Της κακομοίρας στην Τανζανία για την πρόεδρο της χώρας – Σάμια Σουλουχού Χασάν: «Οι γυναίκες που παίζουν ποδόσφαιρο είναι σαν άντρες»

Κοινοποίηση:
τανζανια

Η πρόεδρος της Τανζανίας, Σάμια Σουλουχού Χασάν, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με δηλώσεις που έκανε για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας και συγκεκριμένα για την εμφάνιση των αθλητριών και τις… πιθανότητες που έχουν να παντρευτούν.
Η Σάμια Σουλουχού Χασάν, είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία της Τανζανίας αποτελώντας σύμβολο ελπίδας για τις γυναίκες, όχι μόνο της χώρας, αλλά και ολόκληρης της αφρικανικής Ηπείρου. Όλα αυτά τουλάχιστον μέχρι σήμερα που οι δηλώσεις της για τις γυναίκες που παίζουν ποδόσφαιρο προκάλεσαν οργή και κάνουν το γύρο διαδικτύου.

Η 61χρονη πρόεδρος της Τανζανίας δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τις επιδόσεις της ομάδας Κ23 της χώρας, πως «Αν και κάνουν περήφανη τη χώρα με όσα έχουν καταφέρει, η ζωή είναι δύσκολη μετά την απόσυρση των αθλητών, ειδικά για τις γυναίκες. Αν φέρουμε εδώ τις παίκτριες, ειδικά αυτές που έχουν επίπεδο στήθος, θα νομίζει κανείς πως είναι άντρες. Πολλές αθλήτριες είναι παντρεμένες, όμως έτσι όπως είναι αυτές, ο γάμος είναι ένα όνειρο».

Η αντίδραση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, της αντιπολίτευσης αλλά και της φίλαθλης κοινότητας ήταν άμεση χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικές τις δηλώσεις για τις γυναίκες παγκοσμίως και ζητώντας εξηγήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτή πάντως έτσι όπως είναι σίγουρα μοιάζει περισσότερο με άντρα. Ίσως να είναι και λεσβία για να τη διαλέξουν. Άμα λάχει ρίχνει και κανέναν με strapon στους βουλευτές της.
    Εγώ τη φοβάμαι πολύ πάντως.

  2. Ο πρόεδρος της Τανζανίας, John Magufuli, πέθανε τον Μάρτιο του 2021 λόγω καρδιακής ανεπάρκειας, αλλά η αντιπολίτευση υποστηρίζει πως ο θάνατός του οφείλεται στον κορονοϊό. Τον Ιούνιο του 2020, ο Magufuli ανακοίνωσε ότι η χώρα ήταν απαλλαγμένη από την Covid-19, χάρη στην παρέμβαση του Θεού. Στη συνέχεια διέταξε την επαναλειτουργία των σχολείων στη χώρα.Ο Μαγκουφούλι είχε εκφράσει σκεπτικισμό για την πανδημία και υποστήριζε ότι τα εμβόλια για τον νέο κορονοϊό ήταν μια συνωμοσία της Δύσης,προκαλώντας την οργή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Οι εμβολιασμοί είναι επικίνδυνοι είχε δήλωσε χαρακτηριστικά. Αν οι λευκοί μπορούσαν να εφεύρουν εμβόλια, θα έπρεπε να ανακαλύψουν τώρα ένα εμβόλιο για το AIDS, θα ανακάλυπταν τώρα ένα εμβόλιο για τη φυματίωση, θα ανακάλυπταν τώρα ένα εμβόλιο για την ελονοσία, θα ανακάλυπταν τώρα ένα εμβόλιο για τον καρκίνο, θα ανακάλυπταν τώρα ένα εμβόλιο και για τη φυματίωση», δήλωσε σύμφωνα με το Lancet, στα τέλη του Ιανουαρίου του 2021.Ο πρόεδρος της Τανζανίας ήταν ένας από τους λίγους ηγέτες που δεν είχαν επιβάλει περιοριστικά μέτρα. Δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ του κορωνοϊού, – Έβγαλαν θετικές στον ιό κατσίκες και… παπάγιες», είχε ισχυριστεί πριν λίγους μήνες.Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli ο οποίος είναι χημικός, απέρριψε τα τεστ του κορωνοϊου ως ελαττωματικά, λέγοντας ότι επέστρεψαν θετικά αποτελέσματα σε δείγματα που ελήφθησαν από μια κατσίκα και μία παπάγια.Η αντιπρόεδρος της Τανζανίας, Σαμία Σουλούχου Χασάν, έγινε η πρώτη γυναίκα αρχηγός της χώρας, μετά το θάνατο του προκατόχου της, Τζον Μαγκουφούλι.Το πολιτικό της ύφος φέρεται να είναι διαφορετικό από εκείνο του Μαγκουφούλι, με το παρατσούκλι «Μπουλντόζας».Σύμφωνα με την ίδια, ο πρόεδρος πέθανε λόγω καρδιολογικών προβλημάτων στο νοσοκομείο Μζένα του Νταρ ελ Σαλάμ όπου νοσηλευόταν. Οπότε συμπερασματικά, όλα αυτά που λέει περι την ανάδειξη των γυναικών σε καίριες θέσεις δεν είναι παρά προπαγάνδα της αριστερόστροφης ανοικτής κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος και όλων αυτών που θελουν να αφανίσουν τους άνδρες και την αρσενική δύναμη τους κάνοντας ηγεμόνες τις πιο πειθηνιες γυναίκες όργανα τους παντού προωθώντας τις σε καίριες πολιτικές και κοινωνικές θέσεις και επιδοτωντας ταυτόχρονα την ομοφυλοφιλία κάτι που και ο Μητσοτάκης σύντομα θα αρχίσει να κάνει και στη χώρα μας. Το νέο ολοκληρωτικό καθεστώς που σχεδιάζεται από την ελίτ περιλάβει μόνο υπακουους και δούλους.
    Υ.Γ. Και οι γυναίκες και οι άνδρες χρήζουν ίσης μεταχείρισης στον αθλητισμό, όμως βιολογικά ποτέ μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι ίσης σωματικής δύναμης με έναν άντρα.

  3. Ο πρόεδρος της Τανζανίας, John Magufuli, πέθανε τον Μάρτιο του 2021 λόγω καρδιακής ανεπάρκειας, αλλά η αντιπολίτευση υποστηρίζει πως ο θάνατός του οφείλεται στον κορονοϊό. Τον Ιούνιο του 2020, ο Magufuli ανακοίνωσε ότι η χώρα ήταν απαλλαγμένη από την Covid-19, χάρη στην παρέμβαση του Θεού. Στη συνέχεια διέταξε την επαναλειτουργία των σχολείων στη χώρα.Ο Μαγκουφούλι είχε εκφράσει σκεπτικισμό για την πανδημία και υποστήριζε ότι τα εμβόλια για τον νέο κορονοϊό ήταν μια συνωμοσία της Δύσης,προκαλώντας την οργή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Οι εμβολιασμοί είναι επικίνδυνοι είχε δήλωσε ι χαρακτηριστικά. Αν οι λευκοί μπορούσαν να εφεύρουν εμβόλια, θα έπρεπε να ανακαλύψουν τώρα ένα εμβόλιο για το AIDS, θα ανακάλυπταν τώρα ένα εμβόλιο για τη φυματίωση, θα ανακάλυπταν τώρα ένα εμβόλιο για την ελονοσία, θα ανακάλυπταν τώρα ένα εμβόλιο για τον καρκίνο, θα ανακάλυπταν τώρα ένα εμβόλιο και για τη φυματίωση», δήλωσε σύμφωνα με το Lancet, στα τέλη του Ιανουαρίου του 2021.Ο πρόεδρος της Τανζανίας ήταν ένας από τους λίγους ηγέτες που δεν είχαν επιβάλει περιοριστικά μέτρα. Δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ του κορωνοϊού, – Έβγαλαν θετικές στον ιό κατσίκες και… παπάγιες», είχε ισχυριστεί πριν λίγους μήνες.Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli ο οποίος είναι χημικός, απέρριψε τα τεστ του κορωνοϊου ως ελαττωματικά, λέγοντας ότι επέστρεψαν θετικά αποτελέσματα σε δείγματα που ελήφθησαν από μια κατσίκα και μία παπάγια.Η αντιπρόεδρος της Τανζανίας, Σαμία Σουλούχου Χασάν, έγινε η πρώτη γυναίκα αρχηγός της χώρας, μετά το θάνατο του προκατόχου της, Τζον Μαγκουφούλι.Το πολιτικό της ύφος φέρεται να είναι διαφορετικό από εκείνο του Μαγκουφούλι, με το παρατσούκλι «Μπουλντόζας».Σύμφωνα με την ίδια, ο πρόεδρος πέθανε λόγω καρδιολογικών προβλημάτων στο νοσοκομείο Μζένα του Νταρ ελ Σαλάμ όπου νοσηλευόταν. Οπότε συμπερασματικά, όλα αυτά που λέει περι την ανάδειξη των γυναικών σε καίριες θέσεις δεν είναι παρά προπαγάνδα της αριστερόστροφης ανοικτής κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος και όλων αυτών που θελουν να αφανίσουν τους άνδρες και την αρσενική δύναμη τους κάνοντας ηγεμόνες τις πιο πειθηνιες γυναίκες όργανα τους παντού προωθώντας τις σε καίριες πολιτικές και κοινωνικές θέσεις και επιδοτωντας ταυτόχρονα την ομοφυλοφιλία κάτι που και ο Μητσοτάκης σύντομα θα αρχίσει να κάνει και στη χώρα μας. Το νέο ολοκληρωτικό καθεστώς που σχεδιάζεται από την ελίτ περιλάβει μόνο υπακουους και δούλους.

  4. Δηλαδή εσύ περνάς για γυναίκα; Αφησε κυραμαντηλοφορούσα τις κοπέλες να κάνουν το σπόρ που τους αρέσει… Ο μεσαίωνας έληξε προ πολλού…

Comments are closed.