούγια και του γυιού του!!!! Θεατράνθρωπος και ο Κούγιας…. Απλά πρόσεξε μήπως βάλεις ιδέες στο κόσμο…..

  10. βρωμας σκατηλα κ. Κουγια
    απ αυτην που αναδιδει ο Λιγναδης

  11. Αν ηταν θυμα του Λιγναδη ο γιος του
    τοτε θα ηταν επαγγελματιας ομοφυλοφιλος και γιος του
    συμφωνα με τη γνωμη του πατερα του
    Κουγια του Μεγαλου

  12. Ο κοντος δεν κανει τιποτα αν δεν του το διαταξει ο χοντρος…ο οποιος απο τοτε που πηρε ο παιδεραστης (οχι ο λιναγδης, αυτος που φωτογραφιστηκε με τις θηλες εξω για να κανει “εμβολιο“) την καρεκλα, εχει βγαλει τρελα επιπλεον λεφτα.

  13. Ο Κούγιας είναι μάνα να κάνει το μαύρο άσπρο! Το πολύ πολύ να σωθεί η ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο για τις υπηρεσίες του η σε κανένα πόστο μελλοντικά κυβερνητικό

  14. Όπου ανακατεύεται ο Κούγιας η υπόθεση βρωμάει. Τον Κούγια ποιος Αλβανός θα τον γαμήσει?

  15. Με φωτεινή εξαίρεση την περίπτωση Τοπαλούδη, ο κοντός υπερασπίζεται κατά κανόνα ενόχους ατιμωτικών αδικημάτων.Και μετά κάνει και μάθημα για τον (αν)αξιακό του κώδικα και τις αρχές του!

  16. δεν θα τον αθωωσει βεβαια, αλλα θα τον ριξει στα μαλακα, πχ. 13 χρονια με αναστολη

  17. οταν το χρημα ειναι πολυ και ο χειροτερος καταδικος θα πεσει στα μαλακα ετσι δυστηχως ειναι δομημενη η κοινωνια πουτανα κοινωνια δηλαδη

  18. ΕΕΕ ενταξει ο κουγιας ο ανθρωπος ειναι η δουλαι του.. Οσο πιο δυσκολες υποθεσεις φερνει σε περας τοσο πιο πολυ μπαξισι περνει.. Και το μπαξισι βεβαια απο υποθεσεις πολυ δυσκολες και πολυ βρωμικες.Την δουλεια τ καμνει ο κοντοστουπης

  19. Τον Κουγια τον πληρωνει ο Λιγναδης ή ο Κ. Εξαψη ? Στην Δημοκρατια της Κολομβιας ο Μαρινακης ειναι Πρωθυπουργος οπως ολοι ξερουμε και οπως ολοι ξερουμε ξερει πολυ καλα να διαφυλαττει τα συμφεροντα του ακομη και αν πρεπει να εξαφανιζει μαρτυρες. Ο Κουγιας θα διακινδυνευε αραγε την ακεραιοτητα του τοσο την δικη του οσω και της οικογενεια του για ενα απλο αντιτοιμο απο τον Λιγναδη. Ποσα να χει ο Λιγναδης 100 – 1 εκατομμυριο ευρω ? Οχι εδω τα ποσα ειναι αλλα και μονο ο Μαρινακης μπορει να τα καλυψει .Αλλωστε ο Κουγιας ειναι υπαλληλος στα παραπολιτικα και νομικος συμβουλος του Μαρινακη.Και κατι αλλο! ακουστηκαν πολλα μεταξυ Κουγια και Προεδρου ΠΑΕ ΑΟΞ περσι . τι σουζανες τι κοκκινα παντελονια.. επισης ακουστηκαν πολλα κατα το παρελθον για τις προτιμησεις του Κουγια..Για ψαξτε τον λιγο να δουμε ποσο Αρσενικο τελικα ειναι η Σουζανα!

    1. Λάθος τα λες ο Μαρινάκης δεν έχει πρακτικά καμμία ιδιοκτησία είναι απλά “ΒΙΤΡΙΝΑ” της αγίας οικογένειας Μήτσου Τάκη και δρα για λογαριασμό της, η περιουσία της φθάνει το 30-40% του ΑΕΠ της Ελλάδας έτσι για να βλέπουμε και πίσω απο την κουρτίνα!

  20. Ωραία την έβγαζε ο πελάτης σου. Είχε την κάλυψη της πολιτειακής εξουσίας που ενίσχυε με τις θέσεις που έπαιρνε τη δημόσια εικόνα του, έβγαζε τα γούστα του, έκανε τη ζωή του,
    παρίστανε τον τιμητή και δεν έδινε λόγο σε κανένα, ούτε στον εαυτό του αφού συνείδηση δεν έχει. Αλίμονο από τα θύματα που με ζέστη, με κρύο, έπρεπε να βγουν στους δρόμους να ψαρέψουν πελάτες για να επιβιώσουν!

  21. Πάγια τακτική των ποινικολόγων που υπερασπίζονται βιαστές, αποτελεί το “λέρωμα” των θυμάτων. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι.
    Οι μάρτυρες που κατέθεσαν κατά του Λιγνάδη είναι “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”. Μάλιστα… Αν αληθέυουν όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, οι μάρτυρες κατηγορίας θα είναι δεκάδες. Λίγο δύσκολο να τους βγάλετε όλους αυτούς “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους”.
    Αλλά κι επαγγελματίες εκδιδόμενοι να είναι σήμερα, αυτό αποτελεί ελαφρυντικό για τον καταγγελόμενο βιασμό τους, όταν ήταν παιδιά; Τόσο απελπισμένοι είστε; Αν αυτή είναι η υπερασπιστική σας γραμμή για την καταγγελόμενη επί τριάντα χρόνια δράση του, πάει για ισόβια ο εντιμότατος εντολέας σας.

  22. Ο/Η ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΟΥ ΠΌΣΟ ΚΑΚΌΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΊΝΑΙ! λέει:

    Έβγαλε το συμπέρασμα το φίδι. Σκουπίδια οι μάρτυρες, οι τελευταίοι των ανθρώπων. Σκουπίδι είναι ο πελάτης σου που κατέστρεψε τόσες ψυχές!

  23. Γιατί είναι αναξιόπιστοι μάρτυρες τα θύματα, επειδή δεν είναι διάσημοι; Ακόμα κι αν είναι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι καταγγέλουν γεγονότα που συνέβησαν στα εφηβικά τους χρόνια, πριν επιλέξουν σεξουαλικό προσανατολισμό. Το αντίθετο ισχύει μεγαλοδικηγόρε της πεντάρας, ο πελάτης σου είναι διπλά ένοχος γιατί με την παρέμβασή του στη ζωή τους καθόρισε το μέλλον τους, δηλαδή είναι και προαγωγός!

  24. Κούγιας και ξερό ψωμί. Ο άνθρωπος υπερασπίζει τον Λιγδιάρη, αλλά έχει κι ένα δίκιο. Οι καταγγελίες που γίνονται από ενήλικες κίναιδους, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βρέθηκαν καλεσμένοι στα σπίτια των κωλομπαράδων και αναφέρουν την σεξουαλική πράξη που ακολούθησε, ως από καταναγκασμό. Όσον αφορά στα ανήλικα, ό,τι και έχει γίνει, έχει αξιόποινο χαρακτήρα, Αλλά οι πούστηδες που πήγαν μεσάνυχτα στο σπίτι γνωστού κωλομπαρά, τί ακριβώς περίμεναν να αποκομίσουν, σε τί στόχευαν; Στο να κάνουν σχέση, ή γάμο, με την Σαλώμη του θεάτρου;

  25. Ποιος Κούγιας ρε παιδιάς;
    Η προσωποποίηση του ψέματος, και της κωλοτουμπας,,,

  26. Ξεφτιλας ο Κούγιας!!! Ολα για το χρήμα….

  27. Nαι σωστα τα λεει .. ποιο κομμα εχει τετοιους επαγγελματιες ??? ενα ειναι το ξερετε……….

  28. Αυτοι οι αναξιοπιστοι μας κυβερνανε κ.Κουγια, αλλα εκει δεν μας πειραζει γιατι μας βολευει.Ντροπη σου φιλε!
    Στο ωμο των ατομικων συμφεροντων ισοπεδωνουμε τα παντα! Αχ Ελλαδα που εχεις μπλεξει…….

  29. ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΡΑ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟ ΕΙΝΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ Κ …..Α ΡΕ ΚΟΥΓΙΑ

  30. Ντροπή στον Κούγια, σα να μας λέει ότι είναι αθώος και άδικα κατηγορείται απο συμφέροντα και μόνο.Είναι και πατέρας αγοριού ,ο αναίσχυντος.

  31. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ……………..

    Ο ΛΑΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑ-ΠΑΙΔΕΡΩΝ Κ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ;;;;;

    1. Ελπίζω η αναφορά σου “κόμμα” να συμπεριλαμβάνει όλα τα κόμματα του τόξου. Φαντάσου οτι ο Μυριζας έχει γραφεία στην πλ. Κουμουνδουρου, γνωστό στέκι κιναιδων και σοδομιστων, ώστε να μη χρειάζεται να τρέχει κανείς μακριά για να βγάλει γούστα. Όσον αφορά δε τον Κούγια, δεν θα εκπλαγώ αν αναλάβει και την υπεράσπιση του Λαλακη (αυτού ντε που τον έλεγε κοντό εκεί στο κότερο) που ακολουθεί οσονούπω.

Comments are closed.