Την ώρα που οι Έλληνες οδηγούνται στην πείνα, λ@θρομετανάστες διαμαρτύρονται γιατί τους έκοψαν το επίδομα!

Κοινοποίηση:
prosfyges

Στο δρόμο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (16/2) λ@θρομετανάστες από το Hot-Spot Θερμοπυλών, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή στο επίδομα που λαμβάνουν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

Επρόκειτο κυρίως για Ιρακινούς υπηκόους που κατέλαβαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος του βενζινάδικου.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, από διάφορα τμήματα προκειμένου να διεξάγεται με ασφάλεια η κυκλοφορία.

Η διαμαρτυρία των προσφύγων διήρκησε από τις 8 το πρωί μέχρι και λίγο μετά τις 9, με τους πρόσφυγες να διαμαρτύρονται και για άλλα θέματα που αντιμετωπίζουν με τη διαμονή τους στη χώρα μας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η πλειοψηφία των λάθρο των οποίων βιώνουν αυτή τη στιγμή μία μικρή εκδοχή του Αμερικανικού ονείρου στην Ελλάδα Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχουν αγγίξει το ανοδικό στοιχείο του ονείρου: Με τα πολλαπλά επιδόματα και τις αμέτρητες δωρεάν παροχές όπως επίσης είναι προφανές πως η κοινή επιθυμία τους είναι να γίνουν ακόμη πιο πολλές συζητήσεις & παραχωρήσεις για τις όποιες παροχές και ανέσεις τους δοθούν.
    Στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα

  2. Κανονικά έπρεπε να πάνε έξω από το Μαξίμου. Να δουν και να μιλήσουν από κοντά με τους τους προστάτες τους.

  3. ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΟΥ ”ΠΕΙΝΑΝΕ”

  4. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ. Γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ.

    1. Φίλε μου, ο κούλης τους φέρνει. Σιγά μην κάνει αυτό που λες! Είναι πολλά τα λεφτά από τις μκο, γιαυτό οι γαλάζιοι συριζαίοι μιλάνε για τους λαθρομετανάστες σαν τους συριζαίους! Εδώ ο μηταράκης πήγε στο πακιστάν γοα να φέρει και άλλους νόμιμα, τι συζητάς τώρα; Ξυπνάτε και αντισταθείτε στοτς ανθέλληνες που τους νοιάζει μόνο το εμβόλιο και οι λαθρομετανάστες!

Comments are closed.