Τι άλλο θα δούμε; Στον Θεό που πιστεύετε ρε! Αναρχικοί πραγματοποιούν πορεία για τα δικαιώματά τους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
362e46fb023e75b21928034c6ad31de4_xl

Πάνω από 500 αναρχικοί διαδηλώνουν αυτή τη στιγμή στα Εξάρχεια κατά των αστυνομικών παρεμβάσεων, με αφορμή τις πρόσφατες εκκενώσεις κτιρίων.

Αυτή τη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. είναι σε επιφυλακή και τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα από το φόβο καταδρομικών επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας.

0c18dc1f211792db40be5586e07ca386

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι ζητουν τα παρασιτα της κοινωνιας, να πετουν στους αστυνομικους ελευθερα Μολοτωφ και να καινε λεωφορεια και τρολει και να ρημαζουν ξενες περιουσιες;;;;;;; Αυτα ζητουν;;;;; Παψτε να τους θυμιαζετε και σπαστε τους τα κεφαλια να παψουν να αναστατωνουν την κοινωνια με τα σαπια μυαλα που κουβαλουν!!!!!!!! Οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ραβδος!!!!!!!!!

  2. κοινοι ποινικοι και λαθρο. οι γνησιοι αναρχικοι καμμία σχεση με μπαχαλακηδες

  3. Δεν είναι αναρχικοί , είναι τα αποβρασματα της κοινωνίας . Χαραμοφάηδες ναρκομανεις , ανώμαλοι , θρασύδειλοι μικρόεγκληματίες και λοιποί άχρηστοι παραβατικοί . Το σάπιο κομμάτι που λυμαίνεται τις κοινωνίες μέσα στις οποίες παρασιτεί . Οι ηγετικές φιγούρες ανάμεσα τους είναι συνήθως γόνοι πλουσίων που ως ελαττωματικοί το δικό τους περιβάλλον τους απέρριψε. Πχ γιος Βούτση , γιος Σκουρλέτη και λοιπά κατακάθια που δεν θέλουν να αποποιηθούν την συνήθεια του χαιδεμενου και βρίσκουν κοπάδια αμνών σε αυτά τα σκουπίδια για να παριστάνουν τον ποιμένα

  4. Λαδωσε ο Χρυσοχο τον αρχηγο των αναρχικων(indimedia)να τους κατεβασε στο δρομο για να τους φωτογραφισει ολους?

  5. Πως ξέρετε ότι είναι αναρχικοί ; Δέν κρατούν πανώ ή πλακάτ . Οι διαδηλωτές βγήκαν από τό Πολυτεχνείο ;

  6. Σιγα ρε αντρα εσυ, για δεν πας να τους σπασεις στο ξυλο εσυ ρε μπατριωτη??!!!!

  7. Κάποιοι να ανέβουν στις ταράτσες των πολυκατοικιών και να πετάνε γλάστρες, ψυγεία, γραφεία, καρέκλες, ότι βρουν τέλος πάντων προς τιμήν αυτών που οι αναρχοάπλητοι έκαναν.

  8. Τους αφήνουν να διαδηλώνουν καιν δεν τους σπάνε στο ξύλο? Μας κοροϊδεύεται, αστείο είναι έτσι? Δεν μπορεί να αληθεύει, αναρχικοί διαδηλώνουν για πιο πράγμα, ότι δεν τους αφήνουν να καταστρέφουν ξένες περιουσίες ή να κάνουν πλιάτσικο ή να διακόπτουν άλλες πορείες εργαζομένων? πιο το αίτημα τους? Δεν μπορεί να υπάρχει, δεν δικαιούνται αιτημάτων. Άρα είναι ένα χονδροειδέστατο αστείο του μακελειό

Comments are closed.