Τι δουλειά είχαν οι Αμερικανοί στον Ιερώνυμο;

Κοινοποίηση:
amerikanoi_ieronimos_

Την πόρτα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πέρασε το απόγευμα ο Σάμιουελ Μπράουνμμπακ, πρεσβευτής των ΗΠΑ για ζητήματα θρησκευτικών ελευθεριών, όπου συνάντησε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερώνυμο.

Τον κ. Μπράουνμμπακ συνόδευαν ο Ρίλεϊ Μπαρνς, σύμβουλος στο Γραφείο για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Εργασία, η Παουλέτα Γουωλς, διπλωματική ακόλουθος για θέματα θρησκευτικών ελευθεριών, ο αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, και η Χόλι Μέτκαλφ, εντεταλμένη της αμερικανικής πρεσβείας για θρησκευτικά θέματα.

Στην Αρχιεπισκοπή τους υποδέχθηκε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, ο οποίος τους οδήγησε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που τους καλωσόρισε και συζήτησε μαζί τους για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Aνθελληνας προδοτης αρχιεπισκοπος. Που εισαι Χριστοδουλε να δεις ποιοι ειναι τα κεφαλια της Ελληνικης εκκλησιας… Ολοι οι ανθελληνες στην αρχιεπισκοπη με πρωτον αυτον τον προδοτογερο

  2. Ο λόγος της επίσκεψης θα γίνει γνωστός σε λίγο καιρό για τους πολλούς!!!!! Οι έχοντες διαβάσει το υπερμνημονιο,και γνωρίζοντας τα σχέδια της ΝΤΠ περί θρησκευτικών ελευθεριών,και κατ’επεκταση θέμα κατάργησης αβατου Αγίου όρους κτλπ,ήδη γνωρίζουν ήδη.Αυτη είναι η πρώτη επίσκεψη για να βολιδοσκοπήσει η πρεσβεία πόσο χρόνο θα χρειαστεί για τις καινούργιες αλλαγές.

Comments are closed.