Την είπε την λύση για τους λ@θρομετανάστες ο καθηγητής Ι.Μάζης κι έπεσαν να τον “φάνε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mazis

Μια φορά θα γίνει αυτό και δεν θα χρειαστεί δεύτερη, είπε ο γνωστός καθηγητής Ι.Μάζης και δείτε πως αντέδρασαν στο πάνελ!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ολα αυτα ειναι αποτελεσματα δεκαετιων ανευθυνοτητος και ανθελληνισμου του κρατικου μηχανισμου..
    ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΕΙΝΑΙ οι ΔΙΑΔΟΧΙΚΕς ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙς απο το 74 και μετα ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ? Ειναι πολλα τα χρηματα και ολοι μεσα στην ΒΟΥΛΗ εχουν και καποια ακρη με καποια ΜΚΟ, Και εχουν και την ελπιδα οι συριζαιο”ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ΄΄ και οι Κουληνεοσυριζαιοι οτι απο ευγνωμοσυνη οι λαθραιοι θα τους ψηφισουν.
    Οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙς ΤΟΠΙΚΕς ΚΟΙΝΩΝΙΕς,δεστε τι συμβαινει οπου τους εχουν φαει στην μουρη δεκαετιες τωρα και καταντησαν να γκετοποιησουν περιοχες τους

    ΛΑΘΟς ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥς ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟΝ ,ΝΑ ΤΟΥς ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ.
    ΕΜΠΡΑΚΤΑ με τις συνεχεις αφιξεις ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΝ.
    Ερχονται οι τζιχαντιστες λαθροεισβολεις ΑΠΛΑ και μονον για να παρουν τα ευρωπαί΄κα επιδοματα και να τα βρουν ολα ετοιμα απο το αιμα και ιδρωτα αλλων .Σκοπος τους θεωρητικα να πανε πιο βορεια απο Ελλαδα αλλα οι βορειοι αρχισαν να αφυπνιζονται και με τα μετρα που ΗΔΗ εχουν λαβει ολοι τους θα παραμεινουν Ελλαδα να μας διαλυσουν τα παντα
    ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙς…¨¨
    Oi λαθρομεταναστες μας ερχονται γιατι ελπιζουν σε ενα καλλιτερον μελλον στην Ευρωπη λογω της βλακειας των διεθνικιστων ,της προπαγανδας της ΝΤΠ , της χρηματοδοτησεως απο Σαουδικη Αραβια καταρ Εμιρατα και της ενθαρρυνσεως της μετακομισεως των λαθραιων απο ΤΗΝ τουρκια που τα παιρνει χρηματικα απο ολους (λαθραιους,αραβες,ΕΕ) .
    Εμεις αν αδυνατουμε να τους εμποδισουμε δια της βιας στα συνορα μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ οτι απλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ελπιζουν σε ενα καλλιτερον μελλον στην Ευρωπη και ιδιως σε ΕΛΛΑΔΑ,γιατι θα υποφερουν θα απελαθουν και θα χασουν το χρημα και τον χρονον τους…
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ……
    1)Να δωθει εντολη να ναρκοθετηθουν παλι τα συνορα και να ολοκληρωθει ο φρακτης στον Εβρον..ΑΜΕΣΗ καταργηση των νομων Δουβλινου και Ρεπουση. Ανάκληση αναδρομικά του νόμου Ραγκούση και ακύρωση όλων των ιθαγενειών που δόθηκαν βάσει του νόμου αυτού ως και των δικαιωματων ψηφου.Ειναι πληρως αλλη εννοια η ιθαγενεια(δεσμος αιματος) και της υπηκοοτητος (παραμονη σε ενα τοπον). Ιθαγένεια σε κανενα που δεν εχει δεσμον αιματος με το εθνος μας και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ μονον σε όποιον μπήκε νόμιμα (περιλαμβανει και τα συγγενικα τους προσωπα γεννηθεντα η μη εν Ελλαδι) και υπό λιαν εξαιρετικά αυστηρές προυποθέσεις. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ ΥΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕς ακομη και με χαρτια υπηκοοτητας.
    2))Ο στρατος να φυλαει τα συνορα (οχι οι αστυνομοι)με εντολη να πυροβολει ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ και να συλλαμβανει ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕς οποιον λαθραιο καταφερει να περασει ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς.
    3)Εφαρμογη του ιδιωνυμου κακουργηματος για λαθραια εισοδον στην Ελλαδα μετα καταναγκαστικων εργων.Οι εισερχομενοι και οι εισελθοντες να τελουν υπο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΗΝ κρατηση αρχικα σε μη χρησιμοποιουμενα στρατοπεδα κοντα στα συνορα η αλλα ΧΟΤ ΣΠΟΤ και ακολουθως εντος εβδομαδος σε ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΥς νησους οχι πλησιον στα ανατολικα μας συνορα ( υποκειμενες σε ειδικο νομικο καθεστως για λογους εθνικης ασφαλειας οπως κανει νομιμοτατα η Αμερικη ,η Αυστραλια κ.α.)και υπο στοιχειωδεις συνθηκες διαβιωσης (τεντες),ΙΑΤΡΙΚΗς ΠΕΡΙΛΘΑΨΕΩς(στρατιωτικοι ιατροι) και επιβιωσης (συσσιτια) .Ξεχωρισμα κατα εθνηκοτητα και στο αν εχουν οικογενεια μαζι τους η οχι. ΜΑΚΡΟΝΗΣΟς ΚΑΙ ΓΥΑΡΟς για αρχη και επονται και αλλα . Ποτε να μη επιτρεπεται λαθραιος (μεταναστης –προσφυγγας κλπ)κοντα σε αστικα κεντρα γιαυτο και επιβαλεται να κλεισουν τα υπαρχοντα και τα υπο ιδρυσιν κεντρα υποδοχης γιατι στελνουν το ΛΑΘΟς ΜΥΝΗΜΑ στα αλλα 4 εκατομμυρια που ειναι σε αναμονη στα συνορα μας .
    4)ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑς ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟς για να υποβαθμιζει περεταιρω την αγορα εργασιας .Ουτε το επιχειρημα οτι αφου το μεροκαματο τους ειναι 10 -30 ευρω στην Ελλαδα θα φυγουν απο μονοι τους ευσταθει δεδομενου οτι απο εκει που ηλθαν δουλευαν ,αν ευρισκαν και δουλεια, για 2 ευρω και με οικτρες συνθηκες σε ολα τα επιπεδα.Απο την αλλην εχουμε Ελληνες ανεργους κοντα 2 εκατομμυρια .Ουτε ΠΛΕΟΝ νομιμην αδεια παραμονης με 50 ενσημα το ετος ,μονον με 260 ενσημα συζητιεται και μονον αν δεν εχει Ελληνες ανεργους για να κανουν την ιδιαν εργασιαν..
    5)Η επ αοριστον χρονο παραμονη τους εκει ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ μεχρι να θελησουν να επαναπατριστουν πληρωνοντας τα εξοδα τους (αν εχουν να πληρωνουν $6000 για να μας ελθουν ,να κοψουν τον λαιμο τους για να φυγουν). Εναλλακτικα να επαναπατριζονται εξοδει της πρεσβειας τους ,της ΕΕ ,του ΟΗΕ και οποιου αλλου νοιαζεται για αυτους εμπρακτως ,με το χερι στην τσεπη .
    Αμα ολα αυτα τα ΛΑΘΡΟσκουπιδια δουνε οτι απλα χανουν τα λεφτα τους θα παψουν και να ερχονται, ειναι ΑΠΛΟΝ.
    Επισης ΟΠΟΙΟςΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙς Η ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗς τοτε ΑΜΕΣΑ πισω στον τοπον του εγκληματος οικογενειακα στην Συρια ,Ιρακ,Ρωσσια,Κινα συμφωνα και με το διεθνες δικαιον για να λογοδοτησει και μας ειναι αδιαφορον αν θα εχει δικαια δικη κλπ δικαιολογιες για ηλιθιους που λενε οι διαφορες ΜΚΟ.
    6)Συστηματικη Επιχειρηση του στρατου και σωματων ασφαλειας για να τους μαζεψει ολους τους παρανομους στην Ελλαδα και η να τους στειλει στα συνορα απο οπου μπουκαραν η να τους μαντρωσει στα ακατοικητα νησια στρατοπεδα.
    7)Να χρηματοδοτειται με 100 ευρω οποιος Ελληνας εχει ορθη καταγγελια κατα εργοδοτη που απασχολει λαθραιον και να επιβαλλεται το προστιμο και η ποινη στον εργοδοτη που προβλεπει ο ηδη υπαρχων νομος που ποτε δεν εφαρμοστηκε μεχρι τωρα.Με επαναλλειψιν δε να κατασχονται ολα τα περιουσιακα του στοιχεια και η επιχειρησις και οχι τα τωρινα προστιματακια των 100 ευρω που γελανε και οι κοτες.
    8) Να μην μπορει ΚΑΝΕΙΣ να ενοικιασει διαμερισμα αν δεν εχει χαρτι ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑς .Αν καποιος δε ιδιοκτητης συλληφθει παρανομα να ενοικιαζει τοτε ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΜΕΣΑ . Αυτο γινεται ηδη σε Ισπανια και εχει θετικα αποτελεσματα.
    9) Να απολλυεται αμεσως με συνοπτικη διαδικασια ανευ αποζημιωσεως εντος 48 ωρων οποιος δημοσιος υπαλληλος η αιρετον προσωπο τοπικης αυτοδιοικησης συστηματικα παρανομει ,παρακωλυει η δεν εφαρμοζει το ανωτερω αρθρο 7και 8.Να χρηματοδοτειται με 100 ευρω οποιος Ελληνας εχει ορθη εγγραφη καταγγελια κατα δημοσιου υπαλληλου η αιρετου προσωπου τοπικης αυτοδιοικησης οτι συστηματικα παρακωλυει η δεν εφαρμοζει το ανωτερω αρθρο 7και 8.
    10) Καταργησιν ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ,ελεγχος των οικονομικων τους αμεσα και κλεισιμο υπευθυνων για απιστια σε αυτες στην φυλακη για τουλαχιστον δεκαετια.Ολοι αυτοι δουλευουν ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΞΩΘΕΝ για να ΜΑς ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟς ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Κοινοποιησις δε ολων αυτων στον διεθνη τυπο για να τα γνωριζει ολος ο κοσμος και ειδικα οι υποψηφιοι λαθραιοι το τι τους περιμενει εδω.

  2. Σφαίρες και Νάρκες στον εβρο… Και μετά ας πρόσεχαν.. Ας μην μπαίνανε στα φουσκωτά.

  3. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΤΕΣ!!!!

  4. Μαλακίες. Η λύση είναι μία και μοναδική. ΣΦΑΙΡΕΣ. Εάν δεν υπακούσουν στις προειδοποιητικές τότε το κρίμα στο λαιμό τους και μετά το μπαμ δεν πρόκειται να το ξανατολμήσει κανείς. Θα μου πούνε κι μένα τώρα τι; Τη μαλακία που ρώτησε και ο δημοσιογραφάκος… Θα τους βουλιάζουμε τους πρόσφυγες; Απάντηση. Τους πρόσφυγες όχι αλλά ναι σε όλους τους άλλους. Εάν δείτε βάρκα να έρχεται από την Συρία, ναι αυτοί είναι πρόσφυγες και τους προστατεύουμε ως πρόσφυγες σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε άλλη βάρκα έρχεται από άλλη χώρα πλην της Συρίας πχ από την Τουρκία, αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες διότι και πρόσφυγες να ήταν, την ιδιότητα του πρόσφυγα την είχαν όταν κατέφυγαν στην πρώτη ασφαλή χώρα την Τουρκία δηλαδή. Από εκεί και μετά χάνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα εφόσον προσπαθήσουν να το σκάσουν από εκεί και να μπουκάρουν στην δική μας χώρα οπότε εφαρμόζεται ο στρατιωτικός κανονισμός περί εισβολής. Το καταλάβατε μάγκες μου; Τόσο απλά είναι τα πράγματα και μόνο έτσι λύνονται.

  5. Αγγελε απο Μιλανο.
    Ολοθερμα συγχαρητηρια για τη προαγωγη σου.
    Σε ευχαριστω πολυ που απαντησες στο καλεσμα μου.Βρισκω την απαντηση σου πολυ σωστη σχετικα με τον εννομο-ηπιο χειρισμο διαμαρτυριας απο τις τοπικες κοινωνιες.Ομως πρεπει να λαβουμε υποψη μας πως τα περισσοτερα μελη αυτων των τοπικων κοινωνιων εχουν να αντιμετωπισουν τα γνωστα προβληματα του σημερα( μεχρι κ της επιβιωσης) κ προφανεστατα αφηνουν παραμερα ενα επικινδυνο αυριανο προβλημα οπως αυτο του λαθρομεταναστευτικου!Αυτο βεβαιως κατα τη γνωμη μου ηταν το κολπο γκροσο-μεγγενη του Νεοταξιτικου προσχεδιασμου.Στην Ελλαδα πρωτιστως ηθελαν να φορτωσουν τις λαθρο ροες κ σε κανεναν αλλο κρατος,ουτε ακομα κ σε αυτη τη Βουλγαρια!Προσπαθω να σου πω με πολλα λογια(δυστυχως…. η μορφωση μου ειναι ελλιπης)πως ο δευτερος τροπος,αυτος της κοινωνικης ταραχης(ισως κ βιαιος)ειναι ο πιο ενδεδειγμενος.Ξερεις ομως τι λειπει?Λειπει η σπιθα!Λειπει αυτος που θα χτυπησει τη καμπανα!Λειπει αυτος,ο υψηλου μορφωτικου επιπεδου με χαμηλο προφιλ οντας αναγνωρισιμος που στο καλεσμα του θα ανταποκριθουν μεχρι κ οι τρομοκρατημενοι(απο το παθημα του Χριστοδουλου)παπαδες!
    -Αλλαζω επιπεδο λογω θυμου-
    Εχουμε τοσους διακεκριμενους αρχιδο-επιστημονες κ δεν βγαινει ενας στο ιντερνετ να μαζεψει υπογραφες διαμαρτυριας?Αυτος ο φοβητσιαρης καθηγητης ο Μαζης π.χ μας πεταξε τη λυση(μπαλακι) του λαθρο μεταναστευτικου κ πηγε να απολαυσει τον καφε του?
    Καλο βραδυ.

    1. Αγαπητή Δέσπω,

      Σε Ευχαριστώ Πολύ για τα Καλά σου Λόγια και Συγχαρητήρια για την Προαγωγή μου. Τώρα Μόλις Τελείωσα Μία Σύσκεψη και Έχω την Τελευταία σε Μισή Ώρα.

      Σήμερα Ήταν Μία Πολύ Διαφορετική Ημέρα στο Γραφείο, Συγκινησιακά Πολύ Φορτισμένη Μπορώ να Πω, Συνάδελφοι μου Έδιναν Συνεχώς Συγχαρητήρια και μου Εύχονταν Καλή Επιτυχία στα Νέα μου Καθήκοντα. Αύριο το Πρωί Έχω Κανονίσει και Μία Μικρή Γιορτή στο Γραφείο για να Κεράσω το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ομάδων Εργασίας που Έχω, Αναγγέλοντας και Επίσημα την Ανάληψη της Νέας Θέσης μου και Ότι Εντός του Δεκεμβρίου, ΠΡΙΝ τις Γιορτές των Χριστουγέννων, θα Έχω Μεριμνήσει για το Άτομο το Οποίο θα με Αντικαταστήσει, Ώστε να ΜΗΝ Υπάρχει Καμία Απολύτως Ανησυχία.

      Και Ξέρεις Ποιο Είναι το Παράπονο Δέσπω; Όχι Μόνο από Εμένα, Αλλά και από Πολλά Παιδιά που Ζουν και Εργάζονται στο Εξωτερικό, να Έχουν την Αναγνώριση, να Αναλαμβάνουν Θέσεις Υψηλής Ευθύνης, και η Ελλάδα να Δίνει Ευκαιρίες Καριέρας, σε Συγγενείς, Φίλους και Γνωστούς Πολιτικών Προσώπων, Μεγαλο-Δημοσιογράφων, Μεγαλο-Γιατρών, Μεγαλο-Δικηγόρων, Μεγαλο-Επιχειρηματιών ( και Αυτή η Λέξη ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΝΟ στην Ελλάδα Υπάρχει, σε ΚΑΜΙΑ Ευρωπαική Χώρα ΔΕΝ θα το Δεις Αυτό, που Θέλει να Δείξει Ότι και Καλά Κάποιος Είναι Αναγνωρίσιμος, ας Πούμε… ), …

      Κάθομαι και Διαβάζω Λίγο τα Νέα από Ελλάδα από το Site του Στέφανου. Διάβασα το Άρθρο που Ανέβασε ο Στέφανος, Αναφορικά με την Κίνηση των 5 Δημάρχων να Στείλουν Ένα Υπογεγραμμένο Έγραφο Από Κοινού Ότι ΔΕΝ Αποδέχονται το Σχέδιο της Κυβέρνησης Αναφορικά με τη Διαχείριση του Λαθρο-Μεταναστευτικού ( Ποιό Σχέδιο Δηλαδή, Αυτό Περισσότερο Ήταν Μία Ωραία Έκθεση Ιδεών παρά Ένα Σοβαρό Σχέδιο Αντιμετώπισης του Προβλήματος ).

      Είδες που σου Έγραψα Χθες Μία Πρώτη Εκτίμηση για το τι Πρέπει να Γίνει; Ξεκίνησε η Προσπάθεια Αυτή από τους Πέντε Δημάρχους οι Οποίοι Αντιπροσωπεύουν Πέντε Τοπικές Κοινωνίες στην Ελλάδα. Αυτή η Κίνηση θα ΠΡΕΠΕΙ να ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ και Από ΌΛΟΥΣ τους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ της ΧΩΡΑΣ. Εγώ το Συνδύασα και με τη Σύσταση Αντιπροσωπείας Πολιτών από τις Διάφορες Τοπικές Κοινωνίες, στην Περίπτωση που Κάποιοι Αδρανήσουν ή Καθυστερήσουν να Κάνουν τις Κινήσεις που Πρέπει..

      Να Είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΗ Ότι Αν Όχι Όλοι οι Δήμαρχοι της Ελλάδος, Αλλά Ακόμη και Ένα Ποσοστό της Τάξης του 80%-90% Πράξουν το Ίδιο, ΤΟΤΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα Αλλάξει Γραμμή Πλεύσης, και θα Χειρισθεί το Ζήτημα προς Όφελος της Ελλάδος. Σε Διαφορετική Περίπτωση, η Αναπόφευκτη Κοινωνική Έκρηξη στην Ελλάδα θα Έλθει Μόνη της.

      ( Μάλλον Φαίνεται Ότι το Site του Στέφανου Διαβάζεται από Πολύ Κόσμο ( Απλούς Πολίτες και Επίσημους Φορείς ) και Βλέπουν Ότι Μεταξύ των Σχολίων Υπάρχουν και Σοβαρές Προτάσεις, με Ορθό Λόγο, που Μπορούν να Δώσουν Λύσεις σε Προβλήματα. Συμφωνείς; )

      Άγγελος από Μιλάνο

      Απάντηση

  6. Ο καθηγητης Μαζης μας εδωση τη πολυποθητη λυση.Εμεις οι Ελληνες με ποιον τροπο μπορουμε να πιεσουμε τον Κουλη Μπιλντεμπεργκ να την ακουσει κ να τη θεση σε εφαρμογη;
    Με ενδιαφερει η γνωμη σου Αγγελε απο Μιλανο.
    Υ.Γ.
    Θεωρω πως το makeleio εχει ιερη υποχρεωση να διατηρησει το παρον αρθρο στη επικαιροτητα επι μακρον.

    1. Αγαπητή Δέσπω ( Έχεις και το Όνομα της Μητέρας μου ),

      Συνήθως Αυτήν την Ώρα Είμαι Ακόμη στο Γραφείο Περιμένοντας την Επόμενη και Τελευταία Σύσκεψη της Ημέρας, και Έχω Λίγο Χρόνο να Διαβάσω Κανένα Νέο από Ελλάδα από το Μακελειό. Όμως Σήμερα Είναι Μία Ξεχωριστή Ημέρα για Εμένα, Όσον Αφορά την Εξέλιξη της Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας μου. Το Πρωί μου Ανακοινώθηκε πως από 01/01/2020, Αναλαμβάνω Καθήκοντα Γενικού Δ/ντή της ITTEBA Area της Εταιρίας που Αντιστοιχεί στη Διαχείριση των Τομέων Information Technology, Τηλεπικοινωνίες και Τραπεζικού και Υπήρχε και το Απόγευμα η Σχετική Παρουσίασή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας και για το Σκοπό Αυτό Ακύρωσα και την Προηγούμενη Σύσκεψη που Είχα και την Έβαλα για Αύριο. Τώρα πριν 15 Λεπτά Τελείωσα, την Τελευταία Σύσκεψη για Σήμερα την Έβαλα για την Παρασκευή.

      Και Έτσι Κάθομαι στο Γραφείο και Διαβάζω Λίγο τα Νέα από το Site του Στέφανου, με Καφεδάκι, να Αποφορτιστώ Λιγάκι και θα Πάω Σπίτι.

      Να σου Κάνω Μία Πρώτη Εκτίμηση για το Πως Μπορεί να Γίνει η Πίεση στον Μητσοτάκη.

      Όπως Βλέπεις οι Αντιδράσεις στα Νησιά Ολοένα και Μεγαλώνουν, Σήμερα Διαβάσαμε Ότι και η Σάμος Είπε Ένα Βροντερό ΌΧΙ στη Δημιουργία Κλειστών Κέντρων στο Νησί, Διότι ΔΕΝ θα Οφελήσει Πουθενά, από τη Στιγμή που οι Ροές από την Τουρκία Συνεχίζονται, και Συνεπώς Αποσυμφόρηση ΔΕΝ Πρόκειται να Υπάρξει, Όσο κι αν Μεταφέρουν Κόσμο στην Ενδοχώρα. Και Είναι και Απολύτως Λογικό Αυτό που Λένε.

      Οι Αντιδράσεις στις Τοπικές Κοινωνίες στην Ενδοχώρα Επίσης Ολοένα και Πυκνώνουν.

      Θα Πρέπει σε Πρώτη Φάση, να Δημιουργηθεί Μία Αντιπροσωπεία Πολιτών στις Διάφορες Τοπικές Κοινωνίες στην Ελλάδα, να Ετοιμάσουν Ένα Έγγραφο με τις Προτάσεις Αναφορικά με την Αντιμετώπιση του Λαθρο-Μεταναστευτικού, το Οποίο Ασφαλώς θα Περιέχει Αυτά που Λέει και ο Κύριος Μάζης. Θα Εξηγούνται Δηλαδή οι Λόγοι για τους Οποίους ΔΕΝ Είναι Επιθυμητή η Μαζική Εγκατάσταση Μουσουλμάνων σε Όλη την Ελλάδα και τους Σοβαρούς Κινδύνους που Εγκυμωνεί.

      Στη Συνέχεια, η Αντιπροσωπεία Πολιτών από Κάθε Τοπική Κοινωνία σε Όλη την Ελλάδα, θα Πρέπει και να Αποστέλλει το Έγγραφο ( μέσω email για παράδειγμα ) Απευθείας στο Πρωθυπουργικό Γραφείο ( Υπόψιν Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη), Αλλά θα Πρέπει να Ζητείται και Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Ώστε να του Παραδοθεί το Έγγραφο και Ιδιοχείρως.

      Θα Μπορούσε Δηλαδή η Προσωπική Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και η Παράδοση του Εγγράφου από την Κάθε Τοπική Κοινωνία να Γίνει διά μέσου Κάποιου Επίσημου Οργάνου της Πολιτείας, είτε των Δήμων, είτε της Περιφέρειας, Αλλά Υπάρχει ο Κίνδυνος της Αναβολής επί Αναβολής και να Λένε, θα Δούμε, το Προσπαθούμε και στο Τέλος να ΜΗΝ Γίνεται Τίποτε. Για Αυτό το Λόγο Είπα να Συσταθεί Αντιπροσωπεία Πολιτών σε Κάθε Τοπική Κοινωνία και να Ζητηθεί Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Απευθείας από τους Πολίτες.

      Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης Έχει στα Χέρια του το Έγγραφο Υπογεγραμμένο από Όλες τις Τοπικές Κοινωνίες στην Ελλάδα, ΔΕΝ Μπορεί να το Αγνοήσει σε Καμία Περίπτωση. Θα Κοιτάξει να Αντιμετωπίσει το Πρόβλημα Όπως Πρέπει Φοβούμενος το Πολιτικό Κόστος.

      Και ΔΕΝ Είναι Αρκετή Μόνο η Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Θα Πρέπει το Υπογεγραμμένο Έγγραφο από τις Τοπικές Κοινωνίες στην Ελλάδα να Κοινοποιηθεί και στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

      Αυτό που σου Λέω Είναι Μία Δράση που θα Μπορούσε να Γίνει με Κόσμιο Τρόπο και Διαμαρτυρία από τους Πολίτες για Όλο Αυτό που Γίνεται Αναφορικά με το Λαθρο-Μεταναστευτικό.

      Διότι αν Τελικά, οι Προτάσεις των Τοπικών Κοινωνιών ΔΕΝ Εισακουσθούν απο τον Πρωθυπουργό και Συνεχίζει Αυτή η Καταστροφική Διαχείριση του Λαθρο-Μεταναστευτικού, η Κοινωνική Αναταραχή στην Ελλάδα θα Είναι Αναπόφευκτη. Αλλά πριν Φθάσουμε στο Σημείο της Κοινωνικής Αναταραχής και Έκρηξης στην Ελλάδα, θα Πρέπει να Εξαντληθούν Όλες οι Ήπιες Αντιδράσεις και Διαμαρτυρίες των Ελλήνων.

      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Αγαπητή Δέσπω,

      Σε Ευχαριστώ Πολύ για τα Καλά σου Λόγια και Συγχαρητήρια για την Προαγωγή μου. Τώρα Μόλις Τελείωσα Μία Σύσκεψη και Έχω την Τελευταία σε Μισή Ώρα.

      Σήμερα Ήταν Μία Πολύ Διαφορετική Ημέρα στο Γραφείο, Συγκινησιακά Πολύ Φορτισμένη Μπορώ να Πω, Συνάδελφοι μου Έδιναν Συνεχώς Συγχαρητήρια και μου Εύχονταν Καλή Επιτυχία στα Νέα μου Καθήκοντα. Αύριο το Πρωί Έχω Κανονίσει και Μία Μικρή Γιορτή στο Γραφείο για να Κεράσω το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ομάδων Εργασίας που Έχω, Αναγγέλοντας και Επίσημα την Ανάληψη της Νέας Θέσης μου και Ότι Εντός του Δεκεμβρίου, ΠΡΙΝ τις Γιορτές των Χριστουγέννων, θα Έχω Μεριμνήσει για το Άτομο το Οποίο θα με Αντικαταστήσει, Ώστε να ΜΗΝ Υπάρχει Καμία Απολύτως Ανησυχία.

      Και Ξέρεις Ποιο Είναι το Παράπονο Δέσπω; Όχι Μόνο από Εμένα, Αλλά και από Πολλά Παιδιά που Ζουν και Εργάζονται στο Εξωτερικό, να Έχουν την Αναγνώριση, να Αναλαμβάνουν Θέσεις Υψηλής Ευθύνης, και η Ελλάδα να Δίνει Ευκαιρίες Καριέρας, σε Συγγενείς, Φίλους και Γνωστούς Πολιτικών Προσώπων, Μεγαλο-Δημοσιογράφων, Μεγαλο-Γιατρών, Μεγαλο-Δικηγόρων, Μεγαλο-Επιχειρηματιών ( και Αυτή η Λέξη ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΝΟ στην Ελλάδα Υπάρχει, σε ΚΑΜΙΑ Ευρωπαική Χώρα ΔΕΝ θα το Δεις Αυτό, που Θέλει να Δείξει Ότι και Καλά Κάποιος Είναι Αναγνωρίσιμος, ας Πούμε… ), …

      Κάθομαι και Διαβάζω Λίγο τα Νέα από Ελλάδα από το Site του Στέφανου. Διάβασα το Άρθρο που Ανέβασε ο Στέφανος, Αναφορικά με την Κίνηση των 5 Δημάρχων να Στείλουν Ένα Υπογεγραμμένο Έγραφο Από Κοινού Ότι ΔΕΝ Αποδέχονται το Σχέδιο της Κυβέρνησης Αναφορικά με τη Διαχείριση του Λαθρο-Μεταναστευτικού ( Ποιό Σχέδιο Δηλαδή, Αυτό Περισσότερο Ήταν Μία Ωραία Έκθεση Ιδεών παρά Ένα Σοβαρό Σχέδιο Αντιμετώπισης του Προβλήματος ).

      Είδες που σου Έγραψα Χθες Μία Πρώτη Εκτίμηση για το τι Πρέπει να Γίνει; Ξεκίνησε η Προσπάθεια Αυτή από τους Πέντε Δημάρχους οι Οποίοι Αντιπροσωπεύουν Πέντε Τοπικές Κοινωνίες στην Ελλάδα. Αυτή η Κίνηση θα ΠΡΕΠΕΙ να ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ και Από ΌΛΟΥΣ τους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ της ΧΩΡΑΣ. Εγώ το Συνδύασα και με τη Σύσταση Αντιπροσωπείας Πολιτών από τις Διάφορες Τοπικές Κοινωνίες, στην Περίπτωση που Κάποιοι Αδρανήσουν ή Καθυστερήσουν να Κάνουν τις Κινήσεις που Πρέπει..

      Να Είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΗ Ότι Αν Όχι Όλοι οι Δήμαρχοι της Ελλάδος, Αλλά Ακόμη και Ένα Ποσοστό της Τάξης του 80%-90% Πράξουν το Ίδιο, ΤΟΤΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα Αλλάξει Γραμμή Πλεύσης, και θα Χειρισθεί το Ζήτημα προς Όφελος της Ελλάδος. Σε Διαφορετική Περίπτωση, η Αναπόφευκτη Κοινωνική Έκρηξη στην Ελλάδα θα Έλθει Μόνη της.

      ( Μάλλον Φαίνεται Ότι το Site του Στέφανου Διαβάζεται από Πολύ Κόσμο ( Απλούς Πολίτες και Επίσημους Φορείς ) και Βλέπουν Ότι Μεταξύ των Σχολίων Υπάρχουν και Σοβαρές Προτάσεις, με Ορθό Λόγο, που Μπορούν να Δώσουν Λύσεις σε Προβλήματα. Συμφωνείς; )

      Άγγελος από Μιλάνο

  7. Οταν σουλατσάρουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, θάλασσα και εναέρια, παραβιάζοντας Ελληνικά χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο τότε δεν είναι πρόκληση για θερμά επεισόδια???!!! Πώς ανέχεται η Ελλάδα τέτοιες παραβιάσεις???!!! Και πόσο πιό χαμηλά θα πέσουν πια αυτοί οι δημοσιογράφοι με τις βλακώδεις(ή και εσκεμμένες) ερωτήσεις και παρατηρήσεις τους???!!!

  8. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ…ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΟ ΓΛΥΦΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΙΝ ΚΝΕΣΣΕΤ ΤΩΝ 300 ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΝΩ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ……….ΛΥΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ…..

  9. Aγγελε , μην αναμασάς την φιλελε αριστερόστροφη καραμέλα “αποθήκη ψυχών” . Γιατί πρόκειται στην πραγματικότητα για άψυχα κτήνη , για νεγροειδεις καφρους ισλαμιστες , για εγκληματικά στοιχεία , δολοφόνους , χωρίς ρίζες παραδόσεις ήθη και λογική η ενσυναίσθηση . Είναι λετζιτιμο να χρησιμοποιούμε αυτές τις εκφράσεις μιας και έτσι τους περιγράφει ο Κallergist στο βιβλιο του ” ο ιδεαλισμός στην πράξη” , άλλωστε υπάρχει και το βραβείο Kalergi που απονέμεται σε όσους αρχηγούς κρατων της ΕΕ συμβάλουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην εφαρμογή του ιδεαλισμού του περί Ευρώπης των νεγροειδων . Η Μερκελ έχει πάρει μια φορά το βραβείο .
    Άσε ήσυχες τις ψυχές και εκφράσου σαν άνθρωπος… Άγγελε… ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΙΣ .

    1. Έχεις Δίκιο, Όπως Ακριβώς το Λες Είναι: “άψυχα κτήνη , για νεγροειδεις καφρους ισλαμιστες , για εγκληματικά στοιχεία , δολοφόνους , χωρίς ρίζες παραδόσεις ήθη και λογική η ενσυναίσθηση”. Και Εγώ το Επισημαίνω Αυτό με το Σχολιασμό μου Γενικά.

      Αυτό με τις “Αποθήκες Ψυχών” που Έγραψα Πριν, Ήταν Ειρωνικό, Ακριβώς για την Αριστερή Προπαγάνδα που Συντελείται από το 2015 με το ΣΥΡΙΖΑ.

      Ίσως να ΜΗΝ το Κατάλαβες.

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. εισαι μεταναστης και βριζεις μεταναστες? χα χα χα ε ρε καφριλα… Eσυ εκει στην Ιταλια αντιμετωπισες ρατσισμο? σου αξιζει να τον αντιμετωπίσεις, και αν τολμας αποκαλεσε εναν ιταλο μαυρο “νεγροειδή καφρο”. Το παιζεις και νεοδημοκράτης τρομαρα σου

        1. δεν πήγε ξεβράκωτος στο τζάμπα σε άλλη χώρα

          τα (αδέρφια) σου έχουν εισβάλει παράνομα χωρίς χαρτιά που τους πληρώνω καθημερινά ΕΓΩ για να τρώνε να κοιμούνται και να χέζουν εδώ… αριστερή πουτάνα του στάλιν

          1. Έχεις Δίκιο Φίλε. Όλοι Αυτοί που Έρχονται στην Ελλάδα, ΧΩΡΙΣ Ταξιδιωτικά Έγγραφα Είναι, τους Πληρώνει ο Έλληνας Φορολογούμενος τη Διατροφή, την Παραμονή, το Βιοπορισμό τους Γενικά στην Ελλάδα, Βάσει της Επιδοματικής και Κοινωνικής Πολιτικής που Έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

            Το 90% των Όσων Έρχονται στην Ελλάδα, Έχουν Καταδίκες στις Χώρες τους για Σωρεία Εκληματικών Πράξεων, και Φεύγουν για να Γλιτώσουν τις Ποινές, Διότι οι Νόμοι στις Μουσουλμανικές Χώρες Είναι Πολύ Αυστηροί, και Έτσι Έρχονται στην Πολιτισμένη Ευρώπη για να Συνεχίσουν Αυτό που Ξέρουν να Κάνουν Καλά.

            Ο ΣΥΡΙΖΑ Επέλεξε να Κάνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για τους Λαθρο-Μετανάστες, Παραμελώντας τους ΈΛΛΗΝΕΣ. Ας Καθίσει στην Αντιπολίτευση και θα Δούμε εάν στις Επόμενες Εκλογές θα Υπάρχει και ως Κόμμα.

            Βέβαια για να Είμαστε Ειλικρινείς, και η ΝΔ Συνεχίζοντας Αυτήν την Καταστροφική Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ θα Αντέξει για Πολύ Ακόμη στην Κυβέρνηση και Αναγκαστικά θα Πάει σε Εκλογές, υπό το Φόβο μιας Σοβαρής Κοινωνικής Αναταραχής και Έκρηξης στην Ελλάδα.

            Άγγελος από Μιλάνο

        2. Τι να σου Απαντήσω. Φαίνεσαι Ότι Είσαι Αριστερός. Δεν Έχεις Καταλάβει Ποιο Πραγματικά Είναι το Πρόβλημα.

          Εγώ Όταν Ήλθα στην Ιταλία για Σπουδές, ΔΕΝ Αντιμετώπισα ΑΠΟΛΥΤΩΣ Κανένα Ρατσισμό, γιατί Είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ, γιατί Είμαι ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ. Εγώ Ήλθα στην Ιταλία, Έχοντας το Συνάλλαγμά μου, Έδωσα Εξετάσεις και Πέρασα στο Πανεπιστήμιο, Βρήκα Σπίτι, Τελείωσα τις Σπουδές μου και Έμεινα στην Ιταλία για Εργασία, Αφού Όταν Επέστρεψα στην Ελλάδα, η Ελλάδα μου Είπε με τον Τρόπο της Γύρισε Πίσω Ιταλία, Διότι ΔΕΝ Υπάρχει Δουλειά, Δηλαδή ΔΕΝ Μπορούσε να με Απορροφήσει η Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα.

          Αφήστε την Προπαγάνδα που Κάνει η Αριστερά, να Λέει Ότι Όλοι Όσοι Έρχονται στην Ελλάδα Είναι Πρόσφυγες, Είναι Κατατρεγμένοι, Απελπισμένοι, Κατατρεγμένοι. Έχετε το Θράσος και ΔΕΝ Ντρέπεστε να Βάζετε στην Ίδια Μοίρα τους Έλληνες που Ήλθαν στην Ελλάδα από τη Μικρά Ασία, στη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922, με Όλους τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες Εγκληματίες που Φέρνουν στην Ελλάδα Σήμερα, Παρουσιάζοντάς τους ως Πρόσφυγες ή Οικονομικούς Μετανάστες. Σε Τελική Ανάλυση, Αυτοί που Ήλθαν το 1922 στην Ελλάδα με την Μικρασιατική Καταστροφή, Ήταν ΈΛΛΗΝΕΣ και Γυρνούσαν στον Τόπο τους. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΌΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

          Και Αφού το πας Έτσι, Μάθε Λοιπόν, Ότι Ακόμη και οι ΣΥΡΙΟΙ που Έρχονται στην Ελλάδα από την Τουρκία, ΔΕΝ Μπορούν να Θεωρηθούν ως Πρόσφυγες, αν και οι Άνθρωποι Πραγματικά Προέρχονται από Εμπόλεμη Ζώνη, Δίοτι Πρόσφυγας Θεωρείσαι στην Πρώτη Χώρα Υποδοχής που Πηγαίνεις, Δηλαδή στην Προκειμένη Περίπτωση την Τουρκία. Η Τουρκία Οφείλει να Κάνει την Ταυτοποίηση, να Εκδόσει Νόμιμα Ταξιδιωτικά Έγγραφα και αν Επιθυμούν Μπορούν Αυτοί οι Άνθρωποι να Έλθουν στην Ευρώπη με την Ιδιότητα του Πρόσφυγα. Με τον Τρόπο που τους Στέλνει η Τουρκία, η Ιδιότητα του Πρόσφυγα Χάνεται και ΠΡΕΠΕΙ να Θεωρούνται και Εκείνοι Λαθρο-Μετανάστες. Αν Ομως ο ΣΥΡΙΟΣ Φύγει από τη Χώρα του η Οποία Βρίσκεται σε Κατάσταση Πολέμου και Έλθει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ, Τότε ΝΑΙ Θεωρείται ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, Διάβασε και Λίγο το Διεθνές Δίκαιο, που Τόσο Πολύ το Επικαλούνται στην Αριστερά, Αλλά το Επικαλούνται Μονόπλευρα, Ότι η Ελλάδα Πρέπει να Σέβεται.το Διεθνές Δίκαιο, και ΔΕΝ Μιλούν για τις Υποχρεώσεις της Τουρκίας Έναντι του Διεθνούς Δικαίου.

          Φίλε Όταν Ήλθα Εγώ στην Ιταλία, το 1984, Υπήρχε ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ρατσισμός Όσον Αφορά τους ΜΑΥΡΟΥΣ και τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Γενικότερα, Εξαιτίας των Προβλημάτουν που Δημιουργούσαν στις Τοπικές Κοινωνίες με Καθηνερινά Περιστατικά Βίας, Ληστείες, Κλοπές, Διαρρήξεις, Βιασμούς, … Αυτό που Συνέβαινε, Ήταν να Συλλαμβάνουν Μαροκινούς, Νιγηριανιούς, για παράδειγμα, να τους Απελαύνουν, Οδηγώντας τους Εκτός Ιταλικών Συνόρων, Έμεναν για 2 ή 3 Μήνες ΕΚΤΟΣ Ιταλίας και Μετά Έρχονταν Πάλι και Συνέχιζαν να Κάνουν τα Ίδια, και Φυσικά Ξανά Σύλληψη και Απέλαση. Υπήρχαν Τότε οι Λεγόμενες ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ Συμφωνίες που Έπετρεπαν τη Μετακίνηση Μουσουλμάνων στις Ευρωπαικές Χώρες για αυτό και Όταν Προχωρούσε το Κράτος στις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ, Εκείνοι Μετά από 2 ή 3 Μήνες Έρχονταν Πάλι στην Ιταλία.

          Με την Πάροδο του Χρόνου, Μπορεί ο Ρατσισμός να ΜΗΝ Ήταν Τόσο Έντονος, Όμως η Κατάσταση με τη Συμπεριφορά των Μουσουλμάνων Άρχισε να Ήταν Ανεξέλεγκτη και για Αυτό το Λόγο Σταμάτησαν να Ισχύουν και οι Διακρατικές Συμφωνίες Αφρικανικών Κρατών με την Ιταλία. Αυτοι οι Άνθρωποι ΔΕΝ Ενσωματώνονται Εύκολα, Αυτοί Νομίζουν Ότι Έρχονται στην Ευρώπη και θα Κάνουν Ότι Θέλουν ΧΩΡΙΣ να Ελέγχονται, και Θέλουν να Επιβάλλουν το ΙΣΛΑΜ.

          Σήμερα στην Ιταλία Υπάρχει ο Μεταναστευτικός Νόμος ΣΑΛΒΙΝΙ, ο Οποίος ΔΕΝ Επιτρέπει την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Και για να Έλθει Κάποιος Μουσουλμάνος ΝΟΜΙΜΑ στην Ιταλία, Χρειάζεται να Περάσει από Μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ και ΑΥΣΤΗΡΗ Διαδικασία Ελέγχου, ΔΕΝ Είναι Μία Εύκολη Υπόθεση.

          Σε Κάθε Περίπτωση, και Τότε που Ήλθα Εγώ στην Ιταλία, και με την Πάροδο του Χρόνου, η Ιταλία ΔΕΝ Έχει Μετατραπεί σε Μία Ισλαμική Χώρα, Όπως Αυτό που Επιχειρείται να Συμβεί στην Ελλάδα.

          ΄Άγγελος από Μιλάνο

        3. Και να Συμπληρώσω και Κάτι, Διότι αν και Πιστεύω Ότι το Γνωρίζει η Αριστερά, Αλλά Προκειμένου να Κάνει την Προπαγάνδα της για τους Μετανάστες Μουσουλμάνους…

          Σήμερα στην Ευρώπη Υπάρχει Ελεύθερη Διακίνηση Πολιτών για Πολίτες Υπηκόους Ευρωπαικών Χωρών. Δηλαδή, αν Κάποιος ΙΤΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ) Θελήσει να Πάει να Εγκατασταθεί σε Μία Άλλη Ευρωπαική Χώρα, για τον Άλφα ή Βήτα Λόγο, ΔΕΝ Θεωρείται ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ με την Έννοια που Θεωρούσαν τη Μετανάστευση του 50 και του 60.

          Σήμερα στην Ευρώπη με τον Όρο Μετανάστευση, Θεωρούν τη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ).

          ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΈΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ !!! ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΈΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ !!!

          Άγγελος από Μιλάνο

  10. Αγαπητέ Στέφανε,

    Συμφωνώ Απολύτως με τον Κύριο Μάζη. Ο Άνθρωπος Είπε Αυτό που Πραγματικά Συμβαίνει και Αυτό που θα Συμβεί αν Συνεχισθεί Αυτή η Κατάσταση. Τα Ίδια Ακριβώς Επισημαίνω και Εγώ στο Σχολιασμό μου.

    Όμως Αυτό που Πραγματικά Προκαλει Τεράστια Εντύπωση, Είναι Μόλις Είπε ο Άνθρωπος, Ότι Πρέπει το Λιμενικό να Εισβάλλει στα Τουρκικά Χωρικά Ύδατα και να Αφήνει Όσους Έχει Διασώσει, Αφού Προηγουμένως Έχει Ειδοποιήσει την Τουρκία για Αυτό, Έπεσαν οι Δημοσιογράφοι να τον Φάνε, Μιλώντας και για Θερμό Επεισόδιο με την Τουρκία. Δηλαδή, ρε Παιδιά, για να ΜΗΝ Προκληθεί Θερμό Επεισόδιο με την Τουρκία ( με τις Προκλητικές και Παράνομες Ενέργειες που Κάνει ), θα Πρέπει η Ελλάδα να Μετατραπεί σε Αποθήκη Ψυχών και να Μετατραπεί σε Ισλαμική Χώρα;

    Επίσης, ο Κύριος Μάζης Επισήμανε και το Γεγονός Ότι ΔΕΝ Μπορεί να Υπάρξει Ομαλή Ενσωμάτωση των Μουσουλμάνων στις Τοπικές Κοινωνίας, Εξαιτίας του Θρησκεύματός τους. Αυτό Δηλαδή που Όλη η Ευρώπη Παραδέχεται και τα Προβλήματα που Δημιουργούν Καθημερινά, για Αυτό και Έκλεισε τα Σύνορα στην ΜΑΖΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ Μετανάστευση από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ.

    Επίσης, ο Κύριος Μάζης Είπε και Κάτι ( που Είναι και το πιο Σωστό ) που ΔΕΝ το Έχουμε Ακούσει να το Συζητούν στις Διάφορες Εκπομπές και τα Δελτία Ειδήσεων. Ότι Δηλαδή, ΠΡΕΠΕΙ να Γίνεται Καταγραφή και Αίτηση Εξέτασης Ασύλου από την Τουρκία και Όχι την Ελλάδα, και Όσοι Πραγματικά Δικαιούνται Άσυλο να Παίρνουν τα Νόμιμα Ταξιδιωτικά Έγγραφα και να Έρχονται στην Ελλάδα, και από την Ελλάδα να Πηγαίνουν Όπου Θέλουν στην Ευρώπη, Όπου αν και Υπάρχουν Κλειστά Σύνορα, Όταν Κάποιος Έλθει με Όλα τα Απαραίτητα Νόμιμα Έγγραφα, αφού Έχει Προηγουμένως Ταυτοποιηθεί, Ζητώντας σε Ποια Χώρα Θέλει να Μεταβεί, Επειδή Προφανώς θα Θέλει να Ενωθεί και με Μέλη της Οικογένειάς του που Ενεδεχομένως να Βρίσκονται ήδη σε Κάποια Ευρωπαική Χώρα, Τότε Σίγουρα οι Ευρωπαικές Χώρες, ΔΕΝ θα Αρνηθούν το Αίτημά του.

    Επίσης, Επεσήμανε και το Ρόλο της FRONTEX, Ότι στην Ουσία ΔΕΝ Βοηθάει στην Φύλαξη των Συνόρων.

    Είδατε τι Είπε για το Σαλβίνι; Αυτό που σας Λέω και Εγώ, Ότι αν και Άλλαξε η Κυβερνηση στην Ιταλία, με την Πτώση της Κυβέρνησης Σαλβίνι που ο Ίδιος Προκάλεσε, επί της Ουσίας ο Μετανστευτικός Νόμος Σαλβίνι Ισχύει και Γνωρίζει ο Κύριος Conte, Ότι αν Επιχειρήσει να τον Αλλάξει, οι Αντιδράσεις από την Ιταλική Κοινωνία θα Είναι Τεράστιες.

    Αντί τα Κανάλια, από τη Στιγμή που Καταγράφουν Όλο Αυτό που Συμβαίνει, και Αρκετές Φορές Δείχνουν και τα Περιστατικά Βίας στα Οποία Εμπλέκονται Καθημερινά οι Λαθρο-Μετανάστες στην Ελλάδα ( και ΔΕΝ τα Προβάλλουν και Όλα ), να Σπρώχνουν την Κυβέρνηση να Σταματήσει τις Μεταναστευτικές Ροές από την Τουρκία, να Προχωρεί με Γρήγορες Ρυθμούς την Εξέταση του Ασύλου για Όσους Βρίσκονται Ήδη στην Ελλάδα, Ώστε να Απελαύνονται Άμεσα Όσοι ΔΕΝ το Δικαιούνται, Μιλούν για Θερμό Επεισόδιο με την Τουρκία, Ότι και Καλά Όλοι οι Αυτοί οι Άνθρωποι Είναι Κατατρεγμένοι, Απελπισμένοι και Χειάζονται Αλληλεγγύη και Περίθαλψη, …

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.