Τι έγινε τελικά στην Μπούκα; Βίντεο δείχνουν το Τάγμα Αζόφ να πυροβολούν αμάχους

Κοινοποίηση:
A woman walks amid destroyed Russian tanks in Bucha, in the outskirts of Kyiv, Ukraine, Sunday, April 3, 2022. (AP Photo/Rodrigo Abd)

Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία για εγκλήματα πολέμου στην πόλη Μπούκα με τον πρόεδρο Βολόντιμιρ Ζελένσκι να έχει φτάσει στο σημείο να υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή.

Σύμφωνα με το New York Times την 1η Απριλίου οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ μπήκαν στην πόλη Μπούκα, δηλαδή δύο ημέρες πριν δημοσιευθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη σφαγή.

Λίγο μετά ο Sergey “Boatsman” Korotkikh, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Τάγματος Αζόφ δημοσιεύει βίντεο από την Μπούκα, το οποίο δείχνει ότι η πόλη βρίσκεται υπό τον έλεγχο των νεοναζί.

Στο βίντεο (στο 6ο δευτερόλεπτο) ένας νεοναζί ρωτά αν μπορεί να πυροβολήσει άμαχους που δεν φορούν μπλε περιβραχιόνιο, με έναν άλλον να του απαντά «ναι».
https://twitter.com/RWApodcast/status/1510635133627514881?s=20&t=1H_kEyH-NuYSmUSDCfgNzw
Επίσης αρκετά από τα πτώματα έχουν λευκό περιβραχιόνιο, το οποίο φορούν όσοι θέλουν να δηλώσουν ουδέτεροι, συνήθως το φορούν ρωσόφωνοι και φιλορώσοι.
https://twitter.com/Vick_top55/status/1510837409608523784?s=20&t=8XG9F8_1qKz_AZ1Vf_1XMg

Τέλος το defencenet.gr αναφέρει ότι πολλοί εκ των εκτελεσθέντων ανθρώπων, είχαν μαζί τους μερίδες φαγητού μοιρασμένες από τις ρωσικές δυνάμεις πριν αυτές αποχωρήσουν.

Σε κάποιον που θα δολοφονούσαν, σίγουρα δεν θα του άφηναν και φαγητό.

https://twitter.com/morphonios/status/1510943831109287940?s=20&t=nzaix1GzbP69QsM0s0sPBw

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οι ουκρανοναζί δολοφονούν όσους θεωρούν φιλορώσους και παρουσιάζουν τη γενοκτονία ως έργο των Ρώσων. Άμα μεγαλώσεις με φωτο του αδόλφου στο παιδικό σου δωμάτιο και θαυμάζεις τον γκαίμπελς, αυτά κάνεις. Να μην ξεχνάμε και ότι ο αδόλφος ήταν εβραίος και σκότωσε μερικά μύρια από τους δικούς του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι ναζί είναι σατανιστές και η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία γι αυτούς

  2. Φτάνει πια. Το έχετε π@ρ@χέσει. Δεν είμαστε τόσο κατευθυνόμενοι όσο νομίζετε.

  3. Η προπαγάνδα στα media είναι απίστευτη την τηλεόραση την έχω για διακοσμιση

    1. oι χουνταιοι πιστευετε στη ρωσικη προπαγανδα

Comments are closed.