Τι τηλεθέαση έκαναν οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη;

Κοινοποίηση:
ΤΗΘΕΛΕΑΣΗ

Αναλυτικά οι μετρήσεις για την τηλεθέαση…

Το βράδυ της Τετάρτης προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1 τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη. Ένα σίριαλ που μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, προσφέροντας αβίαστο γέλιο, συγκίνηση και όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο. Οι Σέρρες είναι μια σειρά που υμνεί την αποδοχή και τη διαφορετικότητα. Τι τηλεθέαση, όμως, κατέγραψε η Nielsen, μια βραδιά έντονου ανταγωνισμού;

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη σημείωσε τηλεθέαση 12,5% στο δυναμικό κοινό και 11,2% στο σύνολο. Την ίδια ώρα, ο Σασμός έφτανε στο 26,3% στις ηλικίες 18-54 και το 26,6% στο γενικό. 18,8% και 26,2% αντίστοιχα ήταν τα ποσοστά για τη Γη της ελιάς, ενώ το Μαύρο Ρόδο συγκέντρωσε το 20,4% του δυναμικού κοινού και το 26,3% στο σύνολο.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η Θ Ε Ί Α !!!! ολα τα λευτα και η Κατσαφάδου ΤΟΠ!!!!!!!!!! Κριμα που το κανάλι δειχνει μοριοχτυπημενες αρβύλες και οι θεατές πρεπει να πληρώσουν για να δουν μια σειρα που δεν εχει φονικα, ψυχαναγκασμους, πολλες μαύροφορεμενες γυναικες και κακιά μαυρίλα. Μετα απο τοσο καιρο παιζουν την σειρα χωρις πληρωμή. Τουλαχιστον εμεις εξω απο το ελλαδισταν είδαμε την σειρα σχεδον αμέσως με διαφορα λίγων ημερών χωρις πληρωμή, [ και να θέλαμε να πληρώσουμε Δ Ε Ν ΓΙΝΕΤΑΙ παραξενο. Εκει που υπαρχει δυνατότητα πληρωμής ολα μπλοκαρισμένα. Η τυπική μοριοχτυπημενη ελλαδιστανικη νοοτροπία ] οταν πρωτοεμφανίστηκε. Το κανάλι με τις αρβύλες εχει χασει θεατές, αξιοπιστια και προσελκυκοτητα. Οπως ολα στο -σταν κατω της μετριότητας με παρα πολυ λίγες εξαιρέσεις.

  2. Το καταλάβαμε, πάλι με τους π@στηδες έχει να κάνει!
    Αποδοχή χρειάζονταν το 1970 και όχι τώρα το 2020!
    Κανένα σίριαλ με την αποδοχή και την βοήθεια το ΑΜΕΑ , τον ορφανών παιδιών τον παιδιών που έχουν υποστεί σεξουαλική βία θα βγει?

  3. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΩΣΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.