«Την επόμενη θα φύγει με φορείο»! Χαμός με τον Λαφαζάνη στα Εξάρχεια! Επίθεση από αναρχικούς – Τον έφτυναν και τον έβριζαν

Κοινοποίηση:
1

Επίθεση δέχτηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνς το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2019) στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο indymedia, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχτηκε την επίθεση στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια, γύρω στις 23:00 το βράδυ.

Όπως αναφέρουν τα ίδια τα άτομα του αναρχικού χώρου που έκαναν την ανάρτηση, τον έφτυσαν, τον έσπρωξαν και τον έβρισαν, και μάλιστα ζητούν συγγνώμη που… δεν έκαναν κι άλλα.
Στην ανακοίνωσή τους τον χαρακτηρίζουν ως «αρχιρουφιάνο», και τον καταγγέλλουν τόσο για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και για κείμενα της εφημερίδας Iskra.

Διαβάστε την ανακοίνωση
«Χτες Τετάρτη 09-10-2019 γύρω στις 23:00 στην οδό Στουρνάρη περπατούσε ο γνωστός αρχιρουφιάνος του κράτους και του κεφαλαίου, Π. Λαφαζάνης. Στα όσα ισχυρίζονται συνελεύσεις του αγώνα για το κόμμα του:

Μιλάμε για το κόμμα που πρωτοκλασάτα στελέχη του συμμετείχαν το ‘15 στην κυβέρνηση και στη διαχείριση των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών/ριών. Για το κόμμα που ο επί σειρά ετών αρχηγός του ήταν ο υπουργός και ο πολιτικά υπεύθυνος για τη δολοφονία των 4 εργατών στο κάτεργο-διυλιστήριο του Λάτση το ’15. Για το κόμμα που στήριξε ηθικά και πολιτικά τα εθνικιστικά συλλαλητήρια το ‘17-‘18 του κράτους (μέρους του, όχι όλου), της εκκλησίας και των φασιστών, τα οποία οδήγησαν σε επιθέσεις σε καταλήψεις.*

Να προσθέσουμε και την φασιστική στοχοποίηση του τουρκικής μειονότητας από τη φυλλάδα του iskra.gr, τον Απρίλη του 2017, την ίδια στιγμή δηλαδή που οι σλαβομακεδόνες προλετάριοι της νότιας μακεδονίας δέχονταν τη βία ή την απειλή βίας σύσσωμου του εθνικού κορμού.

Απολογίζουμε ως λάθος μας, που η επίθεσή μας περιορίστηκε σε φτυσιές, σπρωξίματα και λεκτική αντιβία. Δίνουμε όρκο στον κόσμο του αγώνα ότι την επόμενη θα φύγει με φορείο.

Αλληλεγγύη στους μετανάστες/ριες και τις καταλήψεις

Αλληλεγγύη στη σλαβομακεδονική μειονότητα που το ελληνικό κράτος της απαγορεύει τόσο ωμά να μιλάει τη γλώσσα της

Να επιτεθούμε σε όλους τους καρ@@@δες που καταστέλλουν το σωματείο «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος & Μεθόδιος» και έχουν όνομα και επίθετο»

Δείτε την ανάρτηση εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ακούστε κάτι συναναγνώστη..
    Από την στιγμή που ΔΕΝ βγαίνουν πάνοπλες ομάδες ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών ‘Η σωμάτων του στρατού, να μπουκάρουν κ ν’ αρχίσουν να σπάνε σαγόνια κ πλευρά των αναρχικών μούλων, να γίνει γενική εκκαθάριση με την χρήση ωμής βίας, μονίμως θα μας ενοχλούν κ θα κινδυνεύουμε από καθίκια αναρχικούς, ρουβικωνες κ όλα τα κόπρανα που δεκαετίες τώρα, ΜΆΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ της Πατρίδας μας!

    Από την δεκαετία του ’80, ακούω κ βλέπω τις ομάδες των αναρχικών!
    Καταλήψεις με το έτσι γουστάρω σε κτίρια που είναι ένδοξη ιστορία, τεμπελιά/φαΐ κ σκατό, παρτούζες μεταξύ τους, φιλοσοφίες του κώλου, Μίσος για την Ελλάδα, μίσος για όποιον δουλεύει, μίσος για το Σύνταγμα, μίσος για την πρόοδο κ όσους δουλεύουμε, μίσος για όσους είναι πλούσιοι! Ο,τι πρεσβευαν Προυντόν και Μαρξ, οικειοποιηθηκαν ομάδες μούλων οι οποίες περνούν από γενιά σε γενιά!

    Δηλαδή, τόσα χρόνια που υπάρχουν αυτοί οι κόπροι, γιατί ΔΕΝ φρόντισε ΚΑΜΜΙΑ κυβέρνηση – κ δεν αναφέρομαι στον τσίμπλα τον Σάπιο! – να ξεριζώσει αυτές τις ομάδες;;;
    Καλύπτονται κ υποστηρίζονται από κυκλώματα εκ των άνωθεν;;;… Οεο;

    1. ποια κυκλωματα ? απο τον ιδιο εκαστοτε πρωθυπουργο υπαρχει ανοχη. Το θεμα ειναι απο ποιους παιρνει εντολες αυτος , ωστε να υπαρχει αυτο το χαλι στην Αθηνα.

  2. Τον Λαφαζάνη και ότι εκπροσωπεί ΔΕΝ τον γουστάρω.
    Τα κωλόπαιδα που τον προπηλάκισαν κόντεψαν να μου τον κάνουν πιό συμπαθή. Άντε σε λίγο θα τον κάνουν και ήρωα στα μάτια του κόσμου.
    Πέρα από το τι είναι ο λεγόμενος, μπορεί κάποιος (Χρυσοχοΐδη???????) να τα μπουζουριάσει μιά και καλή?
    Σαν κοινωνία όταν παράγουμε τέτοια άρρωστα μυαλά, σημαίνει ότι ΔΕΝ πάμε καλά. Το γεγονός δε, ότι δεν κάνουμε κάτι για τα νοσούντα αυτά μέλη της κοινωνίας μας, μας καθιστά υπεύθυνους. Άλλο έχω μια ιδεολογία και άλλο εδώ που φτάσανε. Αυτοί είναι για φρενοκομείο και καταστολή ίσως και λοβοτομή για να τελειώνουμε.
    Άμεση σύλληψη, ψυχιατρική εκτίμηση και παροχή 2 επιλογών.
    Α. Καταστολή, ύπνωση και ψυχοθεραπεία για να συνέλθουν.
    Β. Εξορία σε ξερονήσια για να πεθάνουν αβοήθητοι, αφού δεν γουστάρουν τον πολιτισμό που φτιάξαμε με κόπους και βάσανα, ώστε να ξεκινήσουν εκεί τον δικό τους πολιτισμό απ την αρχή με τον δικό τους αναρχικό τρόπο, ξεκινώντας απ το άναμμα φωτιάς. Να δώ ποιός θα πεί σε ποιόν να μαζέψει ξύλα και ποιός θα τα ανάψει, αφού ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει αρχηγός και αρχή. Που ξέρετε, ίσως ένα τέτοιο σοκ να τους συνεφέρει.

Comments are closed.