Τι άλλο θα σκεφτούν οι Αντίχριστοι! Αυτό μόνο φάτνη του Χριστού δεν είναι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
2

Θέλουν να κάνουν τα Χριστούγεννα αποκρουστικά για τους ανθρώπους…

Η φετινή έκθεση με την φάτνη στο Βατικανό είχε χροιά… μεταμοντέρνα που ταιριάζει στην παρακμή της εποχής.

Στην φάτνη βρίσκονται ένας αστροναύτης, μια γαλοπούλα, ένας εκτελεστής βγαλμένος από το Mad Max και μια σπασμένη βάρκα για τους παράνομους μετανάστες.

Τον Χριστό τον έχουν καλυμμένο στα κόκκινα με το σώμα του να μοιάζει σαν  τον Πύργο της Βαβέλ, ενώ ο αρχάγγελος  Γαβριήλ παραπέμπει σε αρχαία Αίγυπτο.

Τα σχόλια δικά σας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Διεστραμμένα μυαλά πίσω από διεστραμμένες παραστάσεις

  2. Δεν είναι η φατνη κι ούτε μπορούν να αγγίξουν το μεγαλείο της γέννησης του Θεανθρωπου. Αυτό το κατασκεύασμα είναι η προβολή της ηλιθιότητας τους και η έκθεση της σατανολατρειας τους. Έρχεται η σφαλιάρα από τον Χριστό, οσονούπω…

  3. Και σχεδόν 2 δις άνθρωποι στον κόσμο δηλώνουν καθολικοί ακολουθώντας τον παπα !!! Τα λόγια είναι περιττά.

  4. Αντιχριστοι βέβαια! Όποιος με παρακολουθει ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΕΙ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ! ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΙ STALKERS! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.