Της π@@τ@ν@ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σπάρτης! Τρελό μπινελίκι από σύμβουλο: «Το 9 είναι μεγαλύτερο από το 25; – Γ@@ τον Κ.Μητσοτάκη»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
clipboard02_0

Απίστευτα πράγματα έγιναν σε Δημοτικό Συμβούλιο της Σπάρτης, καθώς μια πρόταση πέρασε με 9 ψήφους, παρόλο που την καταψήφισαν… 25! 

Αυτό «έβγαλε από τα ρούχα» του έναν δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ, ο οποίος ξέσπασε και στη συνέχεια έβρισε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αφού άρχισαν και οι κουμουνιστες να αντιλαμβάνονται ότι με Παπαδόπουλο ήταν καλύτερα…… υπάρχει ελπίδα!!!!!!😂😂😂

  2. Αυτό ρε παιδιά δια της ”ατόπου απαγωγής΄΄ το ακούμε και από τους δημοσιογράφους. Άλλο απαγωγή και άλλο επαγωγή. Πρόκειται για την επαγωγική μέθοδο, με την οποία οδηγούμαστε επαγωγικώς στο σωστό συμπέρασμα, αποκλείοντας τα άτοπα, δηλαδή τα παράλογα, αυτά που δεν ευσταθούν.

    1. Δυστυχώς δεν ξέρουν τι είναι η “δια της ατόπου επαγωγής” με αποτέλεσμα να το ξεφουρνάνε ως ηλίθιοι!!!

    2. Υπάρχει κ η απαγωγή που γίνεται άτοπα δλδ χωρίς τόπο άρα είναι καταδικασμένη να σε πιάσει η αστυνομία οπότε είναι μεταφορικός ότι είναι καταδικασμένο σε κακό αποτέλεσμα επειδή δε πληρούνται τα προαπαιτούμενα!!!

  3. Κανένας π@υστης πολιτικός δεν ήξερε ποτέ καθαρή αριθμητική γιατί δεν τον συνέφερε…. Κλέφτες είναι ΟΛΟΙ τους….

  4. Αυτό το ραμολί είναι δημοτικός σύμβουλος; Βρε δε γ@μιόμ@στε λέω εγώ..

  5. Eνημερωστε ρε παιδια τον καλο μας Δημ. Συμβουλο..για τη νεα εκδοση της αριθμητικης..αυτη τη Made in Harvard εκδοση…!!! Αλλα για πες μας κι εσυ ρε πονηρε Δημ. Συμβουλε του ΚΚΕ.. που στο Δημοψηφισμα του 2015 του ομοιδεατης σου Αlexis εκανες το ”Παγωνι”…το 37% ΝΑΙ ειναι μεγαλυτερο απο το 63% ΟΧΙ ??? Γ@μω το ΚΚΕ σας..Γ@μω το δεκανικι σας !!! Οταν ο Κουλης τρωει τετοια χλαπατσα στις επερχομενες Εκλογες..εσεις ρε χαβαλεδες οχι τη πορτα της Βουλης δε θα διαβητε…αλλα ουτε αυτη του Κατηχητικου μπας και γινετε τελικα ”Ανθρωποι”.
    ΥΓ. Σαφως και γ@μιεται…τωρα το καταλαβες εσυ..? Ασε ρε μπαρμπα ηρθε η ωρα της Συνταξης…αντε τραβα για κανα ψαρεμα..κατι θα πιανεις..περα απ’ το κομμουνιστικο ”πατο”.

    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ στο δημοψήφισμα έφερνε την αστυνομία να διώξει τους ΚΚΕδες από τα εκλογικα κέντρα γιατί του χαλάγαν τη μόστρα με το άκυρο, αφου το ΚΚΕ ήξερε ότι ό,τι και να βγει ο Τσίπρας είχε προαποφασίσει μνημόνιο. Δεν γουστάρεις το ΚΚΕ, οκ. Δεν χρειάζεται να κάνεις λογικά υπεράλματα για να το στηρίξεις, το επίχείρημά σου είναι απλά γελοίο.

  6. Ρε δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι σημαίνει να είναι αφορεσμένη η κεφαλή μιας χώρας……
    Κάθε μέρα και νέες μπινιές, καταστροφές και τα ρέστα….κοιμηθείτε ήσυχοι….

  7. δια της ”ατόπου απαγωγής” λέει ο άλλος ο αγράμματος. Το ρίξανε και στις απαγωγές τώρα οι θεραπαινίδες της κούλας.

    1. Αμ δεν είναι αγράμματος, εγκάθετος είναι έχει διαφορά!

Comments are closed.