Τι αποκαλύπτει ο Κοινοτάρχης Μαρμαρίου που γνωρίζει 35 χρόνια την οικογένεια Καρνέση και τον Αιγύπτιο δράστη

Κοινοποίηση:
ΓΛΥΦΑΔΑ_ΦΟΝΙΚΟ_ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ_ΜΑΡΜΑΡΙ_ΠΕΤΑΛΙΟΙ_ΟΚ_ΤΕΛΙΚΟ

Και ενώ έχουν περάσει αρκετά 24ωρα, συνεχίζονται τα ερωτήματα και παραμένει άλυτο μυστήριο το πραγματικό κίνητρο του 76χρονου Αιγύπτιου «Άρη» ή Αριστείδη Αντέλ Αλ Μπουραί για το μακελειό που προκάλεσε ο ίδιος μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση με την επωνυμία «European Navigation», που εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής, δολοφονώντας ο 76χρονος με καραμπίνα τρεις ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονταν εδώ και πάνω από 30 χρόνια, ενώ στη συνέχεια ο 76χρονος Αιγύπτιος έδωσε τέλος και στη ζωή του…

Εξετάζονται όλα τα σενάρια, πέρα από όποια οικονομική, επαγγελματική αντιπαράθεση ή η εκδίωξη από την εργασία και το σπίτι που διέμενε, που μπορεί να προκάλεσαν την έκρηξή του και να του έδωσαν το πιθανό κίνητρο, αλλά όλα αυτά μένει να απαντηθούν με στοιχεία.

Παράλληλα, η εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση είχε και εξοχική βίλα, επίσης εδώ και πάνω από 30 χρόνια, στους Πεταλιούς Εύβοιας, απέναντι από το Μαρμάρι και τη Ραφήνα, όπου και σε αυτή τη βίλα όλα αυτά τα χρόνια, διέμενε μαζί τους και ο 76χρονος «Άρης», ο οποίος εκτός είχε προσληφθεί και ως υπεύθυνος του συγκεκριμένου εξοχικού, το οποίο ανήκει στον καπτάν Σπύρο Καρνέση.

Με λίγα λόγια, όπως έχει γράψει από την αρχή το EviaZoom.gr, ο 76χρονος ήταν το «δεξί χέρι» της εφοπλιστικής οικογένειας για δεκαετίες και μάλιστα με τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς του σε τράπεζες της Ελλάδας και της Ελβετίας, ενώ είχε και δικό του σπίτι στη περιοχή της Γλυφάδας.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος «Άρης» ή «Αριστείδη Αντέλ Αλ Μπουραί»:

 

Συγκεκριμένα, μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας, ο 76χρονος Αιγύπτιος «Άρης» ή Αριστείδης Αντέλ Αλ Μπουραί πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος:

– Την 77χρονη ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρία Καρνέση, (η οποία φέρεται να ήταν ο κύριος στόχος του Αιγύπτιου).

 Τον 80χρονο Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Αντώνη Βλασσάκη (γαμπρό της Μαρίας Καρνέση), ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση.

 Τον 75χρονο πρώην καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη, που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο της εταιρείας.

Τι δηλώνει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη, που έθεσε ερωτήματα, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαρμαρίου Νίκος Τσαλιαγκός, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά και την εφοπλιστική οικογένεια αλλά και τον 76χρονο Αιγύπτιο «Άρης» λόγω της εξοχικής βίλας στους Πεταλιούς Εύβοιας, την οποία επισκέπτονταν πολύ συχνά η εφοπλιστική οικογένεια μαζί με τον Αιγύπτιο «Άρη εδώ και 35 χρόνια:

«Δεν καταλαβαίνω, δεν ξέρω τι έχει γίνει… Τώρα τελευταία λένε τον είχαν διώξει κανέναν χρόνο, συγνώμη κανέναν μήνα…, εγώ βέβαια δεν το ξέρω αυτό. Αυτός (σ.σ. ο Αιγύπτιος) ήταν απέναντι στους Πεταλιούς. Τον ήξερα πάρα πολύ καλά, όλους τους ήξερα, όλη την οικογένεια ξέρω, ήταν όλοι πολύ καλοί. Η οικογένεια Καρνέση ήταν πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και ο Άρης ήταν πολύ καλός, φιλότιμος, ότι του έλεγες δεν σου έλεγε “όχι” , δεν μπορώ να καταλάβω αυτά είναι κάπως μυστήρια. Κάτι έχει μεσολαβήσει κάτι έχει συμβεί μεταξύ τους; Τι να πω… Τους ξέρω όλους πολύ καλά, τους γνωρίζω εδώ και 35 χρόνια όλους και τον Καρνέση και αυτόν (σ.σ. τον Αιγύπτιο)… Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί ο Αιγύπτιος ο Άρης ήταν ένας άνθρωπος πολύ καλός, πολύ φιλότιμος, έδινε λεφτά και στα παιδιά και στην ομάδα, δηλαδή ήταν πολύ καλός άνθρωπος.

– Δημοσιογράφος: Αυτό που ακούγεται για απόλυση και λοιπά γνωρίζετε;

– Κοινοτάρχης Μαρμαρίου: Πιθανόν να είναι κάτι τέτοιο, δεν ξέρω… Πιθανόν γιατί μήπως μετά από τόσα χρόνια που του είπαν να φύγει τρελάθηκε ο άνθρωπος; Δεν ξέρω τι να πω…

– Δημοσιογράφος: Και έφτασε σε αυτό το σημείο γι΄αυτό τον λόγο;

– Κοινοτάρχης Μαρμαρίου: Μου φαίνεται περίεργο… Εγώ έπεσα από τα σύννεφα μόλις το άκουσα…

– Δημοσιογράφος: Δηλαδή τα είχανε καλά, δεν είχατε ακούσει ποτέ να έχουν τσακωθεί;

– Κοινοτάρχης Μαρμαρίου: Όχι, όχι, όχι… Εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο τίποτα…

– Δημοσιογράφος: Στο σπίτι στους Πεταλιούς μένανε όλοι μαζί;

– Κοινοτάρχης Μαρμαρίου: Μαζί τους έμενε στο ίδιο σπίτι… Και όταν ήταν στο νησί και οι ίδιοι, τρώγανε μαζί… Ήταν μαζί 35 χρόνια…»

Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαρμαρίου, Νίκος Τσαλιαγκός στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ”ΚΥΡΙΟΙ” ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ…
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ …ΠΟΡΝΕΣ…

Comments are closed.