Τι είπε ο Σλούκας για το περιστατικό με το πανό στην Φενερμπαχτσέ

Κοινοποίηση:
untitled_1-1-630x400

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Κώστας Σλούκας για το περιστατικό με το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Έλληνας γκαρντ αρνήθηκε να κρατήσει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ, με το οποίο βγήκαν στο παρκέ οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Κάποιοι φίλοι της τουρκικής ομάδας έβαλαν στο «στόχαστρο» τον Σλούκα για την επιλογή του, αν και πρέπει να αναφερθεί ότι υπήρχαν και αρκετοί φίλοι της Φενέρμπαχτσε που σημείωσαν πως είναι δικαίωμά του να μην κρατήσει το συγκεκριμένο πανό.

Στη δήλωσή του ο Κώστας Σλούκας αναφέρει: « Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ για 5 χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Σίγουρα τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δεν κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πόσο παλεύω για την ομάδα. Άλλωστε, είμαι στην ομάδα για πέντε χρόνια και βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα. Παλεύω για την ομάδα και τη χώρα. Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ ότι είμαι ασεβής προς τη χώρα. Υπάρχει σπουδαία ιστορία πίσω. Το ξέρω. Πάντα το σέβομαι. Ναι, παλεύω ως Έλληνας για πέντε χρόνια αλλά είμαι εδώ κάθε μέρα και η Φενέρ εκπροσωπεί την Τουρκία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γενίτσαρος…. Μόλις του την έπεσαν οι Τούρκοι, άρχισε την κλάψα…. Έπρεπε απλώς να τους γράψει στ’ αρχίδια του. Στο κάτω-κάτω, ως επαγγελματίας, πληρώνεται για να παίζει μπάσκετ και όχι για να συμμετέχει σε εθνικές γιορτές των Τούρκων. Οι Τούρκοι αθλητές που παίζουν σε ελληνικές ομάδες, θα κρατούσαν πανό με τον Κολοκοτρώνη, την 25η Μαρτίου;

  2. Καλλίτερα νά μήν εδήλωνε τίποτε παρά αυτήν τήν υποκριτική καί προδοτική δήλωση. Διά ποία ιστορία τών κανίβαλων ισλαμιστών τουρκαλάδων αναφέρεται ότι σέβεται;;; Τήν ιστορία τών δολοφονιών, βιασμών, λεηλασιών, γενοκτονιών καί κανιβαλισμών;;;; Ποτέ δέν ήκουσε διά τά εγκληματικά έργα εναντίον τού Ελληνισμού απ’τόν κανίβαλο κεμάλ;;; Ποίον κράτος σέβεται;;; Αυτό τό οποίον προσπαθεί νά εισάγει (ως Δούρειον ίππον) εχθρούς Πίστεως καί Πατρίδος ώστε εάν επιτεθεί εις τήν Πατρίδα μου νά επιτύχει ευκολότερα τήν καταστροφήν της έχοντας συνεργούς τούς εσωτερικούς εχθρούς;;;; Κατ’αρχάς δέν θά έπρεπε ποτέ νά ευρίσκεται ως παίκτης εις τουρκοκανίβαλη ομάδα, έστω κι’άν τόν πλήρωνον πολλαπλάσια καί κατόπιν δέν θά έπρεπε νά κάνη προδοτικάς καί υποκριτικάς δηλώσεις. Κρίμα τό μπό·ι· του καί τά παντελόνια πού φορεί. Η δειλία καί δουλοπρέπεια καλά κρατεί

Comments are closed.