Τι καταγγέλλει το ελεύθερο διαδίκτυο για την απαγόρευση κυκλοφορίας της εφημερίδος μας

Κοινοποίηση:
MAKELEIO-ΜΑΚΕΛΕΙΟ-1-7

Τι καταγγέλλει το ελεύθερο διαδίκτυο για την απαγόρευση κυκλοφορίας της εφημερίδος μας

Πηγή: aftodioikisi.gr

Σφοδρή σύγκρουση Μαρινάκη -Χίου -Γιατί απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του «Μακελειού»
Σε σφοδρή σύγκρουση οδηγούνται ο εφοπλιστής και εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης και ο εκδότης του «Μακελειού» Στέφανος Χίος. Αιτία η απαγόρευση από το πρακτορείο «Άργος», ιδιοκτησίας του κ. Μαρινάκη, διανομής του σημερινού φύλλου της εφημερίδας, που, αναφερόταν στον εφοπλιστή.
Με ανακοίνωσή της η εταιρεία «Μακελειό ΕΠΕ», επιτίθεται με σφοδρότητα στον Β. Μαρινάκη, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Οι υφιστάμενοι και εργαζόμενοι του εφοπλιστή και των κυρίων Π. Τζένου και  Ι. Κουρτάκη (πρωτοπαλλήκαρα και σκιώδη αχυράνθρωποι του επιχειρηματία), απαγόρευσαν στις εγκαταστάσεις του Άργους την είσοδο του υπευθύνου κυκλοφορίας κατά το Νόμο, της εφημερίδος μας, κάτι που υποχρεούται να κάνει η εταιρεία του Άργους, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και η κείμενη νομοθεσία. Στο ερώτημα του υπευθύνου κυκλοφορίας της εφημερίδος μας, “εάν η εφημερίδα μας κυκλοφορήσει στα περίπτερα”, απάντηση δεν υπήρξε», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Και προσθέτει: «Το πρακτορείο Άργος ως γνωστόν βάσει των κείμενων διατάξεων είναι όχι μόνον υποχρεωμένο αλλά επιβεβλημένο να επιτρέπει καθημερινά την είσοδο στον κατά Νόμο υπεύθυνο της εφημερίδος μας για να επιτηρεί και να φροντίζει την απρόσκοπτη μεταφορά και διανομή του φύλλου. Μάλιστα- κατά την ενημέρωση που έλαβε ο εκπρόσωπός μας στο Άργος, φύλακες και υπεύθυνοι διανομής απείλησαν τον άνθρωπό μας πως… εαν δεν αποχωρήσει, θα καλέσουν την αστυνομια για να τον πάνε αυτόφωρο!

Πηγή: pronews.gr

Το «Μακελειό», ο Ε.Μαρινάκης και «οι προσωπικές ιστορίες» – Η απαγόρευση διανομής & η δικαστική απόφαση

Στο πρακτορείο όμως, που είναι ιδιοκτησίας Ε.Μαρινάκη, αρνήθηκαν να διανείμουν την εφημερίδα έστω και χωρίς το ένθετο καθώς θεώρησαν ότι καλύπτονται από τα ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με τα οποία απαγορεύεται «η δημοσίευση παντός κειμένου παρέχοντος συκοφαντικά γεγονότα ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Ε.Μαρινάκη στο μέλλον και να απαγορευθεί κάθε αναφορά στο ονοματεπώνυμό του ευθέως ή υπό χαρακτηρισμό περιφραστικό ή μη».

Η ιδιοκτησία του πρακτορείου έκρινε ότι το περιεχόμενο της προσωρινής διαταγής, βάσει της συγκεκριμένης διατύπωσής της, δεν αφορούσε μόνο το ένθετο ΜΑΚ TV αλλά και οτιδήποτε γραφεί σε βάρος του ιδιοκτήτη από το «Μακελειό», τουλάχιστον μέχρι τη συζήτηση, και απαγόρευσε εντελώς την κυκλοφορία της.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για όλα τα παραπάνω τα οποία όμως επιφυλασσόμαστε να τα διατυπώσουμε αφότου εκδοθεί την ερχόμενη Τετάρτη η οριστική απόφαση των ασφαλιστικών.

Πηγή: greekzone.gr

Χαμός με την απαγόρευση της εφημερίδας “Μακελειο” με εντολή Μαρινάκη για την κρυφή ιστορία.

Στις 4 το πρωί του Σαββάτου οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου Άργος αρνήθηκαν την είσοδο στον κατά νόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία της εφημερίδας Μακελειό. Η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφημερίδας Μακελειό, στο φύλλο που δεν κυκλοφόρησε και στο πρωτοσέλιδο υπήρχε άρθρο που αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάποια άγνωστη ιστορία της ζωής του.

Πηγή: mainlynews.gr

«Μπλόκαραν» την κυκλοφορία της εφημερίδας «Μακελειό»: Είχε άρθρο για τον Β.Μαρινάκη

Δεν κυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα «Μακελειό» γιατί, όπως καταγγέλλεται, υπήρχε άρθρο το οποίο αφορούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάποια άγνωστη ιστορία της ζωής του. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εφημερίδα, άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη πήγαν στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου Άργος αρνήθηκαν την είσοδο στον κατά νόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία της εφημερίδας «Μακελειό».Η ανακοίνωση «ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑ 04:17. “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ” ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΡΩΪΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ” ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ.

Πηγή: exofitsio.blogspot.com

Μακελειό… στο «Άργος» με το «Μακελειό»: Το μονοπώλιο Μαρινάκη λογοκρίνει και «φιμώνει»

Φοβερά πράγματα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/11 στις εγκαταστάσεις του μονοπωλιακού πρακτορείου διανομής εφημερίδων – περιοδικών «Άργος», όταν άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη αρνήθηκαν την είσοδο στον κατά νόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία της εφημερίδας «Μακελειό».

Και μπορεί, βεβαίως, να μιλάμε για το αμφιλεγόμενο «Μακελειό» με τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που ενίοτε ξεπερνούν τα όρια… ωστόσο, ουδείς μπορεί να έχει το δικαίωμα -από τον νόμο και το Σύνταγμα- να φιμώνει ή να λογοκρίνει ΜΜΕ.

Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει επιβάλλει μονοπώλιο στην κυκλοφορία των εφημερίδων, μέσω του πρακτορείου «Άργος».

Χωρίς κανόνες και χωρίς κανέναν έλεγχο, ο υπόδικος εφοπλιστής, ιδιοκτήτης αναρίθμητων ΜΜΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ελέγχει και επί της ουσίας λογοκρίνει τους πάντες και τα πάντα: Τύπο, Δικαιοσύνη και πολιτική εξουσία.

Στις 4 το πρωί του Σαββάτου οι άνθρωποι του κ. Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου «Άργος» αρνήθηκαν την είσοδο στον κατά νόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία της εφημερίδας «Μακελειό».

Κι έτσι, η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε! Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της εφημερίδας, αλλά και διαφημιστικού – προωθητικού σποτ, στο φύλλο του Σαββατοκύριακου που δεν κυκλοφόρησε, στο πρωτοσέλιδο είχε την πολύκροτη υπόθεση που αφορά στον πολλάκις υπόδικο επιχειρηματία, καθώς και κάποια άγνωστη ιστορία για τη ζωή του….

Πηγή: taxidromos.gr

«Μπλόκαραν» την κυκλοφορία της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»: Είχε άρθρο για τον Β.Μαρινάκη

Η ημερήσια εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» του εκδότη Στέφανου Χίου, δεν κυκλοφόρησε σήμερα Σάββατο (έκδοση που καλύπτει Σάββατο και Κυριακή) με εισαγγελική διαταγή κατόπιν αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του πρακτορείου «ΑΡΓΟΣ», Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποίο κατατέθηκε εχθές (12/11). Η εφημερίδα στο ένθετό της «ΜΑΚ Tv» αναφερόταν σε υπόθεση του εφοπλιστή Β.Μαρινάκη αναπαράγοντας ταυτόχρονα και σημεία από την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στην Βουλή στην οποία επιτίθετο στον Β.Μαρινάκη για μία άλλη υπόθεση που αφορούσε, κατά τον Κ.Βελόπουλο, εμπλοκή του σε παράνομη δραστηριότητα (Noor1). Το περιεχόμενο του ένθετου… διαφημίστηκε

Πηγή: periodista.gr

«Εγώ διατάζω ρε…» – Χαμός ανάμεσα στον Στέφανο Χίο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στις 4 το πρωί του Σαββάτου οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου Άργος αρνήθηκαν την είσοδο στον κατά νόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία της εφημερίδας Μακελειό. Η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφημερίδας Μακελειό, στο φύλλο που δεν κυκλοφόρησε και στο πρωτοσέλιδο υπήρχε άρθρο που αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάποια άγνωστη ιστορία της ζωής του.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΟΣ…….Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΖΑΡΑΚΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ….. ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΑΙ

Comments are closed.