Τι έγινε Κωστάκη με Κασιδιάρη; Τρέμεις μήπως σου βάλει τη “σφήνα”;

Κοινοποίηση:
Κώστας Μπακογιάννης

Μπακογιάννης για υποψηφιότητα Κασιδιάρη Δεν θα τον αφήσουμε να αλωνίζει

«Η Δημοκρατία δεν φοβάται κανένα Κασιδιάρη», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη

Την πρόθεση του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα σχολίασε ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Η Δημοκρατία δεν φοβάται κανέναν Κασιδιάρη και αυτή είναι η δύναμή της» ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 μιλώντας για την πρόθεση του καταδικασμένου ηγετικού στελέχους της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Ηλία Κασιδιάρη, να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα.

Aπαντώντας, μεταξύ άλλων, σε σχετική ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση της πρόθεσης του καταδικασμένου ηγετικού στελέχους της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Ηλία Κασιδιάρη, να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε:

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ ξεκάθαροι. Μιλάμε για έναν καταδικασμένο ναζί. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μία γροθιά και να είμαστε ενωμένοι. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο τώρα κλείνει τον κύκλο του, αυτό το είχαμε καταφέρει. Ήμασταν όλοι «μπετόν» απέναντι στο μίσος, τη διχόνοια, τη βία. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς «ναι μεν, αλλά». Η Δημοκρατία δε φοβάται κανέναν Κασιδιάρη και αυτή είναι η δύναμή της. Θα είμαστε εδώ και παρότι δεν τον φοβόμαστε, ας μην τον αφήσουμε ανενόχλητο να αλωνίζει μέσα στην πόλη».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, εκδόθηκε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη, από την δικηγόρο του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Βάσω Πανταζή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Τον φοβάστε ε;Ακούτε το όνομά του και ιδρώνετε,ψευτοδημοκράτες

  2. Ποια Δημοκρατία ρε αρχιφασίστα;
    Δήμαρχε της Singular.

  3. ώστε γι’αυτό δεν λένε να τελειώσουν τα έργα στο Μεγάλο Περίπατο,όλο το μπετόν είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο

  4. Ο εγγονός του συνεργάτη των SS, που έβγαζε φωτογραφίες με τους ναζί, βρίζει τον εγγονό εκείνου που τους πολέμησε!
    Μαλάκες, ψηφίζετε Εφιάλτες!

  5. Οτι χειροτερο για ανθρωπο ενα ατομο αγραμματο,χαλβας,ηληθιος βλακας,μπουνταλας, τα λογια αυτα ρε ανικανε ειναι λογια σε εκπομπη με την γιαγια σου την συγχωρημενη Μαρικα,σε ηξερε απο τοτε τι Μ@λ@κ@ς ισουν ενας αχρηστος αλλωστε το δειχνουν και τα…….εργα σου στην αγνωριστη Αθηνα που την καταντησες ενα απεραντο χασικλιδικο που τα ναρκωτικα ειναι στο φουλ.Καλυτερα ξεκουμπιδια γιατι η φυλακα με τα εκατομμυρια που εφαγες ειναι πολυ κοντα για αυτο .Μουγκα βρωμιαρη και Αι δτο διαολο!!!!!!!

  6. να πει καποιος σ αυτο το λοβοτομημενο οτι ο κασιδας δεν καταδικαστηκε επειδη ειναι ναζι ή κατι αλλο ,αλλα για συμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση.και αυτο πρωτοδικως.που σημαινει οτι καταδικαστηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ ποτε.

    1. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ

  7. Ο Λιάκος θα πάει τον μεγάλο περίπατο τις 2 αδελφούλες, Κουλίνα+Χωστίνα και θα τις πάρει παρτουζίτσα, πειράζει;

  8. Θα μπορούσε να έχει τόν πρώτο ρόλο στήν ταινία Συρανό ντε Μπερζεράκ
    με αυτή τήν ατελείωτη, σάν αγγούρι μύτη ,πού διαθέτει !!!

  9. Κύριοι.Κάποιος…Παύλος Μαρινάκης,κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,είπε οτι και δήμαρχος να βγεί ο Ηλίας,αυτομάτως θα τεθεί σε ανεργία,λόγω του νόμου που δεν επιτρέπει σε καταδικασμένους-έστω και πρωτοδίκως-να αναλάβουν οποιοδήποτε δημόσιο αξιωμα.Κοινώς,δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική.Εκτός και αν το Ευρωπαικό Δικαστήριο-αλήθεια τι γίνεται μ`αυτό-αποφανθεί αλλιώς.Λυπάμαι ειλικρινώς για την κατάντια εκείνων που τους ξαναψηφισαν.

  10. οτι τους χαλαει την φασιστιοδημοκρατια τους του κολανε μια ταμπελα ναζι. αι στο διαολο φασιστες. αλλα φταινε οι ραγιαδες που σας ψηφιζουν
    \

  11. Πελασγε, σου εύχομαι καρκίνο σούφρα για εσένα και το παιδί σου. Αν δεν έχεις για αυτούς που αγαπάς.

  12. Ισλάμ και Κεερφα λαθρομεταναστών και λοατκι κοινότητα θα συνεργαστούν μαζί σου. Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θέλουν Ηλία.

  13. Η μήνυση που σου έκανε ο Κασιδιαρης για τα πεταμένα 20 εκατομμύρια του “μεγάλου περιπάτου” χα, χα, χα. Ποτέ θα εκδίκαστη κύριοι δικαστές;

  14. Ραγιας Ελληνας που επιτρεπει σ’αυτο το μεταχειρισμενο υποθετο ναωυπαρχει,με επτα γαμματα.Ποιός ναναι;ποιός ναναι;Και αρχιζει και απο Μ.

  15. ΠΑΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ …ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΩ …Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ..

  16. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑΜΠΑΝΤ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ, Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ…
    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ…

  17. Εννοείτε ότι η αλα καρτ δημοκρατία σας δεν φοβάται απλά θα βγάλει άλλο ένα “δημοκρατικό” φιρμάνι και θα τον αποκλείσει οι ραγιάδες που κυβερνάτε σας έδωσαν το μαχαίρι και το πεπόνι με το 40+ τοις εκατό που σας έδωσαν.

  18. Πουστόπαιδο φέρε πίσω τα λεφτά για τον μεγάλο περίπατο που φάγατε εκεί στα γραφεία του δήμου και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα.

  19. Δεν είσαι άξιος ούτε αέρα στ’ αρχίδια του να κάνεις, όχι να τον πιάνεις στο στόμα σου. Τσόγλανε, διαβολόσπερμα.

  20. Θα σας γαμηση ο Κασιδιάρης σκουπίδια λαοκτοι

  21. Για ποια δημοκρατια ρε μουλικο μιλας;. Την δημοκρατια των υποχρεωτικων εμβολιασμων φιμωτρων τεστ; ε ρε ηλιθιε ; εχει ο καιρος γυρισματα και τοτε ……Ακου η δημοκρατια δεν φοβαται κανενα καδιδιαρη. σιχαμα εσυ και ολη σου η φαρα εχετε βρωμεσει την Ελλαδα

  22. Αν σου βαλω την τσαπου μου στο στομα σου θα σου βγει απο την ροδελα σου κολο ανθελληνικο σκουληκι κρυφε εγκληματια προδοτη των Ελληνων και φιλε των λαθροπιθηκων ουυυυυυσσσστττττττ ρεεεεεεεεεεεεε απο εδω στην ζουγλα να πατε ολο σου το σκατο σοι .

  23. Άντε γαμήσου ρε κοπριτόσκυλο. Μάθε πρώτα πώς σκότωσαν τον πατέρα σου αλήτη.

  24. η καταδίκη του Κασιδιάρη δεν τελεσιδίκησε άρα ότι λέτε είναι εκ του πονηρού εκεί στο δημαρχείο

Comments are closed.