Τον αγαπάει τον Μηταράκη ο Μουντζούρης – Κωλοτούμπες από τον πάμπλουτο περιφερειάρχη Β. Αιγαίου – Σιχαμάρα στην πλάτη των κατοίκων

Κοινοποίηση:
mitarakis-moutzouris

Ο Κώστας Μουτζούρης, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου από ότι φαίνεται αρέσκεται στις κωλοτούμπες καθώς μετά την αντίθεσή του στο σχέδιο της κυβέρνησης που έφερε αναβολή των επιτάξεων των περιουσιών, τώρα “αγαπάει” τον Μηταράκη και είναι έτοιμος για διάλογο.

“Εδώ είμαστε για διάλογο. Από τις 3 το μεσημέρι θα είμαστε στην Αθήνα και το κινητό μου θα είναι ανοιχτό για διάλογο” είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Μουτζούρης.

Δεν παρέλειψε βέβαια να εκφράσει και την “αγάπη” του για τον Νότη Μηταράκη όπου είπε: “είναι πολίτης των νησιών του βορείου Αιγαίου ο Νότης Μηταράκης, τον αγαπάμε”.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου διευκρίνισε, ότι το βασικό του πρόβλημα είναι ότι η επίταξη περιουσιών γίνεται μόνο στα νησιά: “Αυτό που αντιλέγουμε είναι ότι το θέμα η κυβέρνηση το έχει αναγάγει στην επίταξη των νησιών και μόνο. Γιατί να μην γίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα;”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τουλαχιστον εκαναν οτι ελεγαν. Τα δεξια λαμογια ειναι το προβλημα που αλλα λενε αλλα κανουν και αλλα εννουν. Και το ποπολο κοιμαται με τα τσαρουχια.

  2. Μουτζούρη εσύ τον αγαπάς εμείς όχι.Μηταρακη η Χίος δεν σου ανήκει είναι δική μας !

Comments are closed.