“Τιμή μου και καμάρι μου”: Ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία!

Κοινοποίηση:
xaris_romas_gay

Εντελώς ακομπλεξάριστος, για πρώτη φορά, μίλησε ανοικτά ο Χάρης Ρώμας για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει!

“Πατώντας το όνομά σας στο Google, ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το “Χάρης Ρώμας γκέι”. Μάλιστα, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο blog, που βασίζεται σ’ αυτόν τον ερωτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείτε δικαστικά;

Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικες φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο “πικάντικα”, εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.»

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Έλα βρε παιδί μού καί εσύ..αφού είπαμε ότι δεν είναι ντροπή να τον παίρνεις καί να ρουφάς ψωλές.της μόδας είναι καλέ.

  2. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Δόξα και τιμή στους άντρακλες τους ευρύπρωκτους..

  3. Τέλειος είναι ο Χάρης Ρώμας, πολύ ταλαντούχος, ένας άνθρωπος με ήθος που ποτέ δεν πρόβαλλε την προσωπική του ζωή, γιατί το κοινό πρέπει να ενδιαφέρεται μόνο για την δουλειά του, για την προσφορά του στην τέχνη. Δεν εξέθεσε ποτέ κανέναν σύντροφο του ή τον εαυτό του, κύριος σε όλα του. Χίλιες φορές προτιμώ ανθρώπους σαν τον Χάρη Ρώμα παρά κάτι στρέιτ καθίκια που βασανίζουν ανθρώπους και ζώα. Αυτοί είναι που δεν είναι άντρες, αυτοί που κάνουν τους μάγκες στους αδύναμους. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είναι Έλληνας, ένας πανέξυπνος, ταλαντούχος και μορφωμένος Άντρας!

  4. ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΥΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΤΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΤΡΑΣ,ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΜΠΕΡΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ

  5. Σε προσωπικό επίπεδο δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην κρεββατοκάμαρά του. Αυτά γούστα είναι. Ο καθένας θα δώσει λόγο στον Χριστό για την ζωή του. Μην ξεχνάμε ότι ο καθένας μπορεί και να μετανοήσει, την στιγμή που εμείς τον κατηγορούμε. Όμως άλλο είναι αυτό και άλλο να βγαίνουμε και να κάνουμε σημαία τις ορέξεις μας. Δυστυχώς βρισκόμαστε σε εποχές παγκοσμιοποίησης και όλες αυτές οι ιδιαιτερότητες (ανωμαλίες) πρέπει να νομιμοποιηθούν. Οι καλύτεροι πρεσβευτές για τέτοια θέματα είναι οι ηθοποιοί, τραγουδιστές, και γενικά ο καλλιτεχνικός κόσμος. Σε αυτόν τον χώρο όλα επιτρέπονται, όλα νομιμοποιούνται, όλα προβάλλονται. Όταν θα έλθει ο Αντίχριστός θα πρέπει να βρεί την παγκόσμια κοινωνία έτοιμη να τον υποδεχθεί. Και ο διάβολος αρέσκεται σε όλες αυτές τις βρωμιές. Περιμένει την επίσημη καθιέρωση όλων αυτών από τα επίσημα κράτη. Θα δούμε μετά από χρόνια ίσως και την νομιμοποίηση της παιδοφιλίας, κτηνοβασίας, (ήδη αυτό γίνεται σε κρατίδια της Γερμανίας), και άλλων ανωμαλιών. Αυτό είναι σχέδιο που προχωρά και που πρέπει συντόμως να ολοκληρωθεί. Βέβαια ο καλλιτεχνικός κόσμος μπορεί να μην το κάνει εκούσια- το να προβάλλει ο καθένας τους και μια ιδιαιτερότητα- αλλά δυστυχώς όλοι χωρίς να το γνωρίζουν ρίχνουν νερό στον μύλο της παγκοσμιοποίησης.

  6. Ο ορισμός του άρρενος ανθρώπου είναι το ΧΨ χρωμόσωμα σαν γονότυπος, ο ανδρικός φαινότυπος (γένια, τρίχα, σχηματισμένα γεννητικά όργανα άρρενος, βράχγος φωνής, επηρμένο μήλο του αδάμ κλπ) και η φυσική έλξη προς αναπαραγωγή με το θήλυ. Αν πληρούνται τα παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει φυσική έλξη προς το αντίθετο φύλο, μιλαμε για ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΦΥΛΙΑ. Βάσει της ψυχιατρικής και των θεσπισμένων ψυχικών νόσων της Ψυχιατρικής Εταιρίας από το DSM1, DSM2, DSM3 από την εποχή του Φρόϊντ, η ομοφυλοφιλία ανήκε στις ψυχικές διαταραχές και στην κατηγορία των παραφυλιών, όπως οι κτηνοβάτες, οι παιδόφιλοι, οι σαδομαζο, οι φετιχιστές, οι νεκρόφιλοι. Ο ΜπαρμαΣόρρος και η NWO έβαλαν το χεράκι τους και αίφνης προ ελαχίστων ετών στο αναθεωρημένο DSM4, η ομοφυλοφιλία δεν υπαρχει ως παραφυλία!!!! Αυτά για να μην παρεξηγούνται όταν λέμε τον π@ύστη, π@ύστη!

    1. θελω να μου κανεις ιδιαιτερα. θα σε πληρωσω. με αναψες εκατη. εκατη μου τον εκανες ντουρο!!! αναφτρα μου εκατη! ο ανδρικος φαινοτυπος μου θελει να σε βολεψει.

  7. Τέτοιο καμάρι να σου κρέμονται τα διακοσμητικά κρεατοσφαιριδια και να σου μπαίνει στηλιαρι από πίσω δεν υπάρχει. Η ανωμαλία του μεταφράζεται σε τιμή και δόξα Ρε τι ακούμε με την ψυχολογικη διαστροφή του καθενός. Έχεις και βήμα ρε βρωμιάρη κάνε ότι θες μη το φωνάζεις σε αποδεχόμαστε όπως είσαι αλλά γιατί βρωντοφωναζεις να αγκαλιάσουμε την ανωμαλία σου. Μήπως ούτε κι εσύ το αποδέχεσαι κατά βάθος?

  8. Στα αρχαία χρόνια οι κίναιδοι τους απαγόρευαν να μετέχουν στην Αγορά, να ψηφίζουν και γενικά τους είχαν στο περιθώριο, τότε που γεννήθηκε η αυθεντική Δημοκρατία. Σήμερα την Δημοκρατία της έχουμε ρίξει νεράκι, έχουμε νερώσει το κρασί που λέμε, την έχουμε πιο φλου, επιτρέπουμε σε κάθε φλούφλη να λέει και να υποστηρίζει τις ορέξεις του. Έχετε ακούσει ποτέ κάποιον να τονίζει ότι είναι στρέϊτ? ότι του αρέσουν οι γυναίκες? Υπάρχει κίνημα φυσιολογικών ανδρών? Αυτοί που θέλουν να προβληθούν είναι μόνο οι πούστηδες. Μη μου πει κάποιος ότι δεν εκφράστηκα σωστά, υπάρχουν τριών ειδών αρσενικοί, οι φυσιολογικοί, οι πούστηδες και οι μπινέδες (οι τελευταίοι είναι παθητικοί και ενεργειακοί). Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι πούστης τελεία και παύλα. Περπατάει και για να μην τρέχουν τα σκατά φοράει σερβιέτα.

  9. Αχ, καλέ το γλυκούλι μου….
    Αυτό είναι το κακό με τη ΝΤΠ. Προωθεί τους τερψίπρωκτους κι αυτοί, όταν καβαλήσουν το καλάμι, νομίζουν ότι είναι κάτι ηρωικό να τον τρως. Κούνια που σας κούναγε…. το μόνο που συμφωνώ με τους ισλαμοφασίστες.

  10. Το τι κάνεις στην κρεβατοκάμαρα σου είναι δικό σου θέμα Κ. Ρώμα , το να μας λες όμως ότι γουστάρεις να είσαι ομοφυλόφιλος νομίζω ότι δεν είναι ότι θέλει να μάθει ο κόσμος ,αν θέλει να ξέρει ο κόσμος τότε πες και για το επεισόδιο που είχες σε ένα πλοίο που έφαγες κάτι ψιλομπουνιές (μαυρισμένα μάτια)που την έπεσες σε ένα επιβάτη , ο οποίος προφανώς δεν θα γούσταρε τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις (πούστης)και τα κανάλια το κάνανε γαργάρα (το πλοίο επέστρεφε από Κυκλάδες Πειραιά).

  11. σιγουρα αριστερα ψηφιζει…….οπως ολοι οι ευρυπρωκτοι…….
    οι ανθρωποι αυτοι ασχολουνται μονο με την κωλοτρυπιδα τους, και ας πεθανει η Ελλαδα

  12. Και εκεινα τα τρελλα αγορια της Χ.Α που παλευουν μεταξυ τους ημιγυμνα τι ειναι?

    1. ΑΝΤΡΕΣ ρε φασιστοκουμούνι.

  13. μπράβο Χαρη…. ειναι πολυ καλο αυτο….. και μακαρι να το ακολουθουσαν πολλη ανδρες…. ετσι για Μας τους κανονικους η γη θα ηταν παραδεισος…. γεματος αγ@μητα μ@υνια….. μπραβο στους ομοφυλοφιλους…..

  14. Άνδρα κάποιον που να τον παίρνει από πίσω…πάρα φύσιν… δεν τον λες.
    Και αυτό πάλι το ευτράπελο υπερασπίζομαι με πάθος ότι είναι ομοφυλόφιλος δηλαδή υπερασπίζομαι με πάθος ότι είναι ανώμαλος.
    Για παράδειγμα φανταστείτε έναν επιληπτικό να λέει “υπερασπίζομαι με πάθος ότι είμαι επιληπτικός”!
    Εναν σχιζοφρενή να λέει “υπερασπίζομαι με πάθος ότι είμαι σχιζοφρενής”!

    Δεν διάλεξα τυχαία κάποιες άλλες εγκεφαλικές δυσλειτουργίες για το παράδειγμα μου.

  15. Τιμή του και καμάρι του, όχι, εξαρτάται από την οπτική του καθενός. Στα μάτια ενός υγιή Χριστιανού, όχι, ατιμία σου και ντροπή σου είναι. Αλλά προφανώς είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι γουστάρεις με το χώμα και το νερό που σου δόθηκε για μερικές δεκαετίες από τον Κύριο. Τις συνέπειες μετά θάνατον επίσης θα τις αντιμετωπίσεις μόνο σου.

Comments are closed.