Την κοπάνησαν από τον “φαρμακοτρίφτη” Βελόπουλο και πήγαν στον “χοντρό” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kopanise

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Χ.Α

Στο επίσημο σάιτ της Χρυσής Αυγής,διαβάζουμε:

“Ανταποκρινόμενο στο Προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής το Κόμμα Δανειοληπτών ανακοίνωσε την στήριξή του προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και δίνει μαζί μας την μάχη των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η συνεργασία γίνεται στο πλαίσιο της απόλυτης ταύτισης θέσεων σε ό,τι αφορά στους Έλληνες Δανειολήπτες αλλά και στην Περιουσία και στον Φυσικό Ενεργειακό Πλούτο της Πατρίδας μας.”

xam

Υπενθυμίζουμε ότι το κόμμα Δανειοληπτών είχε στηρίξει στις Ευρωεκλογές την Ελληνική Λύση, μια συνεργασία που λίγο μετά την κατήγγειλε για εξαπάτηση ψηφοφόρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. καλλιο αργα παρα ποτε, λεει η παρομοια.
    .
    Και καλη ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  2. Ο/Η ελλαδιανος ιθαγενης αγελης με δεξιοαριστερους φυλαρχους λέει:

    Εμένα δε μαρεσει ότι ο γ.γ. της Χ.Α. βρίσει το ΠΑΣΟΚ και προσβάλει τους ψηφοφόρους του που προερχονται από το ΠΑΣΟΚ.Τι θέλει δηλαδή να κάνουμε ακριβώς;Να τον ψηφίζουμε και να καθόμαστε να μας βρίσει και να του λέμε κι ευχαριστώ;Καλύτερα δεν είναι να ψηφίζουμε ελληνική πλύση να μας δίνει και κάνα εντερικόν να μας περνάει ο πονοκολος;

  3. Ούτε βήμα πίσω…όσοι ζωντανοί…όσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ακολουθήστε….μέχρι να ξημερώσει η λευτεριά…επιστρέφουν πίσω στις φάλαγγες χιλιάδες ψηφοφόροι…το κλίμα αλλάζει ….οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ – ΠΟΛΕΜΟΥΝ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

  4. Ειναι σημαντικο και συμβολικο συναμα το γεγονος της προσχωρησεως του Κομματος των Δανειοληπτων στη ΧΑ.
    Το Αιμα στο τελος θα νικησει το Χρημα και οι υαινες των τοκογλυφων θα σκορπισουν οταν η Γη θα τρεμει ξανα !
    Ζητω η Νικη !

  5. Ο Μακρυγιάννης έλεγε είμαστε στο εμείς (έθνος)
    και όχι στο εγώ (ρουσφετολογικό, εθνοπροπροδοτικό συνταγματικό τόξο).
    Τόσα χρόνια ανθελληνική ευρωδημοκρατία-ξενοκρατία και μυαλό δεν βάλαμε.

    Καλώς ή κακώς, τα εθνικά πολιτικά εύσημα και την εθνική αγωνιστική προίκα της Χ.Α.
    (συνεπής εθνικός λόγος, συστηματική απαγόρευση-αποκλεισμός από τα Μ.Μ.Ε. και χρηματοδότησι κομμάτων)
    κανένα κόμμα μέχρι στιγμής δεν έχει.

    Σκέψου πατριωτικά, Έλληνα, και πράξε. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, το βλέπεις.
    Αν μη τι άλλο έχεις και ψυχή στον θεό και πατρίδα στα παιδιά σου να παραδώσης.
    Στο χέρι σου είναι αυτό το διαλυμένο γυφτοκράτος να γίνει κράτος-πρότυπο όπως τού αξίζει.

  6. ΜΑΖΕΥΕ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΘΑΝΕ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ………….ΜΕΙΟΝ 5 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ………………………

    1. ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΨΕΥΤΟΜΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΔΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΡΑΓΙΑ

  7. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! ΔΩΣΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  8. Σιγα ρε μεγαλε απο την Μυτηλινη !!!!
    Χωρίς τόν Μιχαλολιακο και τα πρωτοπαλικαρα του δεν θα υπαρξει ΧΑ οποτε θες ψηφισε θες μην ψηφιζεις η ΧΑ πορευεται καλα ή Ελληναραδες δεν πορευονται καλα αν ψηφιζουνε τα σκατα δεν σου φταιει ο Μιχαλολιακος ο Ελληνες εχουν πολυ κοντη μνημη ειναι αξιοι της μοιρας τους !!!!!

  9. χρυση αυγη ξανα 3ο κομμα……..

    θα σκασει η Φωφη και ο Κουτσουμπας………..οι κλεφτες και οι προδοτες

  10. Η Χρυση Αυγη δεν ειναι μοδα.

    Ο Εθνικισμος ειναι Πατριωτισμος και νοοτροπια ζωης.

    Οποιος δεν γουσταρει να παει στην Ν.Δ.

  11. κι αυτο σας πειραξε ρε γιαλατζι μπατριωτες??Στεφανε σε παμε με1000 βαλε μια ταξη εκει μεσα και μην δινεις τροφη σε πατριδοκαπηλους φιλελεδες αριστερους κλεφτοπασοκους συριζοπουστες και κουμουνιστες!

  12. ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΜΑΝΤΗΛΙ ΕΠΙΔΗ ΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο Κ.ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 7 ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΥΡΙΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΚ; ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    1. Ενω΄ρε φίλε σε αυτά τα 7+ χρόνια που είναι ο μιχαλολιάκος στη βουλή ,με το 6% του δεν συμβαίνουν ε?΄Ή κοιμισμένοι είστε ή βαλτοί ρε…Κόμμα που δεν μπορεί να κυβερνήσει ή να έρθει έστω στη μείζονα αντιπολίτευση γιατί απλά δεν “τραβάει” ,δεν παίζει κανένα ρόλο στις αποφάσεις..Το αντίθετο δίνει και δικαιολογία στα υπολοιπα κομματίδια να μη ψηφίζουν εθνικά με πρόσχημα οτι τα ψηφίζει και λέει η χ.α αυτά…Ξυπνάτε,ο χόντρος φυτευτηκε εκεί και είναι πλέον εμφανές..Με όλα αυτά που γίνονταν αν η χ.α είχε δυναμική(καθαρό παρελθόν και ξεκάθαρο παρόν χωρίς οικογενειοκρατία κτλπ) και άλλο όνομα θα είχε σήμερα 40%…Τα υπόλοιπα είναι σανός για τους “αρχηγικούς” του 0,2%…

  13. ΧΑΡΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ 1000 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΞΥΠΝΑ ΒΑΡΕΣΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΙΣΩ ΜΑΝΤΙΛΗ
    ΟΠΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ

  14. Η Χρυσή Αυγή, πάλι θα είναι τρίτη δύναμη για να σκάσουν
    αναρχοκομμουνιστές, πούστηδες, λαθρολάγνοι και
    ιουδαιοπροσκυνημένοι απάτριδες!

Comments are closed.