Τι κρύβεται πίσω από τον παράνομο οπλισμό στα σύνορα – Είχε και άλλα όπλα σε κρύπτη ο 54χρονος

Κοινοποίηση:
oplostasio-florina-1

Εντείνεται το μυστήριο που καλύπτει τον εντοπισμό του τεράστιου οπλοστασίου που είχε στην κατοχή του ένας 54χρονος Έλληνας και μια 57χρονη με καταγωγή από τη Γερμανία, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Φλώρινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του άνδρα εντοπίστηκε μία κρύπτη στην οποία βρέθηκαν και άλλα όπλα τα οποία φέρονται να είναι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η έρευνα θα επεκταθεί και σε αποθήκες που φέρεται να έχει ο άνδρας αλλά και σε στάβλους προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα όπλα που δεν έχουν εντοπιστεί.

Εξετάζεται παράνομο εμπόριο όπλων

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι είχε στην κατοχή του έναν τόσο μεγάλο αριθμό πολεμικού υλικού, ωστόσο, αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές, είναι το ζευγάρι να εμπλέκεται σε παράνομη επισκευή και, εν συνεχεία, πώληση παλαιών όπλων. Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός πως κοντά στην περιοχή βρίσκεται η Αλβανία, το σενάριο αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βάση.

Διαβάστε επίσης:

Φλώρινα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το οπλοστάσιο με τα 72 κιλά πυρίτιδας και τα 29 όπλα

Φλώρινα: Χειροπέδες σε δύο άτομα με όπλα και 72 (!) κιλά πυρίτιδα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΑΝΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΧΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΙΝΓΚΑ ΣΤΙΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΦΟΒΙΣΑΝ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ…..

Comments are closed.