Πρώην συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου την κράζει για την καπαρντίνα “burberry” των 1500 ευρώ που φόρεσε για να πάει στον Έβρο.

Κοινοποίηση:
TATIA

Οι καλοί ρεπόρτερ στην πρώτη γραμμή των γεγονότων…

Αψηφώντας τις δυσκολίες που θα συναντούσε και χωρίς να υπολογίζει τις αντιξοότητες που θα αντιμετώπιζε, η μάχιμη δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να αφήσει τη θαλπωρή του καναπέ στα τηλεοπτικά στούντιο και ρίχτηκε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

«Καλησπέρα από τον Έβρο, όπου η καρδιά της Ελλάδας χτυπά δυνατά» έγραψε στο Instagram και ανέβασε τις δύο φωτογραφίες που βλέπετε.

tati 1

tati 2

O Δημοσιογράφος και διευθυντής προγράμματος feelingsradio Μάνος Κοκοράκης, που υπήρξε και συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου σχολιάζει:

koko

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι θα φόραγε η Τατιάνα κύριοι; Μήπως κάνα παλτό από τη λαϊκή;

  2. Αυτες ειναι η ηταν εκβιαζομενες των καναλαρχων, ,οπως ο πνιγμενος με το κουφετο ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ο αγαπητικος της βοσκοπουλας ΕΛΕΝΗΣ που εκανε τοσα χρονια την τεραστια επιτυχια.Ετσι χτιζονται καριερες μονο η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ κ μεταστρΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ηταν καλη δημοσιογραφος, αλλα παρολο που ειναι κουμμουνι ηταν αξιοπρεπης
    ολες οι αλλες πατσαβουρες κ αταλαντες ειναι κ λιγα εχει πει ο ΧΙΟΣ για τις δηθεν μαννοθλες

  3. Το προβλημα σας ειναι τι φοραει αυτη δεν μετραει καθε μηνα δεκαλεπτα για να τα βγαλει περα Τοθεμα ειναιαλλουΑυτη δεν εβγαζε στις εκπομπες της μια κακομοιρα που κοροιδευε τους μακεδονομαχους και τα συλλαλητηρια Τι δουλεια εχει αυτη στον Εβρο ως τι παει Παει τρελλαθηκανε ολες οιαποτυχημενες

  4. Πήγε να το παίξει Μπουμπουλίνα αυτή που αποκαλούσε τους Έλληνες φασίστες και ναζι.Αι πνιξου μωρη!

  5. Τατιάνες και άλλα αποβράσματα που τα κάνατε φίρμες εσείς δινοντάς τους αξία μέσα από την τηλεθέαση, καθώς και πρώην συνεργάτες τους που θέλουν να δείξουν την παιδεία τους μέσα από αρχαία αποφθέγματα, αλλά δεν έμαθαν ακόμα ότι οι αρχαίοι μας δεν έλεγαν “παν μέτρον άριστον” αλλά “μέτρον άριστον”, δύο τελείως διαφορετικές έννοιες μεταξύ τους, δηλαδή άριστο είναι το να έχεις μέτρο στη ζωή σου και οχι ότι όλα τα μέτρα είναι άριστα.
    Αχ Ελλάδα, πόση παρακμή ακόμη θα δούν τα μάτια μας…..

  6. Μεχρι χτες λιβανιζε τους λαθραιους και τωρα το πιαζει διαφορετικα,απορω πως δεν εχει ξεστομισει κι αυτη καμια λακαμια του στυλ ”ζω σαν μια μεση Ελληνιδα” οπως τα αλλα τουβλα πχ σταματη-πατουλαινα.
    * Εκεινη η ”Τατι” που ειχε πει ο Χιος για κοκες και τσιμποκια σε WC για να ανεβει ποια να ηταν αραγε;

  7. ναι λες και έχει Άλλες μάρκες να φορέσει. ξυπνα ρεεεε η ντουλάπα τής μονο αυτες της μάρκες έχει

Comments are closed.