Τι κωδικό έβαλε η Λιόλιου για να πάει Ντουμπάι; Έχουν οργιάσει τα social media για το ταξίδι με τον χρεωκοπημένο Κωστόπουλο (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
Πέτρος Κωστόπουλος

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί για το ταξίδι του Πέτρου Κωστόπουλου με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά.

Ένα από αυτά που ακούστηκαν είναι και η απορία τι κωδικό έβαλε η Κατερίνα Λιόλιου για το ταξίδι της. Η απάντηση; Η φωτογραφία παρακάτω τα λέει όλα.

135022035_10217045794047409_2583710890729834986_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. 1) Ολοι πηγαν στο αεροδρόμιο με κυβερνητικό αυτοκίνητο που τους έφερε κιόλας χωρίς sms.
    2) Ολα τα εισητήρια εκδόθηκαν με κυβερνητική εντολή από γραφείο ταξιδιών που ανήκει σε κομματόσκυλο της ΝΔ (Πλαστήρας Σταύρος PS Travel ) η ένας άλλος ίδιος.
    3) Ο Κωστόπουλος πήγε να φέρει κανα ψιλό να κάνει δώρο στη Τζένη και τον Κικίλια που δε θα εκπλαγούμε καθόλου αν τους βαφτίσει το μωρό.
    4) Επίσης έφερε και κανα ψιλό για τον εαυτό του απο εκεί που τα έχει κρυμμένα και να δώσει και τίποτα σε τίποτα άλλα λαμόγια που τον καλύπτουν να μη κάνει φυλακή.
    Τι δωράκι να έκανε στη Τζενούλα και τον Κικίλια? Ποιός ξέρει… για κανα κατοσταρικάκι τον κόβω.

  2. Ντρέπομαι που ζώ σε αυτή τη χώρα με όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν γύρω μας
    και είμαστε απλά θεατές!!!
    Κρίμα που ο απλός κόσμος που δουλεύει για 300 και 400 ευρώ (σε κάτι Βακάκηδες) για παράδειγμα ας πούμε, ΔΕΝ γνωρίζει τί δύναμη έχει!!

    ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΟΓΕΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΗΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ, ΜΕΤΑ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ HANDBALL ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΒΕΖΙΡΗ, ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΦΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΚΟΜΟΔΙΝΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΖΟΒΕΝΟ; ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΝΑ ΞΕΑΡΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ
    ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΠΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑΧΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ; ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΡΕΕΕ!!!

  4. χαχαχαχαχχα ωραίος ο τύπος που ανέβασε τη φωτό.

  5. και όλο χρεωκοπημένο το λένε τι χρεοκοπημένος είναι αυτός γυρνάει όλο τον κόσμο σαν την Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη αλλά για τους λαθρομετανάστες έχει εκατομμύρια

  6. Μπαγάσηδες, σκάσατε από τη ζήλεια σας που ο γεροΠέτρος βλαχοΚωστόπουλος καλοπερνάει με το μανούλι…

Comments are closed.