Τι κάνουμε τώρα;;; Διάγγελμα Χ.Χαφτάρ – Κήρυξε τζιχάντ εναντίον της Τουρκίας: «Όλοι στα όπλα» – Θα τον αφήσει μόνο του η Αθήνα;

Κοινοποίηση:
;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χαλίφα Χαφτάρ είχε ζητήσει από τον Νίκο Δένδια, η Ελλάδα να προχωρήσει μαζί με την Αίγυπτο σε ναυτικό αποκλεισμό της Λιβύης γι’ αποτροπή της τουρκικής απόβασης, μία κίνηση που πάντως ούτε η Αθήνα ούτε το Κάιρο φαίνεται να είναι διατεθειμένες να κάνουν.

Το ερώτημα τώρα είναι τι θα κάνει η Αθήνα, θα αφήσει τον στρατηγό Χαφτάρ στο έλεος της Άγκυρας, επιτρέποντας την τουρκική απόβαση στη Λιβύη κάτι που θα οδηγήσει στο γκριζάρισμα (και) της Κρήτης ή θα προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα, όπως πολλάκις έχει δεσμευτεί;

Εάν και τώρα δεν κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις, για τα εθνικά μας συμφέροντα, θα γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών! Οι συνεχείς υποχωρήσεις και η μέθοδος “την ουρά στα σκέλια” είναι μία απόδειξη πως το έχουμε ήδη αποφασίσει να παραδώσουμε “Γη και Ύδωρ” σε όποιον το ζητήσει, καθ’υπόδειξη της προδότριας και ξενόδουλης Μπενάκη!

πηγή: panagiotisarvanitis.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θα ήταν καλή στρατιωτική κίνηση να χτυπήσουμε μαζί με την λυβιη διότι δεν θα είμαστε μόνη …επιπλέον αν αφήσουμε την Λιβύη ανυπεράσπιστη τότε μας έχουν περικυκλώσει μας έχουν πάρει όλα τα νησιά μαζί και την Κύπρο και Κρήτη και θα μένει μόνο το Άγιο όρος στην τελική(αν μήνες και αυτό)

Comments are closed.