Τι συμβαίνει; Το Ισραήλ προειδοποιεί τους πολίτες του να φύγουν άμεσα από την Κωνσταντινούπολη

Κοινοποίηση:
israel

Οι Ισραηλινοί που επισκέπτονται την Κωνσταντινούπολη θα πρέπει να φύγουν «το συντομότερο δυνατό», δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γιαΐρ Λαπίντ, λόγω ιρανικών απειλών.

Η συγκεκριμένη προειδοποίηση συνιστά αναβάθμιση εκείνης που το Ισραήλ εξέδωσε στις 30 Μαΐου για αποφυγή ταξιδίων στην Κωνσταντινούπολη, με το ισραηλινό υπουργείο να επικαλείται σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών του κράτους από Ιρανούς που μπορεί να απειλήσουν τη ζωή τους στην τουρκική μεγαλούπολη.

Υπενθυμίζεται πως είχαν προηγηθεί πληροφορίες ότι οι ισραηλινές και οι τουρκικές αρχές απέτρεψαν προσπάθειες απαγωγής Ισραηλινών αξιωματούχων και πολιτών για τις οποίες υπεύθυνο ήταν το Ιράν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΙ “ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ” ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ?? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..”ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ”???

  2. Χαχαχαχα Πλάκα τους κάνουν.Η Τουρκία έχει τουλάχιστον 5.000.000 Εβραίους φανερους καταγεγραμμένους στις συναγωγές και άλλα 2 μιλιονια πάνω κάτω κρυφά που πηγαινουν στα τζάμια και προσεύχονται και 100 με 200 χιλιάδες σπαρμένους στις κωμοπόλεις κ χωριά.
    Είναι ξεκαθαρο το μήνυμα της Περιουσίας φυλής προς στους Τούρκους να σκύψουν το κεφαλι.

Comments are closed.