Της π@@τ@ν@ς στην Τουρκία – Προπηλάκισαν και πλάκωσαν στο ξύλο Αμερικανούς στρατιώτες

Κοινοποίηση:
tsouvaliasma-amerikanoi-tourkia-01-1024x576

Θύματα προπηλακισμού έπεσαν Αμερικανοί στρατιώτες, που είχαν βγει με άδεια στην Κωνσταντινούπολη, από Τούρκους εθνικιστές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την παρουσία του αμφίβιου πλοίου διοίκησης «USS Mount Whitney» του αμερικανικού 6ου Στόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Απορώ δεν δέχονται τέτοιες προσβολές σε στρατιώτες τους και μάλιστα του 6ου στόλου οι αμερικάνοι ; Απίστευτο το ότι δεν κάνουν τίποτα και δεν είναι η πρώτη φορά.

  2. Ούτως η άλλως για τις ΗΠΑ ένας επαγγελματίας οπλίτης είναι ένας αναλώσιμος μερικής διαρκείας υπάλληλος. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί εκεί, όπου ρέει το χρήμα και πορεύονταν και πορεύονται έτσι.

  3. Εδώ τους τα έκαναν λαμπόγυαλο πριν από λίγα χρόνια στην Ουάσιγκτον στο κέντρο της πλατείας όπου σκότωσαν στο ξύλο όποιον νόμιζαν ότι τους στραβοκοίταζε και δεν άνοιξε μύτη. Βούβα το administrration ούτε μια σύλληψη και θα κωλόσουν στην πατρίδα τους.

  4. Εμείς τώρα που έχουμε καταντήσει τα πρεζοτσατσόνια των βαλκανίων και έρχεται ο αφρικανός πίθηκας να μας πουλήσει την πρέζα στην πανεπιστημίου θα πάμε στα σύνορα να τους νικήσουμε αυτούς που όταν θεωρούν ότι θίγεται η πατρίδα τους δεν λογαριάζουν ούτε ουσσαίους ούτε μοσκοβαίους. Μήπως να ξυπνάγαμε λιγάκι.

Comments are closed.