Την πηγαίνουν γ@@@@@@! Οι «Ράδιο Αρβύλα» τρόλαραν τη Χριστίνα Μπόμπα και τη «lifestyle καραντίνα»

Κοινοποίηση:
tanimanidis-1

Ως γνωστόν, όλοι #ΜένουμεΣπίτι και πλέον ακολουθούμε όλο και αυστηρότερα μέτρα για την προστασία του εαυτού μας και των γύρω μας από τον κορονοϊό. Οι Ράδιο Αρβύλα ωστόσο, κατάφεραν να γυρίσουν ένα άκομα επεισόδιο τις προηγούμενες ημέρες και να το βγάλουν στον διαδικτυακό «αέρα» του YouTube. Στο 2ο live streaming επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, ο κορονοϊός είχε περίοπτη θέση. Τα έχουμε πει άλλωστε, το χιούμορ σώζει ζωές. Οι Ράδιο Αρβύλα διάλεξαν τη Χριστίνα Μπόμπα και τη δική της περιπέτεια με τον κορονοϊό, για να τρολάρουν τη “lifestyle καραντίνα” των διασήμων.

Οι Ράδιο Αρβύλα αναπαράστησαν τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό. Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης σε ρόλο Νίκου Χατζηνικολάου ρώτησε τον Γιάννη Σερβετά σε ρόλο Χριστίνας Μπόμπα για τα «συμπτώματά» της.

Όπως είναι γνωστό, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram. Διηγήθηκε την περιπέτεια της υγείας της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Την επομένη βγήκε σε live σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μίλησε για την κατάστασή της. Λίγες ημέρες μετά και ο σύζυγός της γνωστοποίησε ότι πάσχει από τον νέο κορονοϊό.

«Γίνεται παρακολούθηση των celebrities, τι κάνουν και πώς ανταποκρίνονται από διάφορα μέσα. Δεν είμαστε με τα καλά μας. Έπρεπε κάποιος να ενσαρκώσει και σατιρικά για όλους αυτούς, αυτό το τίποτα, το απόλυτο τίποτα», είπε ο Αντώνης Κανάκης, προλογίζοντας το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Χριστίνα Μπόμπα, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ο Γιάννης Σερβετάς.

«Ευτυχώς ο κίνδυνος πέρασε. Για να καταλάβετε, χθες πριν φάω τη σούπα μου πήγα να τη φωτογραφίσω για να την ανεβάσω στο Instagram. Και ένιωσα τόσο εξαντλημένη που δεν μπόρεσα καν να τραβήξω τη φωτογραφία, πόσο μάλλον να την ανεβάσω», είπε ο Γιάννης Σερβετάς – Χριστίνα Μπόμπα.

Όπως τόνισε στη συνέχεια ο Γιάννης Σερβετάς ο κίνδυνος πλέον πέρασε. «Σήμερα ευτυχώς νιώθω πολύ καλύτερα. θα ανεβάσω το φαγητό μου, θα κάνω story ένα ντουζάκι που θα κάνω το βράδυ κι αν τυχόν ενεργηθώ θα το μεταδώσω live streaming» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιάννης Σερβετάς. «Ο κόσμος είχε ανάγκη από έναν αληθινό Instagram influencer να τον ενημερώσει γι’ αυτό το σοβαρό θέμα», ανέφερε στη συνέχεια το σενάριο των Ράδιο Αρβύλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Οι πιο γελοίοι υπάνθρωποι, μηδέν αξιοπρέπεια… Αυτοί δε που τους ακολουθούν…μεγάλα γίδια….
    Μάλλον οι πρόγονοί του ήταν γουσουφάκια του πασά….γι΄αυτό του έμεινε η συνήθεια…….ελπίζω ο COVID-19 να κάνει αυτό που πρέπει…

    1. Καμμία σχέση ο μπομπος κι ο πατερας του με τον τιμημένο Πόντο…

  2. Τελικά αυτός ο μαλάκας ο Τανιμανίδης είναι πισωγλέντης. Πολύ μαλακισμένο το νούμερο που έχει δίπλα του.

  3. Όταν ξεπέσει ο Πόντιος, γίνεται Τανιμανίδης

  4. Η πυτζαμα του είναι αυτή; θα θελα ναξερα την ιστορια πίσω απ αυτήν την αμφιεση

    1. χαχαχαχαχαχαχαχα γυναικεία ρούχα φοράει ο τανιμανίδης χανουμάκι….

  5. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ (Η ΗΤΑΝ) ΓΕΛΟΙΑ.
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;

  6. ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΡΕ ΟΥΣΣΤΤΤΤΤΤΤ
    (1) Μας κλείνουν μέσα
    (2) Εκφοβισμός μέσω ΜΜΠ ( Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης μιας κ δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε )
    (3) Επέρχεται 8/10 το χεσιμο
    (4) Πλασάρισμα του εμβολίου ( το οποίο υπάρχει )
    (5) Μετάλλαξη του DNA
    (6) Γινόμαστε υβρίδια – χωρίς βούληση κτλ
    (7) Τσιπάρισμα
    …..εκεί θέλουν να καταλήξουν.
    Η Παγκοσμιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο.
    Ο Θεός έχει όμως αλλά σχέδια κουφάλες

    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

  7. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  8. Τανιμανιδη εχεις χασει την εκτιμηση ολων αυτων που σε θεωρουσαν κατι δικο τους [των ποντιων] … Κανταντησες γλαστρα της αδιαφορης κυριας σου αναδεικνυοντας της…

    1. Εννοείς των ποντίων που γιόρταζαν την γενοκτονία προπερσυ και αυτός την ίδια μέρα και στιγμή μετέδιδε σαρβαιβορ με τον Τούρκο αφεντικό του αγκαλιά;

  9. ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ ΘΥΜΙΖΕΙ Π@@ΣΤΡΑ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΜΠΟΜΠΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.

  10. Και σε ποιο ακριβώς λεπτό του βίντεο την πηγαίνουν γ@@@@@ ;;;;;;;;;;;
    Σε κανένα. Παραπλανητικός τίτλος άρθρου , δεν υπάρχει τέτοια σκηνή στο βίντεο .

  11. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΝΤΟΥΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ Κ ΣΕ ΛΊΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.

  12. Εσείς πιστεύετε ότι αυτά τα δυο νούμερα έχουν κολλήσει τον ιο?Εγω μια χαρά τους βλέπω.Ούτε συμπτώματα κόπωσης ούτε τίποτα.Η μανταμ βγαζει φωτό με διαλογισμό και γυμναστική.Το παίζουν άρρωστοι για να είναι σε όλες τις εκπομπές διαφήμιση.Μετά συνεντεύξεις κτλ.Αντε με το κάθε νούμερο

Comments are closed.