Τι επιτέλους θέλει από τη ζωή μας η πλούσια κόρη του Νίκου Κούρκουλου ; Να φτάσουν τα αγριογούρουνα στην Ομόνοια ; Ας τα πάρει στη βίλα της στην Εκάλη Χώρο έχει

Κοινοποίηση:
kourkoulou-1

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Instagram:

«Κάποιοι έκριναν ότι «μαζευτήκαμε πολλοί».
Δηλώνω απογοητευμένη από την πρόσφατη απόφαση του κ. Δασάρχη Πεντέλης, η οποία προαναγγέλλει την απάνθρωπη σφαγή αθώων ζώων σε συνεργασία με τον κυνηγετικό όμιλο Αμαρουσίου.
Καλεί επισήμως σε «σαφάρι» όσους επιθυμούν, στα Δάση του Διονύσου και της Εκάλης, με θύματα τα κατατρεγμένα από τις πυρκαγιές σχεδόν εξημερωμένα υβρίδια αγριόχοιρών.
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος, ότι σε μια πολιτισμένη χώρα το 2021, δημόσιος αξιωματούχος με τον βαθμό του Δασάρχη, όχι μόνο σκέφτηκε αλλά έβγαλε επισήμως μια τέτοια απόφαση.
Πώς κατάφερε ένας άνθρωπος που μισεί τη φύση και τα ζώα, να κάνει καριέρα στον οργανισμό που έχει αναλάβει την προστασία των δασών;
Λες και τα δάση είναι μόνο τα δέντρα και οι περίπατοι των ανθρώπων. Λες και μας ανήκουν και κάποιος μας όρισε «Θεούς» με δικαίωμα επάνω στη ζωή και στο θάνατο των συγκατοίκων μας, όταν κρίνουμε ότι μας ενοχλούν. Λες και εισέβαλαν εκείνα στον χώρο μας και όχι εμείς στον δικό τους.
Η απογοήτευση όμως γίνεται θυμός, όταν κανείς συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για τα λίγα ζώα που κατάφεραν να επιβιώσουν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Όσοι συμμετείχαν στις υπεράνθρωπες προσπάθειες να σωθεί έστω και μια ψυχή μέσα από αυτή την κόλαση, αισθάνονται τουλάχιστον προδομένοι.
Αντλώ βέβαια αισιοδοξία από τους εκατοντάδες άλλους που με ευαισθησία έσπευσαν να διαδώσουν αυτήν την αποτρόπαια απόφαση, για να σταματήσουν το έγκλημα. Πραγματικά τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι να ενώσω κι εγώ την φωνή μου μαζί τους, και να καταφέρουμε να παραμείνουμε άνθρωποι.
Δυστυχώς, χρειάζεται να μην εφησυχαζόμαστε. Να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Και να τολμάμε να λέμε όχι. Με κάθε κόστος.
Είμαι σίγουρη ότι η Πολιτεία θα ξαναδεί με προσοχή σε ποιους έχει εμπιστευτεί τα δάση και την προστασία της φύσης και θα αλλάξει αυτά που πρέπει να αλλάξουν.
Εμείς είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την προστασία των αγριόχοιρων, υποστηρίζοντας την όποια εναλλακτική πρόταση, η οποία όμως θα έχει ως βάση της την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό για όλα τα έμβια όντα. Αξίζει άλλωστε σε κάθε μητέρα να μεγαλώνει τα μικρά της χωρίς κάποιος επικίνδυνος να ξανακρίνει ίσως αργότερα ότι «μαζευτήκαμε πολλοί».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Relax boys αναμένοντας την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου τον Σεπτέμβρη και θα βάλω στο τσουκάλι μου την λογική της κάθε εριεττας.
    Αν ήξερα την διεύθυνση θα έστελνα και πεσκεσι.

  2. κοπελια εχεις ιδεα τι εστι αγριογουρουνο???????????????? εσυ νομιζεις οτι ειναι τα ροζ γουρουνακια του παραμυθιου βαστα μην πεσεις στο διαβα τους σε σκοτωσαν ασε λοιπον την κλαψα στο φιναλε παρτε τα στο εκαλη κλαμπ που εχει και πρασιναδα αντε λουφαξε κυρα μου

  3. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η EUROBANK ( ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΓ. ΛΑΤΣΗ), ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧ/ΣΗ (ΠΧ. GOUROUNOBANK) ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΣΤΕΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ!!!
    ΛΕΩ ΤΩΡΑ….

  4. Τα πολύ παλαιά χρόνια όχι πολύ παλαιά όταν στον κάμπο οι αγρότες έβλεπαν ότι έτρωγαν αγριογπυρουνα ενημέρωναν δασαρχειο αστυνομία αυτοί κανονίζαμε να φαγωθεί αυτή η αγέλη που έπεφτε και έτρωγε ήταν οι πρώτοι ιχνιλατες περιοχής δηλαδή τα ζώα έχουν μυαλό στέλνουν ιχνιλατες σε περιοχές το ίδιο και ο λύκος όταν σχηματίσει μεγάλη αγέλη πρέπει να την σπάσει σε αναζήτηση άλλων περιοχών εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ένα ότι δεν τελειώσατε ακόμα και να τα σκοτώσετε η μετακίνηση άλλης αγέλης σίγουρη λειτουργούν διαφορετικά όπως και να γίνει πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός ελλΔα

  5. Τα διυληστηρια του παππου σου και νυν τα ΕΛΠΕ του θειου σου, μολυνουν με καρκινο εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ την Ελευσινα και ολη την Αθηνα. Αν θες να εισαι σωστη, κανε κινηση να κλεισουν ή φυγε από τον οικογενεια να μην εχεις καμια οικονομικη απολαβή από αυτου του είδους τις επιχειρήσεις. Διαφορετικα θα τρως το καρμα της οικογενειας for life.

    Καλα τα οσα λες για τα γουρουνάκια και μαζι σου.
    Όμως είναι μεγιστη υποκρισια να νοιαζομαστε μονο για τα γουρουνάκια και να μην μας νοιαζει για τους ανθρωπους και τη μολυνση επι 10ετιες της Πετρολα και των ΕΛΠΕ.

    Επισης σε περιπτωση που δεν το ξερεις, ο ομιλος σας πληρωνει 3 και 60 όχι μονο τους υπαλληλους που τους ξεζουμιζει, αλλα και τους προομηθευτες.

  6. Έχουν δολοφονηθεί (γιατί είναι εγκληματική αμέλεια του κράτους) αρκετοί οδηγοί τα τελευταία χρόνια λόγω των αδέσποτων αυτών χοίρων που πολλαπλασιάστηκαν σε απίθανα νούμερα. Του άλλου του πετάχτηκε όταν ήταν καβάλα στη μηχανή και ήταν βιοπαλαιστής, του άλλου του γάμησε το αμάξι και έπρεπε να βρει κάποια χιλιάρικα να αγοράσει νέο, τον άλλο τον άφησε παράλυτο όταν του πετάχτηκε σε περιφερειακό δρόμο.
    Θα θρηνήσουμε πολλά τροχαία αν συνεχισθεί το θέμα αυτό. Σκοτώστε τα και κάντε τα λίπασμα ή δώστε τα για τροφή σε πεινασμένους του τρίτου κόσμου.

  7. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ.ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ….ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ…..

  8. Το να αιχμαλωτίσει αγριογοθρουνα και να ταστειλεις στην Πάρνηθα δεν λέει τίποτε θα μετακινηθούν γιατί η αγέλη των άλλων αγριογουρουνων θα τα διώξει για αλλά βοσκοτόπια οπότε πάλι θα έχουν από εκεί ο άνθρωπος που το είπε είναι άσχετος με το ίδιο τρόπο λειτουργη και ο άνθρωπος εάν τον νέο πληθυσμό δεν των διώξεις θα γυρίσει να φάει των παλιό

  9. Εκτός αυτού τα μεγάλα αγριογουρουνα και αυτά που έχουν χαβλιοδοντες και αυτά που δεν έχουν σε περίοδο αναπαραγωγής εάν μπεις στην περιφέρεια τους είμαστε άκρως επικίνδυνοι για επίθεση μπορεί να σε ξρσκισουν με τους χαβλιοδοντες και να σε φάνε

  10. Εκτός αυτού η κυρία Λάτση θα πρέπει να γνωρίζει εφόσον έχει ζήσει εξωτερικό ότι το σαφάρι είναι επιτρεπτό κατόπιν άδειας είναι και μια γιορτή φεστιβάλ ακόμα και με πληρωμή στο να γνωριστεί ο κόσμος οι γείτονες ερχοντε παρέχονται πάντα υπάρχει μόνιμος πληθυσμός κλπ το ίδιο ισχύει βόρια Αμερική Αφρική παντού έχουν ένα ελεγχόμενο πληθυσμό ζώων τα αγριογουρουνα ζουν ακόμα και στο δάσος Χαϊδαρίου πλέον σε πληθυσμό έχουν γίνει περισσότερα από των ντόπιο κάτοικο Ελλάδος

  11. Αντί να πάει να κάνει κανά παιδί, ασχολείται με τα ζώα. Όλοι οι σκ@τάνθρωποι γουστάρουν να παριστάνουν πως ασχολούνται με κάποιο φιλανθρωπικό ή φιλοζωϊκό οργανισμό για να παριστάνουν πως είναι καλοί άνθρωποι. Αν δουν ένα φτωχό να πεθαίνει στο δρόμο από την ασιτία και τη δίψα, θα τον πατήσου με το αμάξι, αλλά ξαφνικά παριστάνουν πως νοιάστηκαν για τα αγριογούρουνα. Τους υπαλλήλους που δουλεύουν νύχτα μέρα στη γαλέρα για να παράγουν πλούτο και να τους τον ακουμπάνε, τους πληρώνουν με 3 κι 60, αλλά είναι καλοί άνθρωποι γιατί ποστάρουν φώτο με ένα γουρουνάκι. Και κλαίγονται για τις φωτιές που κάποιοι πλούσιοι σαν κι αυτούς βάλανε για να κονομήσουν….

  12. Ρε κοπέλα μου, μας δουλεύεις; Εσείς, οι πλούσιοι, που ελέγχετε τα πολιτικά πιόνια, σταματήστε τους. Εσείς κάνετε τόσα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας για να κρατήσετε τον πλούτο και τα προνόμιά σας και νοιάζεστε για τα αθώα ζωάκια;

  13. Ετοιμάζω την καραμπίνα, δεν θα αφήσω ούτε για δείγμα.

  14. Ο πλανήτης ανήκει σε ανθρώπους, ζώα & φυτά. Όχι μόνο στους απανθρωπους ανθρώπους.

  15. Τα Χριστουγεννα που τρωμε ολοκληρο γουρουνακι στο φουρνο γιατι δεν διαμαρτυρετε κανενας.καλη ορεξη.

  16. Πάρα πολύ ωραία τά λέει.. Γιατί παιδιά τού ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ τήν ειρωνεύεστε ??? Μήπως επειδή είναι από οικογένεια μέ πολλά λεφτά ??? Έλεος !!!! Βγάλτε τίς παρωπίδες κάποια στιγμή.. 😠

    1. Ας κοιταξει κανενα ανθρωπινο θυμα της Πετρολα κανενα συγγενη και ας αφησει τις παπαριες……..ας κοιταξει να περιορισει την μολυνση απο τα διυληστηρια της Πετρολα που κοντευουμαι να ψωφισουμαι ολοι απο καρκοινο σε Ελευσινα και Αθηνα και ας αφησει αυτα. τα ψωφια ……..

    2. Όταν θά σου βάλουν υποχρεωτικους φόρους για τα ζώα που είναι σε κίνδυνο όπως και φόρους για την κλιματική αλλαγή τότε θά καταλάβεις…..

  17. δίκιο έχει η κοπέλα , ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , οχι μόνο οι άσχετοι του δασαρχείου , αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι έμπρακτα , οχι αναρτήσεις απο τον καναπέ.Δεν πρέπει να επιτραπεί αυτή κτηνωδία. Μετα τις πυρκαγιές και τόσα καμένα ζώα , τωρα εμφανίιζονται και οι δολοφόνοι κυνηγοί .

      1. Πρώτα εσύ τους καις με πυρκαγιές το σπίτι τους το φυσικό τους περιβάλλον και μετά ειρωνεύεσαι και
        γράφεις .να τους πάει στα σπίτια του αυτός που αντιδράει με τη δολοφονία.

        1. Σε λιγάκι χτύπα ένα δύο σουβλάκια ή χάμπουργκερ και τα ξαναλέμε

  18. Καλά λέει το κορίτσι, κάψανε όλα τα δάση και τώρα θέλουν να εξαφανίσουν κάθε είδους ζωής. Ας αφήσουν τα ζώα στην ησυχία τους και ας κοιτάξουν να μαζέψουν τους εγκληματίες που κλέβουν και δολοφονούν.

  19. κορίτσι μου δίκιο έχεις, μιλάμε για ανάλγητους και τρισάθλιους. αλλά τι να πείς , εδώ δεν κολλάνε να σκοτώσουν και να αφήσουν ανάπηρους ανθρώπους με τα άθλια σκευάσματα γενετικής τροποποίησης [ εμβόλια ] . Υ.Γ εγώ προσωπικά από εμβόλιο της γρίππης , ιατρικώς αποδεδειγμένα, έχω πάθει αξονική πολυνευροπάθεια κάτω άκρων και σχεδόν έχω χάσει τα πόδια μου. ας πρόσεχα. στα αγριογούρουνα θα κολλήσουν?

Comments are closed.