Τι θα γίνει με τους Γ.Λαγό και Η.Κασιδιάρη: Οι δύο πρώην βουλευτές της ΧΑ δημιούργησαν δικά τους κόμματα

Κοινοποίηση:
1

Ένοχοι για διεύθυνση «εγκληματικής οργάνωσης» κρίθηκαν οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός μαζί με τους Ν.Μιχαλολιάκο, Γ.Γερμενή, Η.Παναγιώταρο, Χ.Παππά και Α.Ματθαιόπουλο και το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους δύο πρώτους οι οποίοι έχουν φύγει από το κόμμα της Χρυσής Αυγής και έχουν δημιουργήσει δικούς τους πολιτικούς φορείς.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ιδρύσει το «Έλληνες για την Πατρίδα» και ο Γιάννης Λαγός την «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση».

Και οι δύο απειλούνται με κάθειρξη από πέντε έως δεκαπέντε έτη ενώ αν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά οι ποινές τους ξεκινούν από δύο και φτάνουν τα οκτώ έτη.

Ο Γιάννης Λαγός σημειώνεται ότι είναι εν ενεργεία ευρωβουλευτής, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Στην περίπτωση του πρώτου τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς για να εκτίσει ποινή θα πρέπει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να άρει την ασυλία του.

Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη δεν τίθεται κάποιο κώλυμα.

Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι όποια ποινή εν τέλει τους καταλογιστεί θα αφαιρεθούν από αυτήν οι δεκαοκτώ μήνες προφυλάκισης τους.

Σε ότι αφορά τον Ηλία Κασιδιάρη πολλοί θεωρούν πως είχε πολιτικό «ρεύμα» στην κοινωνία και μπορούσε το κόμμα του να εισέλθει στην ελληνική Βουλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΗ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ
    ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ.

  2. O Κασιδιαρης ειναι ο μονος Ελληνας πολιτικος που ταχθηκε ανοιχτα και ξεκαθαρα υπερ της οπλοκατοχης και της νομοθεσιας οτι το σπιτι σου ειναι καστρο που εχεις το δικαιωμα να το υπερασπιστεις εναντι καθε εισβολεα.Δεν πρεπει να υπαρξει ουτε ενας που να μην τον ψηφισει εκτος και αν δεν ανηκει στο ανθρωπινο γενος.Παροτι εχω βασιμες υποψιες οτι μπορει να ειναι οργανο των Ιουδαιομασωνων. οπως ειναι το 100% των πολιτικων παγκοσμια

  3. θα τους κλασετε μια μαντρα … ξερετε τι!!!
    θα φανε 2-3 χρονακια (με 1-2 ελαφρυντικα) απο τα οποια αφαιρειται ο 1,5 χρονος προφυλακισεως….
    και ακομα η υποθεση δεν εχει παει στο εφετειο…
    οποτε μην βιαζεστε!
    ΥΓ ηλιθιοι τους κανατε και ηρωες….θα λενε τωρα οτι ειναι πολιτικη η διωξη!

  4. Στη φυλακή και γρήγορα, γιά πολλά χρόνια και μέχρι να μετανοήσουν ειλικρινώς γιά τα ηθικά εγκλήματα τους, τόσο απέναντι στην ανθρώπινη ζωή, όσο και στην πατρίδα! ΠAPEΣYPAN ΓNHΣIOYΣ KAI ENTIMOYΣ EΛΛHNEΣ ΠATPIΩTEΣ, στο να παραβλέπουν τι εστί ναζισμός και τι τίμημα πλήρωσε το Έθνος μας γιά να τον αποτάξει! Έπεισαν Έλληνες πολίτες και μάλιστα αδαής νεαρής ηλικίας, ότι προτάσουν Πατριωτικές ιδέες, ενώ τα ιδεώδη τους ήταν ο θαυμασμός των εγκλημάτων του Χίτλερ!!! NTPOΠH…

    1. Πανε παρε κανένα ψυχοφάρμακο άνθρωπε μου. Εσύ παραείσαι ψεκαζμένος. Εδώ ο κόσμος χάνεται, για το χίτλερ μιλάμε. Ποση μαλακία πια;

  5. Ενωση τώρα και τον δύο παρατάξεων και με εύστοχες κινήσεις με αξια στελέχη ο Πατριωτικός χώρος θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Κουράγιο αδέρφια μαζί ενωμένοι θα Αναστηθεί ή Ελλάδα που μάς πρέπει και θέλουμε!!!!!!

    1. Ο πατριωτικός χώρος ασφαλώς πρέπει να αναγεννηθεί, αλλά όχι με υλικά κατεδαφίσεως. Η Χρυσή Αυγή αλλά και οι δύο παρατάξεις που δημιουργήθηκαν από Λαγό και Κασιδιάρη, είναι υλικά κατεδαφίσεως. Μόνο ο Φαήλος κρανιδιώτης μπορεί να αναγεννήσει τον πατριωτικό χώρο

  6. Δόξα στους τυράννους . Ξεχάσατε μνημόνια αυτοκτονίες την Μαρφιν για όλα φταίνε οι Έλληνες Εθνικιστές .Για όλου εσάς δικαστικούς και πολιτικούς που έχετε αίμα σα χέρια σας από τα μνημόνια ο θεός σας δικάσει σύντομα. Ούτε ανθρώπινα δικαιώματα ούτε τεκμηριο αθωότητας για τους Έλληνες εθνικιστές. Έλληνες τίποτα δεν τελείωσε μην τούς φοβάστε ο αγώνας συνεχίζεται. Όπως λέει και ο Ιωάννης Λαγός για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

  7. κασιδιαρακο….σε πουλησε ο μητσοτακης ;;;;;;;;;;;;;

    υγ

    θα σε δωσουν ελαφρυντικα ;;;;;;;;;

    τετοια ξεφτιλα …ωρε ;;;;;;;;;;;;

  8. ΕΠΙΟΡΚΟΙ δικαστίσκοι πως θα κοιμάστε τα βράδια. Δυστυχώς οι “ναζί” δεν έχουν τρομοκρατικές οργανώσεις σαν της αριστεράς και δε θα φάτε σφαίρα στον ύπνο σας. Ωστόσο καλό καρκίνο και ψώφο να έχετε, καταδικάσατε αθώους για να να χαιδέψετε τους ληστοσυμμορίτες. Με τον ΗΛΙΑ μέχρι να σας βγάλουμε τα έντερα από τον κώλο.

    1. Δεν φταιει κανεις “ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ” παρα μονον εσεις!..
      Η Χρυση Αυγη,επρεπε να εχη ΕΝΟΠΛΟ ΣΩΜΑ στα προτυπα του ΙΡΑ.
      Για να μην κουνιεται ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ!! Μαζι με τους βρωμιαρηδες ξεπουλημενους νεοδημοκρατες Γερμανοτσολιαδες.
      Αλλα αντι να θωρακισετε την Χρυση Αυγη κι ως εκ τουτου τον Πατριωτισμο,το ριξατε στο προσκυνημα ενος σαπιου προδοτικου κατεστημένου,σε τριτοκοσμικους λαθρομεταναστες και στο προσκυνημα της Βαλχαλα και της Ισημεριας!
      Ουστ!!!

  9. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΡΕ ΗΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ…….

    1. Ούτε οι μέλλοντες Αλβανοί συγκρατούμενοι του θα τον εγκαταλείψουν..από κοντά θα τον έχουν..

      1. Το πατε φιρι-φιρι για εμφυλιο.Ετσι θα χαρισουν & τη χωρα οι αλητες,προδοτες πολιτικοι. Ηλια γερα.Τα αλβανα,μαζι με τους προδοτες & δικαστικους μαζι τους γραφουμε!

Comments are closed.