Τι απαντά η εταιρεία Κρεσταινίτης- Ξενοδοχειακές μονάδες στο δημοσίευμά μας: “Ή ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ Ή ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Η απάντηση της εταιρείας Κρεσταινίτης για το χθεσινό δημοσίευμα:

“Ρόδος, 5-7-2021

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε συνέχεια του σχετικού δημοσιεύματός σας και προς απάντηση αυτού, σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας αυτή την στιγμή απασχολεί 69 εργαζόμενους, εκ των οποίων μόλις 6 είναι ανεμβολίαστοι.

Όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται μαζί μας και μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους τουλάχιστον τα τελευταία δεκαπέντε έτη, γεγονός που μας οδήγησε στην έκδοση της εν λόγω ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ επιστολής μας.

Σκοπός της εταιρείας μας ήταν και είναι πάντοτε η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ των εργαζομένων και των πελατών μας.

Για τον λόγο αυτό εφαρμόζουμε εντός της επιχείρησης μας όλα τα απαραίτητα και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της εξάπλωσης και μετάδοσης του ιού COVID-19.

Σε καμία περίπτωση δεν συνιστά απειλή απόλυσης η εν λόγω επιστολή μας, αλλά απλώς προτροπή και σας δηλώνουμε ρητά ότι δεν σκοπεύουμε να απολύσουμε κανένα εκ των εργαζόμενων μας.

Η αναφορά στην ημερομηνία της 18/7 είχε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ την ενημέρωση των εργαζομένων ότι λόγω της πληρότητας του ξενοδοχείου εκείνη την περίοδο που αγγίζει το 100%, θα πρέπει ο καθένας τους ατομικά να μεριμνήσει για την ατομική του υγεία και να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας.

Άλλωστε η εν λόγω επιστολή δόθηκε και στους 69 εργαζόμενους μας χωρίς διάκριση.

Ο εμβολιασμός είναι ζήτημα προσωπικής ευθύνης και επιλογής του καθενός, γεγονός που το σεβόμαστε, όπως σεβόμαστε όλα τα λοιπά συνταγματικά δικαιώματα των εργαζομένων μας όλα αυτά τα έτη λειτουργίας μας.

Επιθυμία μας ήταν και είναι να συμβάλλουμε με οποιονδήποτε τρόπο στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επάνοδο στην κανονικότητα για όλους μας.

Κατόπιν των ανωτέρω σας καλούμε όπως απέχετε από συκοφαντικά και άλλα προσβλητικά σχόλια προς την εταιρεία μας.

Με εκτίμηση,

Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Γεώργιος Κρεσταινίτης”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λοβοτομημένοκ ακούστε για χιλιοστή φορά:
    ΕΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ, ΑΡΑ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

  2. Ετσι να τους πηγαίνετε καρότσι ώστε να αναγκάζονται να το παίρνουν πίσω και να μην εκβιάζουν κανέναν να εμβολιαστεί αν δεν το επιθυμεί.

  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! Συνεχισε Στεφανε να μας ενημερωνεις και γι αλλους!!!!!

  4. > Άλλωστε η εν λόγω επιστολή δόθηκε και στους 69 εργαζόμενους μας χωρίς διάκριση.

    Με λίγα λόγια βάλατε τους εμβολιασμένους υπαλλήλους να εναντιωθούν κατά των ανεμβολίαστων για να τους εξαναγκάσουν είτε να παραιτηθούν είτε να κάνουν το δηλητήριο.

    Έτσι εσείς ως επιχείρηση νίπτετε τας χείρας σας, επειδή ήταν διαφορές μεταξύ του προσωπικού, σωστά;

    Δυστυχώς για σας ο κόσμος δεν είναι τυφλός…και όλα αυτά τα σκοταδιστικά που κάνετε και τα ύπουλα τα βλέπει και θα σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Comments are closed.