Τι αποκάλυψε ο Δ. Καμμένος για Καρατζαφέρη, Κρανιδιώτη, Βελόπουλο

Κοινοποίηση:
DHMHTRHS-KAMMEJNOS-750x430

Στο νέο κόμμα του αναφέρθηκε ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος του «Δύναμη Ελληνισμού» είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να γίνει ένα μεγάλο δεξιό πατριωτικό μέτωπο και να απενεχοποιηθεί η λέξη «δεξιά», διότι στο τέλος όλοι νόμιζαν ότι είναι κάτι κακό.

Δεν είναι κάτι κακό και ελπίζω ότι μέχρι τις εκλογές ή κάποιους μήνες πριν, θα υπάρξει μια συμπαράταξη πατριωτική και να κατέβουμε όλοι μαζί σε ένα ενιαίο μέτωπο». «Δεν μπορώ να πω με ποιους συζητάω αλλά στον χώρο είναι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κυριάκος Βελόπουλος , όχι οι χρυσαυγίτες. Νομίζω θα έχουμε και ονόματα εκπλήξεις», είπε ο κ. Καμμένος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με το, να μην δημοσιευετε, το σχολιο μου, που τον αφορα, ειναι ωσαν, να τον συγκαλυπτετε, μιας και ηδη, εχετε ταχθει, υπερ του. Δεν πειραζει, ομως. Θα τους πολεμησω, ουτως η αλλως. Γιατι, τουτη την φορα, θα κανω, τα αδυνατα Δυνατα, ωστε να μην ξαναβγουν, οι Γαμημενοι, Ελληνοφωνοι, Ανθελληνες. Εστω και αν χρειαστει, να δωσω και την ζωη μου. Ειμαι Προετοιμασμενη, Αποφασισμενη και Κατασταλαγμενη. Κανενα, απο τα Μουνοπανα, που μας οδηγησαν εδω, δεν προκειται, να ξαναβγει. Αφηστε, που παιζει, το να μην προλαβουν, να πανε καν, σε εκλογες.

  2. Μιλανε αυτοι που εκαψαν την Ελλαδα ψηφιζοντας μνημονια !!!!
    Κατατζαφερης βελοπουλος …. πφφφφφ
    Δεν θελει η Χρυση Αυγη συνεργασια με προδοτες!
    Μια φορα προδοτης , παντα προδοτης!!!!

  3. Φυσικα και ΟΧΙ οι χρυσαυγιτες. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΕΣ , ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ , ΜΙΣΘΟ και ολα οσα ξεκοκκαλιζουν οι υπολοιποι προδοτες
    Η χρυση αυγη ειναι αδιαλακτη στις Αξιες της .
    Δεν συνεργαζεται με κανεναν ,
    Δεν εχει λεφτα στην χρυση αυγη … !!!!!

  4. Καμμενε. Εισαι Ελληνας, ρε;;; Εισαι, Χριστιανος Ορθοδοξος;;; Πρωτα, θα απαντησεις, στα ερωτηματα μου και μετα, θα απευθυνθεις, στον Ελληνικο Λαο, για να ζητησεις, την ψηφο του. Διοτι. Οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι, φορουν την βερα, στο δεξι και οχι, στο αριστερο, οπως εσυ, αλλα και ο Μπαλτακος, το ταιρι σου. Επειτα, εχεις ψηφισει, ολα τα Γενοκτονα, Μνημονια. Αλλα προφανως, το θρασος σου, περισσευει. Γι` αυτο και δεν θα Επιτρεψω, σε κανενα Ρεμαλι, απο εσας, να ξανακοροιδεψει, τον Ελληνικο Λαο. Αν και οφειλω, να ομολογησω, οτι πλεον, ειναι αρκετα Υποψιασμενος και βαζει, τον καθε Κατεργαρη, στον παγκο του. Και αυτο αποδεικνυεται, απο τα ευστοχα σχολια του, για τα Ελληνοφωνα και Ανθελληνικα Υποκειμενα, σαν και του λογου σου. Και ας μην μιλησω και για την διαχρονικη και εξακριβωμενη Νοθεια, των εκλογων. υ.γ. 1. Οπως γεμισε, η Ελλαδα, με αφισες, του τσιπρα, ετσι θα γεμισει και με την δικη του και με πολλων αλλων, προεκλογικα. Η χρυση αγελαδα, που αρμεγετε, ψοφησε. Και καλο, θα ειναι, να Ψοφησετε και εσεις, που την αρμεγετε. Δωσιλογοι. 2. Εσενα δημητρακη, γιατι δεν σε πειραζουν, οι Οβριοι, παρα τα οσα ειπες;;; Λαγος τους, εισαι;;;

  5. Οποοις αποκλεισμός δεν είναι γιά καλό πάντως.

Comments are closed.