Τι πραγματικά ήταν ο Χίτλερ; Μια ιδιοφυΐα ή μια πολύ διαταραγμένη περσόνα; Η επίκαιρη “προφητεία” που επαληθεύεται στις μέρες μας

Κοινοποίηση:
χιτλερρ

Εκπληκτικο βιντεο σαν να αναφερεται στην σημερινη λαιλαπα της παγκοσμιοποιησης. Μια προφητεία του Αδόλφου Χιτλερ!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τό πιό κάτω σχόλιό μου είναι άσχετο μέ τόν Αδόλφον Χίτλερ.
    Είναι όμως ενδεικτικό τού τί συμβαίνει σήμερα στόν Κόσμον μέ τά ΜΈΣΑ Κοινωνικής Δικτύωσης.
    Τό tweeter λοιπόν έκανε πρό ολί γου, μίαν απαράδεκτην λογοκρι σίαν στόν ίδιον τόν Πρόεδρον τών ΗΠΑ..!!! Τού διέγραψε τά τελευταία τρία μηνύματά του. Επιπλέον, τό μέσον αυτό εκλείδωσε τόν λογα ριασμόν τού Donald Trump γιά χρο νικό διάστημα 12 ωρών καί τού απαγορεύει νά επικοινωνεί μέ τούς Αμερικανούς Πολίτες..!!!

  2. Οποιος ψαχτει λιγο παραπανω χωρις παρωπιδες και δηθεν εθνικα ή χριστιανικα ταμπου και δει τι προσπαθουσε να κανει ο Α.Χ. οχι μονο για την Γερμανια αλλα για ολη την Ευρωπη και την ανθρωποτητα εν γενει θα αναθεωρησει αρδην τις αποψεις του!! Ανοιχτε τα μυαλα σας εθνοσυντροφοι και ας μην ενστερνιζεστε τις αποψεις του.Μια καλη αρχη ειναι The greatest story never told, ή ακομα καλυτερα το mein kampf. Επισης για οσους λενε περι σφαγων κλπ στην Ελλαδα η φαση ειναι χειροτερη τωρα παντου γι αυτο ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!

  3. Δεν νομίζω (εάν κρίνω προς τα που πάει σήμερα η κοινωνία), ότι ήταν ο Χίτλερ διαταραγμένη περσόνα!

  4. Πολύ σωστά, τα λόγια του ισχύουν για όλα τα έθνη! Κατήγγειλε τον παγκόσμιο σιωνισμό, την ψευτοδημοκρατία,
    τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, τα πουλημένα κόμματα που υπηρετούν το ίδιο αφεντικό, τους ηγέτες μαριοννέτες! Πού έκανε το λάθος; Δεν μίλησε για τον Χριστό, όποιος αγώνας δεν γίνεται στο όνομα του Χριστού θα είναι αποτυχημένος. Βέβαια και οι σταυροφορίες, που έκαναν οι παπικοί, στο όνομα του Χριστιανισμού έγιναν. Πάντως και ο μέντορας του Χίτλερ και οι συνεργάτες του, οι σύμβουλοί του, ήταν θεοσοφιστές. Κατ’ εμέ επεχείρησε να φτιάξει νέα θρησκεία, αποκρυφιστική, υπό τις θεωρίες της Μπλαβάτσκυ, να την ενοποιήσει με το κράτος και να ανακηρυχθεί θρησκευτικός και πολιτικός ηγέτης που μέσω του παγκόσμιου πολέμου θα τον προσκυνήσουν όλα τα έθνη, δηλαδή να γίνει αντίχριστος. Δεν πρόλαβε να υλοποιήσει το σχέδιό του γιατί δεν ήταν το θέλημα Θεού!

    1. Βασω δεν ξερω που βρισκεις αυτες τις πληροφοριες αλλα δεν τα ξερεις καλα. Υπαρχουν ομιλιες του που ειναι φανατικος υποστηρικτης του χριστιανισμου και μιλαει εναντιον της αθειας και λεει “Δεν θα αφησουμε σημερα να μιλησουν ασχημα για το σπουδαιο χριστιανισμο ξανα” πως θα υποστηριξει το χριστιανισμο με πραξεις και οχι μονο με λογια και θεωριες. Επισης ειναι αληθεια οτι ειχε επισκεφτει το αγιον ορος, υπαρχουν και φωτογραφιες και ειχαν κατηγορηθει οι μοναχοι τοτε επειδη τον υποδεχτηκαν. Επισης οταν μιλουσε για τα 1000 χρονια που θα διαρκεσει το 3ο ραιχ, πιστευε οτι υπο την ηγεσια του θα πραγματοποιειτο η προφητεια στην κατα Ιωαννη αποκαλυψη για τα 1000 χρονια ειρηνης επι της γης με το δεσιμο του σατανα.
      Ειναι και πολλα άλλα, αλλά αυτα τα λιγα προς το παρων

  5. Πρέπει να είναι χαζός όποιος δεν πιστεύει ότι έχουμε σιωπηλό βιολογικό πόλεμο. Ο λόγος!
    Βάλτε το μυαλό σας λίγο να γυρίζει!! Η ιστορία έχει το κακό να επαναλαμβάνεται ειδικά σε λαούς πού ξεχνάνε, και δεν αποτρέπουν το κακό. COVIT 19 – Ναγκασάκι όλου τού πλανήτη. Και πόσα παίζουν για εμάς χωρίς εμάς άραγε!

  6. ΕΥΓΕ Που το ξεθάψατε αυτο το βίντεο υποτιτλισμένο μάλιστα,όπου εδώ και μια δεκαετία (10) εχει απαγορευθεί…

Comments are closed.