Τι “μύρισε” ο σκύλος της ΕΜΑΚ στον Μητσοτάκη; Μόλις τον πλησίασε ο Κούλης τρομοκρατήθηκε και άρχισε να κλαίει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

 

Κατατρόμαξε ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης και αμέσως του γύρισε την πλάτη και άρχισε να κλαίει.

Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περίμενε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε οι άνδρες της ΕΜΑΚ, ούτε αυτοί που διοργάνωσαν αυτήν την συνάντηση.

Δείτε, παρακάτω, το απίστευτο βίντεο

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως αν τρομάζουν οι σκύλοι της ΕΜΑΚ, τότε τι να πουν οι πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι ζουν στην φτώχεια, στην ανεργία, κλείστηκαν στα σπίτια τους περίπου δύο χρόνια από τον πρωθυπουργό τους, δεν ξέρουν αν αύριο κάποιο fund θα τους πάρει το σπίτι, όπως και δεν γνωρίζουν αν όταν μιλούν στο τηλέφωνο, ή όταν γράφουν στα social media αποτελούν «νόμιμο» στόχο παρακολουθήσεων γιατί αποτελούν «απειλή» για την «εθνική ασφάλεια».

Οι σκύλοι είναι πολύ συναισθηματικά όντα. Όσοι έχουν σκύλο ξέρουν πως αν έναν άνθρωπο δεν τον θέλουν κοντά τους, για λόγους που καταλαβαίνουν τα ίδια τα σκυλιά, το δείχνουν και το φανερώνουν σε αντίθεση με τους ανθρώπους.

Τα σκυλιά έχουν όσφρηση 100.000 φορές καλύτερη από έναν άνθρωπο και μπορούν και μυρίζουν τις ορμόνες που εκκρίνει ένα άτομο.

Οι ορμόνες αντιστοιχούν στην συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση ενός ατόμου.

Προφανώς κάτι από αυτά δεν άρεσε στον σκύλο της ΕΜΑΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Πραγματικά έχω ανατριχιάσει από τις πιθανές εκδοχές του όλου γεγονότος…Εύχομαι να μην ισχύει κάτι από όλα αυτά, αν και σε αυτήν την ζωή όλα είναι πιθανά…

  2. το μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτή την αιμομικτική τερατογέννεση, αυτού του άρρωστου μούλου που δε θα διστάσει να καταστρέψει ολοκληρωτικά την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Και το μυστήριο αυτό δεν είναι άλλο, όπως αποκάλυψε σήμερα στον Στέφανο γνωστός δημοσιογράφος που μιλούσε μαζί του σε τηλεφωνική συνομιλία, από το ότι ο παΤέρας του ήταν μεν ο γνωστός σε όλους μας και ως ‘’ Δράκουλας ‘’ ενώ μάνα του είναι η επίσης γνωστή σε όλους μας και ως ‘’αδελφομάνα’’ την οποία από τότε που γεννήθηκε ο αιμομικτικός μούλος την παρουσιάζουν ως αδερφή του, για να μη μαθευτεί ποτέ δηλαδή το γεγονός πως ο παΤέρας του είχε πηδήξει την κόρη του και έβγαλε τον συγκεκριμένο ΑΡΧΜΛΚ.
    Τρελό σενάριο και όμως, μάλλον αληθινό.
    Αυτή δυστυχώς είναι η λεγόμενη ‘’Αγία’’ οικογένεια, που έχει ξεζουμίσει την Ελλάδα και ζει εις βάρος όλων των Ελλήνων εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.

  3. Εντάξει φοβήθηκε το σκυλί αλλά ο ήχος του κλάματος είναι εμβόλιμος. Αν η Μάιρα (ή οποιοσδήποτε είναι πίσω από αυτόν τον λογαριασμό, μπορεί και άνδρας) ήταν καλή σε video editing, ίσως και να ήξερε πως να το κάνει να ακουγόταν πιο φυσιολογικό…

  4. Πόσα ψέματα μας λέτε κ γράφετε εσείς η δημοσιογραφη-δημοσιολογη θα μας πει καποιος

  5. η εκπαίδευση των συγκεκριμένων σκύλων περιλαμβάνει και την αποφυγή επαφής με συγκεκριμένα πρόσωπα … εάν παρατηρήσει κάποιος το σκυλί γυρίζει μετά το τίναγμα του λουριού με το χέρι εκπαιδευτή του

    1. Λάθος το τιναγμα του χεριου γινεται αφου ο σκυλος ηδη εχει αρχισει τη κινηση του. Αυτες τις πονηριες αλλου

      1. το τίναγμα του χεριού έγινε αφού ο συγκεκριμένος εκπαιδευμένος σκύλος ήταν δεύτερος … ο εκπαιδευτής του ορθά έπραξε … την βρώμα και την μόλυνση την έπαθε ο πρώτος στην σειρά σκυλάκος-εκεί ο άβγαλτος-πρωτόπειρος εκπαιδευτής φάνηκε διότι δεν αντέδρασε έγκαιρα…όμως δεν αντέδρασε ούτε ο σκυλάκος … να το παρακολουθήσεις όλο από την αρχή ..

  6. Ο τύπος είναι αφορισμένος πάνω σε Αγία εικόνα.
    Τίποτε περισσότερο. Κουβαλά την κόλαση μαζί του.

  7. Μαλλον οσφριστηκε, την “Λα’ζα’ρειο Λε’π’ρα, που καθε ο’β’ριος κουβαλα στο dna του!

  8. Κάτι σαν την (Μάιρα πρόστυχη),τους τα ρίχνουμε στο στόμα.

  9. Στα τσακίδια ο Κούλης αλλά και εσείς επίσης Συριζαίοι ξεφτίλες…δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ούτε τα δικά σας εγκλήματα ούτε κανενός. Στα τσακίδια…

  10. Ένας σκύλος άριστα εκπαιδευμένος για ένα και μόνο,,,,, το να σώζει ανθρώπινες ζωές στις ποιο ακραίες συνθήκες,,, δείχνει να προσπαθεί να σώσει την δική του ζωή.

Comments are closed.