Τι δεν καταλαβαίνετε; Όλα στο πιάτο για τους μουσουλμάνους! Θα λαμβάνουμε και τη γνώμη τους για την πατρίδα μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis-maximou

Η επιχείρηση αποχριστιανισμού της χώρας μας συνεχίζεται και ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν διστάζει να το παραδεχθεί. Φυσικά και δεν μας λέει απευθείας για τους στόχους και την αθρόα προσέλευση λ@θρομεταναστών και μουσουλμάνων. Αντίθετα, μάς λέει ότι θα δημιουργήσει “μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ” ώστε να λύνονται όλα τα προβλήματα με τους μετανάστες με τη συμβολή των ομόθρησκών τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΧΤΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ???? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΘΑΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ???? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ !!!!!

  2. O γουρλομάτης αποπερατώνει τήν αποστολή του τήν ισλαμοποιήση τής χώρας νας.Ολοι οι ισλαμοπίθηκοι θά
    γίνουν μόνιμοι κάτοικοι στήν Ελλαδα.Ο γουρλομάτης καί ο υπουργίσκος του ο κρετίνος ο Μηταράκης δέν πρό-
    κειται νά απελάσουν ούτε έναν λάθρο.Θά δώσουν σέ όλους ελληνική υπηκοότητα.Οσες περιοχές δέχτηκαν λάθ-
    ρους είναι αναγκασμένες νά βρούν σπίτια γιά τούς νέους συμπολίτες.Αυτές είναι οί διαταγές από τήν ΕΕ τήν Μέρ-
    κελ καί τόν Σόρος.Ο γουρλομάτης μπαμπαλίζει γιά ‘μουσουλμανικό συμβούλιο” πού δημιούργησε ο ίδιος.Ού νά
    χαθείς παλιοψεύτη.Αντίγραψε από τά γερμανικά.”Zentralrat der Muslime in Deutschland”δηλαδή “Κεντρικό συμ-
    βούλιο τών Μουσουλμάνων στή Γερμανία”.Σέ λίγο θά έχουμε στήν Ελλάδα μαύρους κάι μελαμψούς βουλευτές
    καί υπουργούς όπως στή Γερμανία.Ο Κούλης τό δήλωσε στό Ισραήλ ότι θά πατάξει τόν νατιβισμό δηλαδή τούς
    γηγενείς Ελληνες.Εδωσε τό λόγο του στούς Εβραίους καί όλα τά αφεντικά του.
    Γιάννης Λάκων

  3. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΛΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ.

  4. Aς συνεχισει ετσι μουσουλμανοποιοντας την χωρα και δεν θα αργυσει να εχει την τυχη των Ανελ και του Ποταμιου, αν βεβαια καποια στιγμη ξυπνισουν οι Νεοραγιαδες, που τωρα βρισκονται σε ……ναρκωση και ψηφισουν κομματα που αγαπουν την Ελλαδα!!!!!!!!!

  5. Οι δημόσιοι υπάλληλοι του και οι ψηφοφόροι του να τα βλέπουν αυτά.
    Που θα συναντούν ομάδες από λάθρο στο δρόμο και θα τους λένε οι λάθρο πως δεν ειναι δική σας χώρα αυτή,δική μας είναι πλέον.(αυτά γίνονται σε πόλεις τις Αγγλίας εδώ και πολύ καιρό)
    Που σε λίγα χρόνια θα βλέπουν τα λάθρο να παίρνουν τις δουλειές των παιδιών τους.
    Που θα βγαίνουν με τη γυναίκα τους οι Έλληνες μια βόλτα και τρώνε ένα βρισιμο και ξύλο που δε φοράνε μπουργκες,και γενικά για το ντύσιμο τους που οποία φοράει φούστα την αποκαλούν πόρνη.
    Και χίλια μύρια άλλα.
    Αύριο κλαίνε κύριοι και κυρίες ψηφοφόροι, αύριο.
    Και ο άλλος ο υπουργός του , μοιράζει Ελληνική ιθαγένεια.Ακου εκεί ιθαγένεια!!!Και εκλογικό δικαίωμα σίγουρα.
    Τέλος η Ελλάδα όπως την γνωρίζουμε, με αυτά που κάνουν χρόνια τώρα και που θα κάνουν στο μέλλον, πάει έγινε οθωμανική.
    Ελεγχόμενοι όλοι τους.
    Πάντως ο Κυριάκος πριν τις εκλογές το είπε πως θα πολεμισει τους πατριώτες, με τον τρόπο του αλλά…..

  6. Μη ξεχασετε στις επομενες εκλογες να τον ξαναβγαλετε πρωθυπουργο…μη χασουμε το κελεπουρι…Περα απο την πλακα ομως , οποιος και να ειναι ο πρωθυπουργος της ελλαδος …εκτελει μια “ατζεντα ανωθεν” και εκ εξωτερικου…δεν την εκτελει…εκτελουν τον ιδιο …. Το θεμα ειναι οτι μας εχουν παρει χαμπαρι τι σοι λαλακηδες εχουμε γινει τα τελευταια χρονια και η “ατζεντα” αυτη δεν περιλαμβανει καμια “χαρη” προς εμας παρα μονο καρπαζιες..και μονο καρπαζιες θα περιλαμβανει το μενου αν δεν τους δωσουμε να καταλαβουν οτι ως εδω και μη παρεκει ….Η προσωπικη μου αποψη για το τι επρεπε να εχει κανει η ελλαδα εδω και πολλες δεκαετιες ισως “ακουστει” λιγο τρελη ….αλλα ειναι η μοναδικη που θα μπορουσε να μας εχει απαλλαξει απο πολλα προβληματα …Την ελλαδα ουτως η αλλως απο την αρχη της ιδρυσης της, το ειχαν σχεδιασει απο την αρχη ετσι το ολο “κολπακι” ωστε να μη μπορει να σηκωσει κεφαλι και να εχει παντα την αναγκη την δικη τους (βλεπε αγγλια – γερμανια κτλ) αυτο φυσικα εγινε για εναν και μονο λογο, ωστε να μη μπορεσει ποτε να ξαναγινει υπερδυναμη στη περιοχη..Εφοσον τα πραγματα εγιναν ετσι οπως εγιναν απο την αρχη, και μιας και ηταν στραβο το κλιμα…. το εφαγε και ο γαιδαρος… εμεις αυτο που επρεπε να κανουμε οσο τρελο και να ακουγεται απο καποιους …ηταν να μην εχουμε γινει ποτε μελος καμιας ευρωπαικης ενωσης…αλλα να γινομασταν 51 πολιτεια των ηνωμενων πολιτειων της αμερικης…..αν οχι τελειως κανονικο μελος , τουλαχιστον ημιαυτονομο μελος…Τι λετε να μην μας ηθελαν…. Και να ελεγαν απαπαπα δεν μας αρεσει ο “μπακλαβας?” Και εγω σας λεω κωλοτουμπες θα εκαναν….ουτως η αλλως μεσα στην ευρωπαικη ενωση γιναμε ενα τιποτα με μπολικο καθολου, και το μελλον δεν το βλεπω και πολυ ευοιωνο.. και ουτε καν τα εδαφη μας τα υπολογιζουν και τοσο για εδαφη ευρωπαικης ενωσης…Αλλα για σκεφτειτε εστω και λιγο αν αυτο το οικοπεδο γωνια ανηκε στις ηνωμενες πολιτειες …. ποιος ερντογαν και δεν ξερω και εγω ποιος αλλος θα ηθελε να κανει μαγκιτσες…με εδαφος που ανηκει στην αμερικη…Η φοβαστε καποιοι οτι θα χαναμε την ταυτοτητα μας και τη γλωσσα μας….Και εγω σας λεω οτι ισως να τα διατηρουσαμε και καλυτερα απο οτι τα κραταμε τωρα…Και μαλιστα και με την βοηθεια αυτων που θα πουλαγανε και μουρη κιολας οτι τους ανηκει το πιο σπουδαιο κομματι αυτου του πλανητη…και να εισαστε σιγουροι οτι θα περναγαμε πολυ καλυτερα και οτι θα ειχαμε γλιτωσει απο πολλα δεινα εδω και πολλες δεκαετιες…

  7. …οι μουσουλμανοι και οι λαθραιοι είναι μεγαλυτερη εκλογικη δυναμη απ τους ελληνες

    Β Ο Ο Ο Ο Ο Δ Ι Α Α Α Α Α ! ! ! !

    ψηφουλακια μαζευει!

    Δεν τον εχετε παρει χαμπαει ; παρτε τα παιδια σας και φυγετε σε χωρες που προστατευεται ακομα η οικογενεια και τα βασικα ανθρωπινα δικαιωματα.
    ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ !!!!! ή μεινετε ως δουλακια της τουρκο αλβανο πακιστανικης επαρχιας της τουρκιας και των εγκληματικων αυμμοριων των κομμνατων και των τουρκευμενων δημοσιων προδοτων.

  8. Αυτό τό ανθελληνικό μισελληνικό κάθαρμα πρέπει νά διωχτει κλωτσηδόν από τήν Ελλάδα.Η καλύτερα μιά σφαίρα
    στήν σκυλομουσούδα του.
    Γιάννης Λάκων

    1. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΕΤΣΙ Κ. ΄΄ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΚΩΝ΄΄ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ…..

Comments are closed.