Τι θα συμβεί με την εκτέλεση της ποινής εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής ο Μπελέρης

Κοινοποίηση:
MAK

Αν δεν μειωθεί η ποινή και αν ο Φρέντι Μπελέρης εκλεγεί ευρωβουλευτής, τότε θα συμβεί το εξής παράδοξο. Ο ίδιος θα είναι εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, εκλεγμένο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά θα παραμένει κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές

Επισήμως εκδόθηκε η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου της Αλβανίας κατά της διαφθοράς (SPAK) για την υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση, σύμφωνα με την οποία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ καταδικάζεται σε δύο χρόνια φυλακή.
Πέραν του τυπικού της απόφασης, επί της ουσίας σηματοδοτείται η έναρξη της διαδικασίας για την εκδίκαση της υπόθεσης Μπελέρη σε δεύτερο βαθμό, όπου σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ο ίδιος δικαιούται βάσει του αλβανικού νόμου να καταθέσει έφεση εντός 15 ημερών, η οποία θα εκδικαστεί από το ίδιο δικαστήριο.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πλευρά του Μπελέρη αναμένεται να καταθέσει την έφεση ακόμα και εντός της εβδομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι αν η ποινή παραμείνει και στο δεύτερο βαθμό, τότε ο Φρέντι Μπελέρης θα παραμείνει στις φυλακές του Φιέρι έως τις 12 Σεπτεμβρίου, καθώς κάθε μία μέρα ποινής προσμετράται για μιάμιση.
Ένα άλλο ζήτημα αποτελεί το πότε θα οριστεί η δικάσιμος της έφεσης, με τις πληροφορίες να συντείνουν ότι η συνεδρίαση θα μπορούσε να γίνει στο διάστημα μεταξύ 10 και 25 Μαΐου.

Θα παραμείνει κρατούμενος ακόμα και αν εκλεγεί ευρωβουλευτής, αν δεν μειωθεί η ποινή

Επιπλέον, αν δεν μειωθεί η ποινή και αν ο Φρέντι Μπελέρης εκλεγεί ευρωβουλευτής, τότε θα συμβεί το εξής παράδοξο. Ο ίδιος θα είναι εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, εκλεγμένο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά θα παραμένει κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Συνέλληνες Μαυρίστε την ΝΔ στις ευρωεκλογές η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας με τους αλλοδαπούς υποψήφιους μόνο γέλιο προκαλεί. Να θυμάστε ο αλβανος ψηφοφορος πάντα ψηφίζει υπέρ της διχόνοιας και καταστροφής του ‘Ελληνα πολίτη το έχει η φάρα.

  2. Δυστυχως αποδειχτηκε λαμογιο! Καπου κατι χαλασε με το Ραμα για να τον μπουζουριασει! Τιμη και δοξα στον αγωνιστη Κατσιφα!

  3. κοιτα ματια ο αιμομικτης αλμπανης!ενα στην ανατολη,ταλλο στη δυση…σα το δικεφαλο αετο να πραμα!και αυτος στο κοπο ειναι του μητσοτακη φυσικα…αμα ηταν κατσιφας δλδ ελληνας εθνικιστης θα τον ειχαν ηδη εκτελεσει…προφανως ειναι αλβανοκουμουνισταριο γιαυτο και ειναι με τη ΝΔ που και καλα τον προδωσε/παρεδωσε αλλα ηταν συμφωνημενο…οπως τους 2 φανταρους που και καλα ειχαν αρπαξει οι τουρκοι,στημενη ιστορια και αυτη…γενικα οτι κανει ο μητσοπακης ειναι σκηνοθετημενο και χρησιμοποιει ηθοποιους!

  4. Τιποτα δεν θα γινει θα παρει τους ψυφους ο γκαντεμης και αυτον θα τον βαλουνε πιο μεσα

Leave a Response