Τι δεν θα μπορεί να κάνει η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας; Ούτε που πάει το μυαλό σας… Είναι όμως σοβαρό!

Κοινοποίηση:
sakelaropoulou-500

Εάν όλα πάνε καλά στις ψηφοφορίες στη Βουλή, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, θα είναι η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Έχουν γραφτεί ήδη πολλά, δηλαδή εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα ενός προέδρου.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ένα πράγμα δεν θα μπορεί να κάνει.

Ποιο είναι;

Δεν θα πάει ποτέ στο Άγιον Όρος!

Για σκεφτείτε το…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΟΜΗΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ Ν ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΑΝΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ !!!!!!

  2. Σωστος ο Περσεας !! Με ρηχες και επιφανειακες αποριες [ ΕΛΛΑΔΑ ] ποτε δεν θα γνωρισεις το μεγαλειο και την κατανυξη του Αγιου Ορους ….Τυχαια ονομαζεται περιβολι της Παναγιας ??? Να ευχομαστε μη μας εγκαταλειψει η Παναγια μας !!

  3. Τη να πάει να κάνει εκεί ? εκεί πάνε η για δουλειές εκατομμυρίων η για να μαζέψουν ψήφους η για να πηδ_ _ _τουν

  4. Τούτη η νυφίτσα θέλει νά γινει πρόεδρος τής Ελλάδας.Μέ αυτή τή μουσούδα κάνει μόνο γά
    σκιάχτρο.Δέν έχει καμία ομοιότητα μέ ελληνίδα.Καταγωγή σίγουρα εβραική.
    Γιάννης Λάκων

  5. 1.Δεν μπορει να τεκνοποιησει,εστω και με τεχνητη γονιμοποιηση.
    2.Δεν μπορει να πατησει επισημα στο Αγιον Ορος.Ανεπισημα ναι.Ας ειναι καλα ο αγιος(!) βατοπεδιου.
    3.Θα την πιασει πανικος μπροστα στους π.χ. ερντογανη, θεια μερκελ, τραμπη,..
    4.Επειδη η γλωσσα της διπλωματιας ειναι δυσκολη και πολυπλοκη , θα εχει προβληματα τυπου αγγλικων τσιπρα.
    Μπορει να εκφωνει “τζαμπα” πυρινους λογους ,αλα πακη, για εσωτερικη καταναλωση.Μπορει να λαβει 3 διαδοχικες συνταξεις.Μπορει να προσλαβει πλειαδα συμβουλων , για ενημερωση.
    Η συγχρονη διπλωματια γινεται απο ΘΕΣΗ ισχυος και ΟΧΙ με κεκτημενα της ΕΕ και διεθνους δικαιου.Δεδομενου οτι απο την αποψη στρατιωτικης ισχυος ειμαστε κατω απο τον ερντογανη, αντιλαμβανεσθε τι θα συμβει.
    ΜΟΝΟΝ με ΠτΔ και ΥΠΕΞ απο δυναμικους διπλωματες καρριερας (ανδρες η’ γυναικες) μπορει να λυσουμε προβληματα.

  6. Ενώ οι μέχρι τώρα Πρόεδροι από το Άγιο Όρος δεν φεύγουν αχαχχαχα

  7. Στέφανε είσαι ο μοναδικός που τα χώνεις άγρια και έχεις δίκιο μέχρι το θεό.
    Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια όλες οι Κυβερνήσεις έδωσαν γη και ύδωρ στους δικαστικούς.Δεν είναι τυχαίο ότι είναι οι μοναδικοί που παίρνουν αναδρομικά και μάλιστα εφάπαξ και συνεχώς ανώτατες θέσεις στην πολιτική τόσο επί Σύριζα όσο και επί Νέας Δημοκρατίας μέχρι που φτάσαμε σε τούτο το ατόπημα.
    Μετά και από αυτό ας περιμένουν κάποιοι συνταξιούχοι αναδρομικά.
    Τον πούλο θα πάρουν ή έστω κανένα χαρτζηλίκι για τα μάτια και τα κανάλια φυσικά που μας λιβανίζουν 6 μήνες για τα 2 ευρώ μηνιαίως αύξηση λόγω μείωσης φορολογίας..

  8. Ανάθεμα σε μητσοτάκο, αποδεικνύεσαι πολύ μικρότερος των περιστάσεων.

  9. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ???? ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ????? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ !!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ !!!!!!!!ΑΝ ΒΓΗ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ !!!!!!

    1. Πού να το καταλάβεις! Έχεις πάει ποτέ στο Άγιο όρος;

    2. Αυτο ,αφου φαινεται οτι δε το γνωρίζεις,είναι προν τιμήν της Παναγίας.Ειναι το περιβόλο της Παναγιάς και προς ενδειξη σεβασμού σε εκίνη που ειναι αφιερωμένο ,δεν επιτρέπο ται γυναίκες.Οποτε ακυρο το οτι η Χριστιανικη θρησκεια κατατασει τις γυναικες υποδεεστερες των αντρων.Η υψηλοτερα των ουρανων ειναι γυναίκα!!!

  10. Το άσχημο είναι που το Άγιο Όρος τόσες δεκαετίες δεχόταν την κοπριά στους κόλπους του

Comments are closed.