Τι άλλο θα δούμε… Δείτε τι κρέμασαν στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Kamara_thess_eurokinissi

Δείτε…

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας «ενάντια στην πατριαρχία και την έμφυλη βία» πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στην πλατεία της Καμάρας αριστεριστές.

Πριν από λίγο κρέμασαν γιγαντοπανό που γράφει μεταξύ άλλων: «Η πατριαρχική κοινωνία είναι συνένοχη – Καμία άλλη δολοφονημένη».

Για τους βιασμούς Ελληνίδων από αλλοδαπούς φταίει η πατριαρχία;;;

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν Έλληνες σε αυτήν την πλατεία. Μόνον νεγροειδη που πουλάνε ναρκωτικά , τοξικομανείς αραπαδες , άπλυτοι αναρχικοί, και καφροι του Ισλάμ που ουρούν και άγριοκοιτάζουν όσους περπατάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο….

  2. Πώς γίνεται, όμως, και τα αναρχοάπλυτα σκουπίδια να συμφωνούν σε τέτοια θέματα με τα παρτάλια της ΝεοΔουλάρας…

  3. Γιά τούς νεοταξοκομμουνιστοσυμμορίτες φταίει οποιοσήποτε τούς “δώσουν γραμμή” καί τούς πούν ότι φταίει… Στόν 21ο αιώνα τό πάν γιά τούς ολιγάρχε(ι)ς είναι τά κατευθυνόμενα βλήματα . Κάνεις τήν δουλειά σου φθηνά , οικονομικά κι ό ηλίθιος πού τήν έκανε , δέν τό κατάλαβε κάν !…

  4. Μου το χαλάσατε περίμενα να δω κρεμασμένο τον Μπουτάρη κρίμα!

  5. Δεν είδαν δεν άκουσαν τίποτα για τους Αλβανούς βιαστές που παράτησαν την κοπέλα στο λιμάνι του Πειραιά , για τον Βούλγαρο βιαστή των Πετραλώνων(πρόσφατα περιστατικά). Υποκριτές!

  6. …βρωμοεβραιοι κωλοασιατες [ασσιοι και μανητες] οπως και στην αρχαια βρωμοπολι την Ρωμη …..μια απο τα ιδια σχεδιαζουν οι εγκεφαλοι λεηλατες ασιατες.

  7. οτι του φανει του λολοστεφανη παρανοια

  8. Σκατοεβραίοι και τουρκομόγγολοι είναι σαν αυτούς που κυβερνούν.

Comments are closed.