Τι μας λες κυρά μου!!! Λινού: Τα self tests των μαθητών πρέπει να γίνονται μέσα στις σχολικές αίθουσες!

Κοινοποίηση:
Αθηνά Λινού

Η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, θέλει να “ελέγχει” απόλυτα τα παιδιά και γι’ αυτό προτείνει να γίνονται τα self test μέσα στις σχολικές τάξεις. Βλέπετε, υπάρχουν και οι γονείς που αρνούνται και δημιουργούν φασαρίες, κάτι που δεν θέλει η κυβέρνηση και τα “τσιράκια” της.

Ερωτηθείσα για τη λειτουργία των σχολείων, η κα Λινού υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος εξέτασης των παιδιών πριν την προσέλευσή τους στις τάξεις. “Τα self tests δεν πρέπει να γίνονται στο σπίτι 24 ή 48 ώρες πριν να πάει το παιδί στο σχολείο. Το ιδανικό θα ήταν να γίνονται μέσα στις αίθουσες, με επίβλεψη των εκπαιδευτικών ή με part time απασχόληση λειτουργών υγείας. Σε περίπτωση που βρεθεί το πρώτο κρούσμα, θα πρέπει να ειδοποιηθεί ο ΕΟΔΥ και να γίνουν rapid tests σε όλα τα παιδιά αμέσως” είπε.

Σχετικά με την αναλογία εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων που νοσούν από covid19, η κα Λινού ανέφερε ότι “είναι σπανιότερο να κολλήσουν οι εμβολιασμένοι κι ακόμη κι αν κολλήσουν ο ιός αναπαράγεται πιο αργά στο σώμα τους”. “Δεν μεταφέρουν τόσο συχνά τον ιό και δεν υποφέρουν. Δεν περνάνε δύσκολα τη νόσο. Ένας εμβολιασμένος έχει 20 φορές μικρότερη πιθανότητα να μπει στην εντατική” σημείωσε η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας.

Τέλος, ερωτηθείσα για το εάν θα πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για τρίτη δόση του εμβολίου στον γενικό πληθυσμό, η ίδια τόνισε ότι “εάν είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ του να εμβολιαστεί κάποιος ανεμβολίαστος με 1η και 2η δόση και να δώσουμε μια τρίτη δόση σε έναν υγιή άνθρωπο, θα πρέπει να προτιμήσουμε τον ανεμβολίαστο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έχω ξαναπεί ότι ευτυχώς που είναι ο στέφανος και τα βγάζει όλα στη φόρα. Εδώ έβγαλε ότι η λινού ήταν υποψήφια του γιωργάκη. Του λεφτά υπάρχουν. Και τώρα μαζί με τον μόσιαλο, τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του γιωργάκη μιλάνε για την …πανδημία. Πριν λίγο, όμως, δείξανε στιγμιότυπα από αγγλία και όλα τα γήπεδα είχανε 50.000 κόσμο χωρίς μάσκες. Να μεταβεί άμεσα στο λονδίνο η παγώνη, ο βασιλακόπουλος,η λινού και ο άρχων οφικιάλιος γιατί αύριο προβλέπω φοβερή έξαρση της ….πανδημίας στην αγγλία. Η παγώνη ας αφήσει τον …ζαχαράτο, το κρίσιμο είναι να πάει στην αγγλία!

  2. Καλα τα λεει η Λινου, γιατι οι πιο πολλοι δεν κανουν το τεστ στο σπιτι και απλως το δηλωνουν

    1. Έχεις διαβάσει το εσώκλειστο φυλλάδιο τεχνικών χαρακτηριστικών του self test Αλβέρτο;

  3. Λινου..στην Αμερικη δεν ησουν πριν???γιατι ηρθες ξαφνικα Ελλαδα με το που αρχισε ο ιος??εε??ποσα φραγκα πηρες μωρη πατσαβουρα για να ερθεις Ελλαδα..και να μας κανεις κυρηγμα??/ εε?? τζαμπα βγαινετε στα καναλια ολη μερα εσυ και οι ακαταδιωκτοι φιλοι σου…κανενας Ελληνας..δεν σας ακουει. και ουτε σας πιστευει…ΟΥΣΤ!

Comments are closed.