Τι μας περιμένει στα κομμωτήρια – Έτσι θα λειτουργούν λόγω κορωνοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image1

Δείτε πως θα λειτουργούν τα κομμωτήρια που θα είναι από την πρώτη κατηγορία των επιχειρήσεων που θα ανοίξουν μόλις αρθούν τα πρώτα μέτρα λόγω κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι βλακειες είναι αυτές,; ήμαρτον! Για να βγούμε έξω πρέπει να βάλουμε στολή αστροναύτη σιγά σιγά;;;

  2. Ωραία , τέλεια , άψογα . Ακριβώς τα ίδια μέτρα προστασίας θα εφαρμοστούν και στις Εκκλησίες , φαντάζομαι. Ασε που θα το ζητήσουν και από την Ιερά Σύνοδο !

  3. Επειδή με αυτά που βλέπω είμαι έτοιμος να σκοτώσω κόσμο, ενα έχω να πω. Να πάνε να ΓΑΜΗΘΟΥΝ Χαρδαλιάς και Τσιόδρας. Να βγάλουν καρκίνο και να ψοφήσουν!!! Τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια. Μας έχουν μέσα τόσο καιρό, θέλουμε να βγούμε έξω ντυμένοι σαν μαλάκες, για τα αρχίδια τους Κινέζους και για τους μάλακες που μας κυβερνούν επειδή γούσταραν κολλητιλίκια με τα πουστράκια τους Κινέζους. Φτάνει!!!! Εγώ δε τηρώ τίποτα από αυτές τις μαλακίες. Κουράστηκα ψυχικά. Καλυτερα να κολλήσω και να πεθάνω παρά να φέρομαι σαν χέστης επειδή δυο μαλακιστήρια μας έχουν πρήξει τα αρχίδια και μας θέλουν υγιείς. Να πάνε να γαμηθούν με τους φίλους τους, τους Μουσουλμάνους, που φαίνονται ότι τους γουστάρουν τρελά σαν πουστράκια που είναι!!!! Καρφί δε μου καίγεται αν κάποιος θίχτηκε. Να πάει να γαμηθεί και αυτός που τους υποστηρίζει ακόμα!!!!!

    1. Μαζί σου!
      Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το περάσουμε, αν δεν το περάσαμε ήδη. Στην τελική όποιος αντέξει.

      1. Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί σου. Προτιμώ το θάνατο από αυτό το ξεφτιλίκι. Καλύτερα νεκρός παρά υποδουλωμένο ανθρωπάκι. Να πέσουν οι μαλάκες και να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή και να τους γαμήσει το κώλο των προδοτών της χώρας μας. Αυτό τους αξίζει!!!!!

      1. Να πάνε να γαμηθούν οι πουλημένοι. Ψόψο και πολιτικό θάνατο το μαλάκα το Μητσοτάκη αλλά και σε όσα κόμματα στηρίζουν αυτή τη ξεφτίλα που περνάμε!!!!

  4. Στα μπορντέλα να μας δείξουν πώς θα το κάνουν, με μάσκα και γάντια;

    1. Με στολή αστροναύτη!!!! Και με το Τσιόδρα να παίρνει μάτι να δει αν πιάνονται. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Συγνώμη αλλά αυτές οι αηδίες που περνάμε είναι σκουπίδια!!!!

Comments are closed.