Την πανέμορφη σωματοφύλακά του παντρεύτηκε πρώην βουλευτής του Λεβέντη (EIKONA)

Κοινοποίηση:
111111

Την εκλεκτή της καρδιάς του και πρώην σωματοφύλακά του, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσης Μεγαλομύστακας.

Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την πανέμορφη και δυναμική Ελενα, πριν από τρία χρόνια και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Εχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια. Εχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ενιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», έλεγε ο κ. Μεγαλομύστακας πριν λίγο καιρό στην Espresso.

O Αναστάσης Μεγαλομύστακας παντρεύτηκε προχθές την αστυνομικό της Βουλής Ελενα, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών. Οι δυο τους, αφού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, αποχώρησαν από την εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άλογα.

Στο γάμο, από το πρώην… κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης.

L1

L2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τους στελνουν αστυνομικους να τους φυλανε και αυτοι ενω σαλιαριζουν μεταξυ τους ο κοσμος υποφερει απο την εγκληματικοτητα.

  2. ΄΄ΕΓΡΑΨΕΣ΄΄ ΡΕ ΜΑΝΑΒΗ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ……….

  3. Χρυσο κουφετο καταντησε η βουλη.Οι βουλευτες και βουλευτινες παντρευονται τις αστυνομικινες και τους αστυνομικους τους.Το Λωλη τον γωνστο δεν θα τον βαλουν αραγε ποτε σωματοφυλακα σε κανα βουλευτη με τα ιδια γουστα(και υπαρχουν πολλοι τοιουτοι),μπας και ανοιξει η τυχη του;

Comments are closed.